Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

21.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Moda rüzgarı

Haberin Devamı

Adana Moda Haftası Tarihi Taşköprü ve Adana Seyhan Otel’de gerçekleşen muhteşem defilelerle moda ve sanat dünyasının önemli simalarını ağırladı. Koreografisini ve sanat yönetmenliğini Asil Çağıl’ın yaptığı defilede Özge Ulusoy baş manken olarak podyuma çıktı.

Girişimci bir ruh

Kısa Kısa Cadde

İstanbul’un en sıra dışı mekanlarından Vandal’ın kurucusu Ömür Olcay, hayata geçirdiği konsept markalar ile fark yaratmaya devam ediyor. Girişimci bir ruha sahip Olcay, Vandal ile beş yılda yurt içinde ve dışında toplam 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Sonbahar buluşması

Kısa Kısa Cadde

Homm Days, Galataport Paket Postanesi’ndeki sonbahar konseptli davetiyle konuklarına farklı bir deneyim yaşattı. Ev atmosferindeki vitrini ve fuayede yaratılan sonbahar ormanı ilgi gördü. Hande Can’ın tasarladığı vegan pijama takımlarının tasarımı güne damgasını vurdu. Can, konuklarını vitrinde canlı manken olarak karşılayıp, sürpriz yaptı. Ünlü fotoğraf sanatçısı Çiler Geçici’nin doğum günü kutlaması da etkinliğe renk kattı. Davete Aslıhan Sabancı, Carolin Almazlino, Billur İçöz, Yasemin Savcı, Merve Toy, Çiler Geçici, Moshe Aelyon, Pelin Bozkurt Bilgiç, Zuhal Pirinççioğlu, Mine Kalpakçıoğlu, Ata Paşabeyoğlu, Cansuna Paşabeyoğlu ile Homm Days’in kurucusu Duyguhan Paşabeyoğlu gibi isimler katıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Özel koleksiyon

Kısa Kısa Cadde

Mücevher markası Pandora, İzmir Alsancak mağazasında be entertainment Media Group ile ortak bir davete imza attı.

Kısa Kısa Cadde



Pandora’nın tasarımlarına ulaşma fırsatı yakalayan konuklar, koleksiyona ilgi gösterdi. Buluşmaya Pandora Türkiye Ülke Müdürü Sağnak Binzet’in yanı sıra İzmirli cemiyet hayatından Gizem Kayabaşı, Arzu Baybal, Özge Avinca Erdem, Tuğçe Pulcuoğlu, Ezgi Görücüoğlu, Melis Akman, İdil Çimrin, Kamile Özdamar, Elçin Utlulığ, Lale Somak ve Tuğçe Bilgin gibi isimler katıldı.

Çarpıcı sergi

Kısa Kısa Cadde

Feyzan Alasya, Gündüz Düşü /Daydream adlı sergisiyle 5 Kasım’dan itibaren Galeri Diani’de olacak. Sanatçı, çalışmalarında gerçekleri şiirsel bir dille anlatırken hüznün, acının ve haykırışın evrenselliğini de yansıtıyor. Alasya güçlü desenleri, çarpıcı resimleriyle hüznü ama bir yandan da umudu kucaklıyor. Çarpıcı sergi, 5-26 Kasım tarihlerinde Galeri Diani’de ziyaretçilerini bekliyor.

Haberin Devamı

Şarşırtmaya hazırlanıyor

Kısa Kısa Cadde

Onur Büyüktopçu, ‘Dikkat Köpek Var’ filminde bir bahisçiyi canlandıracak. Tamer karakterine hayat verecek oyuncu, eşofmanlarıyla, atleti üzerine taktığı altın kolyeleri ve bileklikleri ile dikkat çekecek.

Sürprizlerle sahnede

Kısa Kısa Cadde

Zeynep Bastık, Atlantis Yapım’ın organize ettiği Atlantis Yapım Harbiye Açık Hava Konserleri serisinin devamında bu akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşacak. Şarkıcı, ilk bölümde klasik kostümlerle bir konsept, ikinci bölümünde sürpriz dansların olacağı bir pop sahnesi ortaya koyacak.

ÇİÇEK DOLU İMZALAR

Kısa Kısa Cadde

Yelda Başaran, ilk imza gününde sevenlerine çiçekten yaptığı taçlardan taktı.

Uzman psikolog ve yeme bozuklukları danışmanı Yelda Başaran, Artemis Yayınları etiketiyle çıkardığı ‘Oturduğunuz Yerde Zayıflamak İster misiniz?’ kitabının imza günlerine Gaziantep’ten başladı. Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başaran, gelen kadınlara çiçeklerden yaptığı taçlar takarak, “Bugüne kadar gerek sunduğum televizyon programlarında gerekse yazdığım kitapta hep samimi duygularla yaklaştım. Bu samimiyetin okuyucuya geçmiş olduğunu görmek beni çok mutlu etti” dedi.

Haberin Devamı

Paris çıkarması

Kısa Kısa Cadde

Yonca Evcimik, Paris’te Act Contemporary International Art Fair organizasyonuyla 23 Ekim’e dek sürecek dijital sanat sergisinde yer alacak. Gizem Çetin Göktekin ve Billur Ergün Cengiz tarafından oluşturulan NFT çalışmalarını tanıtacak şarkıcı, “Koleksiyonun adı ‘Uzay Operası’, daha çok sürprizim var” dedi.