Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

05.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Yunus Çocuk’ gün sayıyor

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Gösterime girdiği her ülkede gişe rekorları kıran ‘Yunus Çocuk’, 2 Aralık’ta Türkiye’de animasyon filmseverlerle buluşacak. Türk-İran ortak yapımı projede Esra Bilgiç, Burak Sergen, Özge Yağız, Selen Öztürk, Zeynep Kankonde ev Ali Nuri Türkoğlu gibi ünlüler seslendirme yaptı. Yüksek teknoloji kullanılarak hazırlanan yapımın dağıtımını CGV Mars üstlendi.

Yoğun tempo

Kısa Kısa Cadde

Aslıhan Karalar, bir alışveriş merkezindeydi. İstanbul’a yeni döndüğünü ifade eden oyuncu, “Paris’te hem iş görüşmelerim oldu hem de kısa bir tatil yaptım. Yoğun bir tempoda koşturuyorum” şeklinde konuştu.

‘Desteğimizi çoğaltacağız’

Kısa Kısa Cadde

Milli Ağırsiklet Kickboks ve Boks Şampiyonu Bülent Yondemir, 2023’te bilek güreşi ve kickboksta sponsorluklarını artıracaklarını belirtti. Sporcu, “Sahibi olduğum şirketlerle gençlere her daim önderlik yapmayı hedefledik. Önümüzdeki yıl desteğimizi çoğaltacağız” dedi.

Haberin Devamı

Eğlendirmeyi hedeflediler

Kısa Kısa Cadde

Ege Çubukçu ve Kenan Doğulu, yazın enerjisini sonbahara taşıyan keyifli şarkıları ‘What’s Love’ın klip çekimleri için kamera karşısına geçti. Ritmiyle dinleyicilerin beğenisini kazanan şarkı, klibiyle de eğlendirmeyi hedefliyor. Video, ilk buluşması için Çubukçu’nun şef rolünü canlandırdığı restorana giden Doğulu’nun yaşadığı aksilikleri konu alıyor.

'Oğluna destek bir anne’

Kısa Kısa Cadde

Ebru Nil Aydın, 18 Kasım’da gösterime girecek ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminde Akarsu’nın annesi Hatice’ye hayat verecek. Oyuncu, 28 yaşında ani ölümüyle herkesin yüreğini yakan Barış Akarsu’nun annesi için “Oğlunu kaybeden bir anneyi oynamak çok insanı üzen, inciten bir durum…Hatice Hanım, oğlunun hep arkasında, onu destekleyen bir kadın. Empati kurarak, röportajlarını dinleyerek role hazırlandım” dedi.

Kısa Kısa Cadde

ORTAK ÇALIŞMA

Kısa Kısa Cadde

Mert Demir ve Mabel Matiz, arabeskiyle harmanlanmış bir indie pop şarkı olan ‘Antidepresan’da buluştu. Sözü ikiliye, müziği ve prodüksiyonu Demir’e ait synth pop türündeki ritmik eser, retro synth sesleriyle beraber makam müziğinden de referanslar içeriyor. Fotoğrafları ise Mesut Adlin çekti.

Çifte müjde

Kısa Kısa Cadde

Derya Bedavacı, Ataşehir Watergarden İstanbul’daki Muamma Plus’ta sahne aldı. Müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatan şarkıcı, hayranlarına kasımın son haftasında yeni çıkaracağı single’ın müjdesini verdi. Yeni yılda da albüm çıkaracağını söyleyen Bedavacı, “7/24 çalışıyorum” dedi.

Haberin Devamı

İspanya’yı fethetti...

Kısa Kısa Cadde

Lizge Cömert, İspanya’da Semana dergisine röportaj verdi. Ali Sabuncungil Menajerlik oyuncusu, kariyerinde Türkiye dışında yurt dışında hayran edinerek devam ediyor.

1 milyon mutluluğu

Kısa Kısa Cadde

Söz ve müziği kendisine ait olan ‘Dili Ballım’ şarkısıyla 1 milyon beğeniyi geçen İpek Demir, bu mutluluğunu önceki gün Antalya’da verdiği konserde paylaştı. Müzisyen, sözü ve müziği kendisine ait üç eseri de art arda sevenleriyle buluşturacak.

Güneştekin’in son rotası İzmir oldu

Ressam Ahmet Güneştekin’in ‘Gâvur Mahallesi’ adlı sergisi önceki gün İzmir Kültürpark’ta açıldı. Güneştekin Vakfı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle, Ahmet Güneştekin’in ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla gerçekleşen etkinliğe, Elif Dürüst, Berna Laçin, Esra–Fatih Öztürk, Erol Özmandıracı, Ayşe Semiha Baban, Bahar–Ozan Şer ve Fulya–Haluk Nayman’ın da aralarında yer aldığı tanınmış simalar katıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

İş dünyası zirvede buluştu

Bodrum Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD) tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen ‘İş İnsanları Zirvesi’, Bodrum’da gerçekleşti. Etkinliğe, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras başta olmak üzere, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez’in de aralarında yer aldığı isimler katıldı. Zirvede, Bodrum’un dünü, bugünü ve geleceği konuşuldu.

Kısa Kısa Cadde

Özel davet

Roman, güçlü kadınlardan aldığı ilhamla hazırladığı Sonbahar/Kış 22-23 Koleksiyonu’nu Roman Kreatif Direktörü Suzan Toplusoy ev sahipliğinde özel bir davetle tanıttı. İzmir Agora AVM’de gerçekleşen lansmanda davetliler hem yeni sezon tasarımlarıyla buluştu hem de yenilenen Roman mağazasını keşfetti.

Kısa Kısa Cadde

Takı tutkunları bir arada

Yeni yıl heyecanının yaklaşmasıyla hediye sezonu da açılmaya başladı. Bu kapsamda Momo Bebeköy’de ‘Bir hediyeden fazlası’ adlı etkinlik düzenleyen Pandora, sevgi ve bağ temalı mücevherlerini davetle tanıttı. Derev Clara Kösedağ, Mihre Mutlu, Dila Tarkan Doğruer ve Sibil Çetinkaya’nın da yer aldığı misafirler, yılbaşı koleksiyonunun en özel mücevherlerini yakından inceledi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde