Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

08.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Stres topu muyuz?’

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Zeynep Bastık, Mersin Tarsus’ta izleyici karşısına çıktı. Konser sonrası sosyal medyadan açıklama yapan şarkıcı, “İkazlarıma rağmen gözüme oyuncak lazer tutuldu ve suratımı sıyıran, ciddi bir yaralanmadan kıl payı kurtulduğum su şişesi fırlatıldı. Güvenliğimden endişe ettiğim için konseri son üç şarkı kala bitirmek zorunda kaldım. ‘Challenge’ adı altında eğlenceye dönüştürülen korkunç konser ritüelleri, bizim için ciddi tehlike oluşturuyor. Bazıları bizi stres topu olarak mı görüyor?” dedi.

Renkli ve çıplak

Kısa Kısa Cadde

Natalia Oreiro, Bruno Nogueira’nın objektifine çıplak pozlar verdi. Gökkuşağı renklerindeki çizmeleri ve uzun saçıyla dikkat çeken oyuncu, sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle beğeni topladı. Takipçileri Oreiro’ya kırmızı kalp ve alev emojileri gönderdi.

Haberin Devamı

‘Yaşadığım tacizin devamı’

Kısa Kısa Cadde

Aleyna Tilki, yeni parçası ‘Tanırım İntiharı’nın klibi için Twitter’daki bir kullanıcının, “Şahane popon yeterince görünmüyor” sözlerine tepki gösterdi. Şarkıcı, “Bu tweet, toplumun büyük bir bölümünün iç sesi... Eserimde bahsettiğim duygudan çok, İngilizce şarkımdaki gibi iç çamaşırımın konuşulması, hayatım boyunca yaşadığım tacizlerin devamı gibi! Benim ne giydiğimi değil de neyi hissettiğini konuşan insanlara ihtiyacım var” diye yazdı.

Rize’yi gezdiler

Kısa Kısa Cadde

Bengü, eşi Selim Selimoğlu’nun memleketi Rize’ye gitti. Şarkıcı, çocukları Selim ve Zeynep’le şehrin tarihi yerlerini gezdi. Bengü, ailece çektirdiği kareleri, Instagram’dan yayınladı. Şarkıcıya hayranları, “Ne güzel bir ailesiniz” ve “Allah sizi nazardan saklasın” gibi mesajlar gönderdi.

‘Rengim mavi’

Kayra Zabcı, önceki gün Watergarden İstanbul’da mağazaları dolaştı. Alışveriş alışkanlıklarından bahseden oyuncu, “Tarzımı belirlerken trendleri dikkate alıyorum. Bere benim için kış aylarının en güzel aksesuarlarından biri. Kıyafet seçimlerimde de rengim genelde mavidir” dedi. 

Kısa Kısa Cadde

‘Fakir bir aileydik’ 

Nazan Şoray, Özlem Esra Ada’nın ‘Pembe Masa’ programına konuk oldu. Çok fakir bir ailede büyüdüğünü anlatan oyuncu, “Annem babamdan ayrıldıktan sonra çalıştığı için beni kimsesizler yurduna bırakmak zorunda kaldı. Yatılı değildi, sabah bırakır akşam eve geçerken alırdı. Beni oradaki ablalar büyüttü” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Ritim yükseliyor!

İstanbul Sonbahar Konserleri, DK Event organizasyonuyla Türk müziğinin dev isimleri dört gün boyunca müzik ziyafeti sunacak. 16 Kasım’da İstanbul Kongre Merkezi’nde başlayacak konser serisinde açılışı Sefo yapacak. 17 Kasım’da Haluk Levent&Ceylan Ertem, 18 Kasım’da Selda Bağcan, 19 Kasım’da ise Yıldız Tilbe hayranlarıyla buluşacak.

‘Her zaman dostuz’

Nilgün Belgün, önceki gün dokuz yaşına giren torunu Maya’nın doğum günü partisine katıldı. Kızı Oylum Şahin Seçin ve eski eşi Abdullah Şahin’le çocuklar gibi eğlenen oyuncu, “Biz her zaman dostuz. Boşanan herkesten aynı performansı bekliyorum” diyerek, kutlamaya katılanları güldürdü.

Kısa Kısa Cadde

Denizde de hızlı

Kısa Kısa Cadde

Lewis Hamilton, dalgalarla dans ettiği anları sevenlerinin beğenisine sundu. Las Vegas’ya olan F1 şampiyonu, “Sizinle de paylaşmak istedim” ifadesiyle büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

Konserler iptal

Kısa Kısa Cadde

Harry Styles, grip oldu. 28 yaşındaki şarkıcı, ‘Love on Tour’ adını verdiği konser turnesinden birkaç sahnesini iptal etmek zorunda kaldı. Styles, 2023 yılına ertelenen konserlerle ilgili, “Çarşamba gününden sonra kendimi iyi hissetmedim ve o günden beri yataktayım, yıkıldım” ifadelerini kullandı.

Deniz kızı stili

Kısa Kısa Cadde

Winnie Harlow, Deniz kızı Ariel kostümüyle verdiği pozları Instagram’dan yayınladı. Kırmızı saçı ve yeşil eteğiyle pozlar veren modele, takipçileri, “Okyanusların kraliçesi” yorumunu yaptı.

Fırsat bu fırsat!

Kısa Kısa Cadde

Katy Perry, nişanlısı ve kızının babası Orlando Bloom’un Avustralya’dakini setini fırsat bilerek ülkeye gitti. Koalalarla bir araya gelen ve sevimli hayvanlarla verdiği pozları Instagram sayfasına taşıyan şarkıcı, “Babamız burada film çekiyor” botunu düştü.

Miniklerle bir arada

Kısa Kısa Cadde

Paris Hilton, Şili’de 1978’den beri her yıl düzenlenen bir hayır etkinliği olan Teleton’da çocuklarla buluştu. Engelli miniklerle yakından ilgilenen sosyetik güzel, “Herkesin gözündeki gülümsemeyi görmek beni çok mutlu etti. Benimle şarkılar söylediğiniz ve resim yaptığınız için çok teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Maldivler eğlencesi

Kısa Kısa Cadde

Naomi Campbell, şu sıralar arkadaş grubuyla Maldivler’de tatilin tadını çıkarıyor. 52 yaşındaki model, meslektaşı Alton Mason ile eğlenceli vakit geçirdi. Kumsalda zıplayarak poz veren ikili, kusursuz fizikleriyle dikkat çekti.

Noel alışverişi

Kısa Kısa Cadde

Shanina Shaik, Noel alışverişine çıktı. 25 Aralık’ta yapacakları kutlama için erkenden hazırlıklara başladığını belirten model, sade kombiniyle dikkat çekti. Kısa bir süre önce anne olan Shaik’ın kilo verdiği görüldü.

Güzellik sırları

Kısa Kısa Cadde

Ankara’da farklı bakış açısıyla adından söz ettiren Funda Kurt Healty Beauty merkezi ve Sertaç Darcan iş birliği ile özel bir davete imza attı. Güzellik ve Astrolojinin Sırları konu başlığı ile Hande Kazanova konuk olduğu bu özel etkinliğe, Ankara cemiyet hayatından seçkin isimler katıldı.

Gösterişli davet

Kısa Kısa Cadde

Burberry, Sonbahar/Kış 2022 Koleksiyonu’nu Emaar Square Mall’da gösterişli bir davet eşliğinde tanıttı. Geceye katılan isimler arasında Sitare Kalyoncuoğlu, Etel Baler, Batya Kebudi, Ezgi Eyüboğlu, Rachel Araz, Deren Talu, Duygu Özaslan, Sibil Çetinkaya ve Derev Clara Kösedağ vardı. Etkinliğe, DJ Ece Özel’in setleri renk kattı.

Kosif’e Belçika kancası

Kısa Kısa Cadde

Motorculuk hayatına küçük yaşlarda başlayan ve pistlerdeki performansıyla adını dünyaya duyuran Suat Kosif, Çek Cumhuriyeti ve İtalya’da düzenlenecek yarışlara hazırlanıyor. Kosif, Belçika’nın Yamaha takımına katılması için de teklif aldı.

Renkli yaş günü

Kısa Kısa Cadde

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Fırat Namlı, önceki akşam dostlarıyla bir araya gelerek, yeni yaşını kutladı. Ece Sükan, Ayten Danışman ve Dilek Hanif’in de aralarında yer aldığı dostlarıyla pasta kesen avukat, “Pandemiden sonra hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu deneyimledik. Sevdiklerimiz ve sevenlerimizle her dakikamızın kıymetini bilerek, nice mutlu anılar biriktirmeyi diliyorum” sözleriyle duygularını ifade etti.