Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

22.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Taylor’sız olmaz!

Haberin Devamı

Amerikan Müzik Ödülleri, önceki akşam sahiplerini buldu. Dünyanın dört bir yanında ilgiyle takip edilen ve görsel şölene dönüşen geceye, Taylor Swift altı ödül alarak, bir kez daha damga vurdu. Yıldız isimler ise kırmızı halıda şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

Film sitemi

Zuhal Olcay, Madam Niça’da izleyici karşısına çıktı. Sanatçı, kendisini dinlemeye gelen Ata Demirer’i sahnesine davet etti. Olcay, “Niye beni filmlerinde hiç oynatmadım bakayım?” diyerek, oyuncuya takıldı. Sanatçıya sarılıp, öpen komedyen, iki Ferdi Özbeğen eseri seslendirdi. Olcay’ı dinlemeye giden Celil Nalçakan da bir şarkı söyledi.

Kısa Kısa Cadde

 Karşınızda şampiyonlar

Kısa Kısa Cadde

Dünyanın en prestijli breakdans yarışması Red Bull BC One Dünya Finali, New York’ta gerçekleştirildi. 32 dansçının hünerlerini gösterdiği etkinlikte birinciliği B-Girl’lerde India, B-Boylar’da ise Victor aldı. Etkinliğin tekrarına Red Bull TV, Red Bull BC One YouTube ve Facebook kanallarından ulaşılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yeni yılda parlayacak

Kısa Kısa Cadde

Chloe Cherry, M.A.C’in yeni yıl koleksiyonu için kamera karşısına geçti. Sürdürülebilir ürünlerden oluşan ve sınırlı sayıda üretilen hediye seti için oyuncu, “Beni bir ortama göz alıcı kılan bir makyajı sevdiğim kadar harika bir partiyi de seviyorum. Renkler ve dokular akılda kalıcı” dedi. Kampanyaya model Precious Lee, fotoğrafçı Jacob Bixenman ve şarkıcı Secily Jimenez de katıldı.

Spor sonrası

Kısa Kısa Cadde

Dwayne Johnson, hafta sonunu spora ayırdı. Terlemiş vücuduyla çektirdiği kareleri yayınlayan oyuncu, neşeli haliyle dikkat çekti. The Rock, paylaştığı spor video’larıyla hem beğeni topladı hem de motivasyon verdi.

İş Sanat’ın mutlu günü

Kısa Kısa Cadde

İş Sanat Proje Müdürü Nisan Necimoğlu ile İş Bankası Kurumsal İletişim Birim Müdürü Faruk Emre Kocuk, Yaşar Kemal Kültür Merkezi Sarıyer Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen nikah töreniyle dünya evine girdi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kıydığı nikahta, Başkan’ın esprileri ve sıcak tavrı nikaha renk kattı. Başkan Genç, nikahı kıymadan önce damada evleneceği Nisan Necimoğlu’yla tanıştıkları günü sordu ve ardından gelinden izin alarak damada bir şarkı söylemesini rica etti. Damat Hüzzam makamından bir şarkı okudu, renkli anlar yaşandı.

Haberin Devamı

Mermerciler hasret giderdi

Kısa Kısa Cadde

İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimlerden Derin Mermerci, Amerika’da yaşamını sürdüren ortanca ablası Yosun Mermerci Rezza ve Yeğenlerim Allegra, Mehmet Alex ve Adrian’ın hasretiyle, soluğu Amerika’da aldı. Tüm aile bireylerinin bir araya geldiği neşeli buluşmada Mermerci Ailesi’nin mutluluğuna diyecek yoktu. Önceki akşam New York’taki Casa Cruz’da kalabalık bir dost grubuyla bir araya gelen Mermerci, dostlarıyla paylaştığı karelerin altına “İnsanın ailesi gibi yok, ayrıca New York anlatılmaz yaşanır” yazdı.

TEMA Vakfı yararına gezi

Kısa Kısa Cadde

Tema Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Kaynak Sorumlusu Esra Öztürk, TEMA Vakfı çalışmalarına destek sağlamak üzere, cemiyet hayatının ünlü isimlerini İstanbul’un tarihi dokusu altında bir araya getirdi. Günübirlik İstanbul gezisi için bir araya gelen gönüllüler, Yerebatan Sarnıcı, Büyük Saray Mozaik Müzesi, Sultanahmet Cezaevi Binası ve Çeşmesi, İshak Paşa Camii ve Hamamı, Ahırkapı Kitabesi ve Küçük Ayasofya Camii gibi İstanbul’un tarihi yerlerini gezdi. Geziden elde edilen gelir, TEMA Vakfı’nın ‘Doğa Eğitim Programları’na aktarıldı.