Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

29.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

İllüstrasyon hediyesi

Haberin Devamı

32’nci yaşına dün giren Edis’e, fan grupları birbirinden ilginç kutlamalar yaptı. Şarkıcının, evcil dostları Jüpiter ve Kar’ın yer aldığı illüstrasyonu hazırlayan hayranları, ayrıca Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) elçisi olan Edis için özel bir video’yla bağış çağrısı yaptı.

Kısa Kısa Cadde

Cömert Kidman

Nicole Kidman, hafta sonunda New York’ta AIDS karşıtı bir hayır kurumunun düzenlediği ve sunuculuğunu Hugh Jackman’ın yaptığı müzayedeye katıldı. Aktörün imzaladığı şapka için 100 bin dolar (yaklaşık 1.8 milyon TL) teklifte bulunan oyuncu, cömert hareketiyle takdir topladı. Şoke olan Jackman ise, Kidman’a “Bu Avustralya değil, Amerikan dolar’ı” sözleriyle takıldı.

Kısa Kısa Cadde

Amerika’da buluştular

Kanal D’de ilgiyle izlenen ve geçtiğimiz sezon final yapan ‘Sadakatsiz’ dizisi oyuncuları Melis Sezen ile Cansu Dere, Amerika’da buluştu. Tatil için Miami’de olan ikili, bir araya gelerek, zaman geçirdi. Oyuncular, çektirdikleri kareleri Instagram’dan yayınlayarak, kalp ve güneş emojisi koydu.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Rolüne tatilcilerle çalıştı

Mine Kılıç, ‘Çakallarla Dans 6’da Anna Karenina karakterine hayat verecek. Aksan konusunda biraz zorlandığını söyleyen oyuncu, “Bilmediğim bir milletin dil ve kültür çalışmasını yapmak zorunda olduğum bir teklifti. Kendimi zorlamak istedim. Rus arkadaşım da yoktu. Muğla Akyaka’ya gelen tatilcilerle arkadaş oldum ve yardım istedim. Diyaloglarımı mesajla yolladım” dedi.

Anadolu turu

Sıla, hafta sonu önce Ankara, ardından da Kayseri’de salonları dolduran hayranlarına sevilen parçalarını seslendirdi. Son albümü ‘Şarkıcı’nın yayınlanmasından sonra başladığı Türkiye turnesine devam eden sanatçı, sevenlerine müzik ziyafeti sundu.

Kısa Kısa Cadde

 Özel buluşma

Kısa Kısa Cadde

Madera, özel bir davetle kapılarını açtı. Geceye iş, sanat, cemiyet ve iş dünyasından Şule Zorlu, Suzan Toplusoy, Esin Maraşlıoğlu, Mehtap Elaidi, Merve Oflaz, Mahmut Anlar gibi çok sayıda ünlü sima katıldı. Türk ve Akdeniz mutfağının lezzetlerini bir araya getiren Madera, imza kokteyllerini de misafirleriyle buluşturacak.

Başarıyı kutladılar

Kısa Kısa Cadde

Büyük ses getiren ‘Gomidas’ oyunu aldığı ödüllerle başarısını taçlandırdı. Önceki gün Yazar Ahmet Sami Özbudak ve yazar, şef Jale Balcı’nın ev sahipliğindeki ‘Gomidas’ daveti, Fişekhane’de bulunan Ferida İstanbul’da gerçekleşti. Etkinliğe, Fehmi Kararslan, Lusavoriç Korosu şefi Hagop Mamigonyan, Erdoğan Mitrani, Umut Güler, Eda Şentürk, Hande Göksan ve Tülin Kermen gibi isimler katıldı.

Haberin Devamı

Yeni markasını ABD’de tanıttı

Kısa Kısa Cadde

İç Mimar Cüneyt Darı, yeni markası CD Atelier’i Amerika’nın New York şehrinde düzenlenen fuarda tanıttı. Başarılarına geçtiğimiz ekim ayında Londra’da düzenlenen European Architectural Award’da üç kategoride birden ödül alarak yenilerini ekleyen ve ödül sayısını 15’e çıkaran İç Mimar Darı, fuarda Türk bir diplomatı ağırladı.

Aşıklar maçta

Kısa Kısa Cadde

Pete Davidson ve Emily Ratajkowski, ilk kez bir etkinliğe birlikte katıldı. Hafta sonunda New York’ta basketbol maçı izlemeye giden ikili, objektiflere beraber gülümsedi. Daha önce kameralardan kaçan ikilinin, keyifli, halleri dikkat çekti.

‘Şükran duyduklarım’

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Madonna, Şükran Günü’nde altı çocuğuyla bir araya geldi. Aile fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan pop müziğin kraliçesi, karedeki yüz ifadeleri nedeniyle yorum yağmuruna tutuldu. Birçok hayranı, çocukların mutsuz göründüğünü vurgularken, 64 yaşındaki sanatçı, açıklamaya “Şükran duyduklarım” diye yazdı. Fotoğrafta Madonna’nın çocukları Lourdes Leon, Rocco Ritchie, David Banda, Mercy James ve ikizleri Stelle ile Estere Ciccone yer aldı.

Asimetrik stil

Kısa Kısa Cadde

Pom Klementieff, Los Angeles’ta gerçekleştirilen ‘Guardians of the Galaxy Holiday Special’ın galasına katıldı. Kanada doğumlu Fransız oyuncu, Alexander McQueen tasarımı siyah üst ve turuncu deriden asimetrik etekten oluşan look ile tüm gözleri üzerinde topladı.

Macera peşinde!

Kısa Kısa Cadde

New York çok satan yazarlarından A.F. Steadman’ın tüm dünyada ses getiren fantastik serisinin ilk kitabı ‘Skandar ve Unicorn Hırsızı’, Epsilon logosuyla Türkiye’deki okurlarla buluştu. Eser, sıra dışı kahramanlar, unutulmaz dostluklar, görkemli element sihirleri ve nefes kesici yarışlarla dolu bir maceranın kapılarını aralıyor.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

MARIAH’NIN NOEL SEVGİSİNİN SIRRI

Kısa Kısa Cadde

ABD’li şarkıcı Mariah Carey, zorlu geçen bir çocukluk döneminin ardından ailelerin bir araya geldiği Noel’lere sarıldığını söyledi

Kısa Kısa Cadde

Mariah Carey, W dergisinin yeni sayısına röportaj verdi. Noel ve yılbaşı dendiğinde ABD’de akla gelen ilk şarkıcı olan 52 yaşındaki Carry, bu durumun zorlu geçen çocukluğundan kaynaklandığını söyledi. Sanatçı, “Karmaşık bir şekilde büyüdüm ve sonra hayatını istediğim gibi yapabileceğim bir dönüşüme sahip oldum. Bu benim için büyük bir zevkti” dedi ve ekledi: “Bu yüzden çocuklarımın sahip olabilecekleri her şeye sahip olmalarını istiyorum. Olmak istedikleri her şey olabileceklerini anlamalarını da istiyorum.” Böyle özel günlerini mutlu hissettirdiğini söyleyen Carey, “Kendimi her zaman bir yetişkin gibi görmüyorum. İnsanlar benim bir prenses gibi peri masalı içine yaşadığımı düşünüyor fakat gerçek böyle değil” itirafında da bulundu.

Arnavutluk vatandaşı oldu

Kısa Kısa Cadde

Arnavut kökenli İngiliz pop yıldızı Dua Lipa’ya, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj tarafından Arnavutların ününü uluslararası alanda yaymadaki rolü nedeniyle vatandaşlık verildi. Şarkıcı, Arnavutluk’un bağımsızlığının 110’uncu yıl dönümü olan pazar günü vatandaşlık yemini ederek, “Vatandaşlık almak gurur verici. Böyle bir kabul ve sevgi tarif edilemez büyük bir mutluluk” sözleriyle teşekkür etti.

‘En tatlı aile’

Kısa Kısa Cadde

Olivia Culpo, Şükran Günü’nde sevgilisi Christian McCaffrey ve köpeği Oliver Sprinkles ile poz verdi. Aile karesini Instagram’dan yayınlayan model, “Şükürler olsun” notunu düştü. Culpo’ya, “En tatlı aile”, “Çok sevimli görünüyorsunuz” ve “Evlenmenizi bekliyoruz” gibi yorumlar geldi.

Hafta sonunda sahnede

Kısa Kısa Cadde

Ben Böhmer, 3 Aralık’ta İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. 2021’de gerçekleştirdiği sold-out turnesi ‘Begin Again’in ardından yeni albüm turu için yola çıkan sanatçı Volkswagen Arena’da sahne alacak. Biletler, passo, bugece ve biletino’da...

Haggard geliyor 

Kısa Kısa Cadde

Birçok yerli ve yabancı sanatçıyı ağırlayan +1 Sunar: Rock Off Event Series, pandemi sonrası, Türkiye’de büyük hayran kitlesi bulunan Haggard ile If Performance Hall Beşiktaş sahnesine geri dönüyor. Senfonik metal grubu, 18 Aralık’ta 14 kişilik kadrosuyla özel bir konser sunacak.

Anlamlı plaket

Kısa Kısa Cadde

Mert Fırat, 14 yıldır ‘Kültürler Arası Diyalog ve Göç’ teması kapsamında farklı ülkelerden önemli film ve yönetmenlere ev sahipliği yapan Crossroads Uluslararası Kısa Film Festivali’nde jüri üyeliği yaptı. Oyuncuya, JCI İstanbul üyeleri Üstün Patent Kurucusu Özlem Arslan Kart ile Magic Talk Academy Kurucusu Gamze Koç, katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.