Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

30.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Özlediğim biri gibi...’

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Dilan Çiçek Deniz, Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliğiyle sahnelenen ‘Amadeus’taki deneyimlerinden bahsetti. Oyuncu, “Tiyatro özlediğim biri gibi... Sahnede oldukça varoluşumu kutladığımı hissediyorum ve her anı özümsemeye çalışıyorum. Her bir saniye çok değerli. Her saniye nefes aldığımı hissediyorum” dedi.

‘Herkes oynuyor’

Kısa Kısa Cadde

DJ Mert Aydın’la evliliğini 53 günde bitiren Merve Boluğur, Instagram’dan hayranlarının sorularını yanıtladı. Oyuncu, “Mutlu ilişki var mıdır, formülü nedir?” sorusuna, “Bence yok, herkes oynuyor” cevabını verdi. Boluğur’un sosyal medyadan paylaştığı kareler de beğeni yağmuruna tutuldu.

Romantik kutlama

Kısa Kısa Cadde

Paris Hilton, eşi Carter Reum ile birinci evlilik yıl dönümlerini Maldivler’de kutluyor. O anları 21 milyon takipçili Instagram hesabından yayınlayan iş insanı, “Tüm dünyayı gezdim, en muhteşem yerlerde kaldım ama burası gibisini görmedim. Bu özel ada gerçekten yeryüzündeki cennet. Çok romantik ve rahatlatıcı dakikalar geçirdik, rüya gibiydi. Kendimi şanslı hissediyorum” diye yazdı.

Haberin Devamı

Prestijli kadınlar

Kısa Kısa Cadde

‘Prestij Meselesi’nin kadın oyuncuları objektif karşısına geçti. Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Melisa Döngel ve Ece Yaşar, filmin afiş çekimlerinde poz verdi. Güzelliğiyle göz kamaştıran oyuncular, görenleri 90’lı yıllara götürdü.

‘Sosyal medyayı kapatmak istedim’

Kısa Kısa Cadde

Alper Saldıran ve Algı Eke’nin başrolünü paylaştığı, 9 Aralık’ta vizyona girecek ‘Sil Baştan Kaynanam’ filminin kutlama yemeği CZN Burak Fish Restaurant’ta yapıldı. Konya ve Ankara’daki hayvanlara yönelik şiddet görüntülerine Saldıran, “O gün gerçekten sosyal medyayı kapatmak istedim. Kendinden güçsüz bir varlık söz konusu ve bu hayvanın bir canı var, sen mi yarattın ki alıyorsun? İçimden en büyük bedduaları ediyorum onlara” dedi.

Karma Türkiye yayında!

Kısa Kısa Cadde

Türkiye’nin yerli sesli içerik, podcast ve radyo platformu Karma Türkiye, tüm uygulama mağazalarında yerini aldı. Radyo ve pod yayıncılarının, dublaj sanatçılarının ve yazarların bir araya geldiği platform ‘İzlenebilen her şey artık dinlenebilir’ sloganıyla yola çıktı.

Haberin Devamı

‘Amin’ yayında

Kısa Kısa Cadde

Gözde Sucu, üçüncü şarkısı ‘Amin’i müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkının söz, beste ve aranjesi Ozan Gülek’e ait. Klip çekimleri üç farklı mekanda ünlü radyocu ve yönetmen Cenk Alptekin tarafından gerçekleştirildi.

Muhteşem performans

Kısa Kısa Cadde

Della Miles, Wedding Style’ın gecesinde davetlileri büyüledi. IF Wedding Fuarı’ndaki gecede Miles, “Kıyafetler çok ağırdı, kızların çok güçlü olduğunu söylemeliyim” dedi ve Türk yemeklerinden en çok Adana kebabı sevdiğini belirtti.

Haftanın konuğu

Kısa Kısa Cadde

Emre Kaya, bugün önce saat 14.00’te Dream Türk ekranlarında Refik Sarıöz’ün sunduğu ‘Deşarj’a, ardından saat 15.00’te Radyo D’de Hilal Özgani’nin sunduğu ‘Popüler D’ programına konuk olacak. Müzik ve yaşama dair tüm konuların konuşulacak.

Fenerbahçe konseptli kutlama...

İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimleri arasında yer alan Varan Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Enis Pekuysal ve eşi Nergis Pekuysal’ın oğulları Nevzat yeni yaşına girişini görkemli bir davetle kutladı. Koyu Fenebahçeli Nevzat’ın yakın aile büyüklerinin katıldığı doğum günü partisi, Fenerbahçe konseptiyle düzenlendi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Hala ve yeğenler

Bir süredir iş toplantıları için Amerika’da bulunan Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dalia Garih, bir fırsat yaratıp, yeğenleriyle buluştu. Halaları ile bir ara araya gelen Emre ve Cem Garih, keyifli anlar yaşadı. Garihler, yemek sonrası bol bol sohbet etti.

Kısa Kısa Cadde

Emre-Dalia-Cem Garih

Ailece kutlama

Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ve eşi Nurcan Çetinsaya, bir seyahat dönüşü ayaklarının tozuyla büyük oğlu Gökhan Çetinsaya’nın 39 yaşına girişini kutladı. Tuğçe Çetinsaya ve torunların da yer aldığı ailece kutlama Vadistanbul’daki Radisson Hotel’de gerçekleşti.

Kısa Kısa Cadde

Dayanışma gecesi

Otizm Dayanışma Gecesi’nde Değer Otizm ve Kafkas’ın Kadınları Dernekleri ile Kafkas Mutfağı buluştu. Saray ve Kültür Tarihçisi aynı zamanda Çırağan Sarayı Küratörü olan A. Çağrı Başkurt’un kreatif direktörlüğünü üstlenerek Şefkat Dolu Sağlık Köprüsü’ adını verdiği Çırağan Sarayı’ndaki görkemli davette, ‘Kadın ve Çocuk’ ana teması altında otizmli bireyler, kadınlar ve çocuklar için bir araya geldi. Gecede, Değer Otizm Derneği kurucusu Hatice Şule Gökırmak farkındalık yaratacak bir konuşma yaptı. Etkinlikte, Çırağan Sarayı’nın görkemli mirasının altında Kafkasya mutfağının lezzetleri de gün yüzüne çıktı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Yalçın İnam-Zeynep Kakınç-Çağrı Başkurt-İnci Ayangil-Gün Çevik

Kısa Kısa Cadde

Yalçın İnam - Zeynep Kakınç

Kısa Kısa Cadde

 

Gururlandıran girişimci

İş dünyasında başarıda sınır tanımayan Ankara merkezli Boneta unlu mamülleri fabrikasının Yönetim Kurulu Başkanı Nafiye Hacıoğlu, kısa süre önce üretime geçen fabrikasında ürettiği mor renkli unlu ürünler kısa sürede yurt içinde ve dışında büyük rağbet görmeye başlamasının mutluğunu yaşıyor. Çalışanlarının büyük bir bölümün kadınlardan oluşup sektörde iş gücü yaratan Hacıoğlu, geçtiğimiz hafta İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Helal Fuar’daki standında ürünlerini görücüye çıkardı.

Kısa Kısa Cadde

Kıral göz kamaştırdı

Mobilya ve dekorasyon sektörünün önde gelen kuruluşlarından Fatih Kıral, hafta için İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Hospitality Design Expo fuarında görkemli standlarında ilham veren ürünlerini teşhir etti. Fatih Kıral, eşi Figen Kıral, oğlu Oğuz Kıral ve mimari tasarım ekibi, başarılarını sektörün seçkin yatırımcı ve işletmecileriyle paylaştı.

Kısa Kısa Cadde

Dostları buluşturan gala

Yazar ve sosyolog Shahzadeh N. İgual, CRR Konser Salonu’nda ‘Bir Gecede Binbir Gece’ eserinde iki ülke arasında bir kültür köprüsü kurdu. Yazar, yaptığı müzikli yolculukla cemiyet hayatının pek çok seçkin ismini bir araya getirdi. İranlı besteci Amir Ashkan ile 1001 Ensemble eşliğinde geleneksel İran müziği ve Efe Baydar’ın sema performansıyla taçlanan gecede, konuklar müzikli bir yolculuğa çıktı.

Kısa Kısa Cadde