Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

02.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

İlham veren kadınlar

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamülleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) Başkanı Kazım Taycı, başkan yardımcısı Kürşat Gülbahar ve eşi Betül Gülbahar’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda İhracata değer katan Kadınlar Platformu iş dünyasının önde gelen iş insanlarını bir araya geldi. Kadın girişimcileri cesaretlendirecek ihracata teşvik etmek amacıyla TİM binasında sabah kahvaltı ile başlayan etkinlikte, Aslıhan Koruyan Sabancı, Melisa Mutlu, TÜGİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, Elif Çoban, Nermin Çakır ve Şefika Özcan panalist olarak yer aldı.

Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde


Milas’ın coğrafi işaretli ürünleri

Kısa Kısa Cadde

Yıllardır doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve kültürel çeşitliliği ile adından söz ettiren Milas, şimdi de ürünlerine kazandırdığı coğrafi işaretlerle dikkat çekiyor. Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer ve ekibinin (MİTSO) girişimleriyle, Zeytinyağı, yağlı zeytin, tepsi böreği, kanlı kavurma, ekşili köfte, çaykamaya böreği, Milas Çekişçe zeytini olmak üzere 8 Milas ürünü, “Milas” adıyla coğrafi işaret tescili ile tescillendi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Ön gösterim Berlin’de

Kısa Kısa Cadde

Fotoğraf sanatçıları Ayşegül Dinçkök ve Koray Erkaya’nın ortak projesi olarak hayata geçen ve Dünya Serbest Dalış Şampiyonu Şahika Ercümen’in fotoğraflarının yer aldığı ‘Deep Passion Misunderstood/Rebirth’ sergisinin ön gösterimi Titanic Gendarmenmarkt Berlin’de yapıldı. Açılışta Dinçkök ve dalış Ercümen’in yanı sıra Aygün Şirketler Grubu’nun Berlin yöneticisi Sedef Aygün de bir konuşma yaptı. Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği sergide çevre ve deniz kirliliği konularının üzerinde duruldu.

Balıkçılar objektife takıldı

Kısa Kısa Cadde

Fotoğraf sanatçısı Hasan Cem Araptarlı’nın objektifinden İstanbul Balıkçıları sergisi 3-18 Aralık tarihleri arasında Bomontiada’da sanatseverlerle buluşacak. Sergi; İstanbul Boğazı’nın olta balıkçılarının gündelik yaşamını gözler önüne seriyor. Serginin metinleri yazar Figen Şakacı’nın kaleminden çıktı, küratörlüğü ise fotoğraf sanatçısı Ali Kabaş tarafından yapıldı. Kültür sanat dünyasında ilgiyle karşılanan sergi şimdiden, Muse Photography Awards’da belgesel dalında ‘ Silver Winner’, European Photography Awardsda ‘ Gold Winner’ ödüllerini kazandı.

Haberin Devamı

 Sosyal medyayı salladı

Kısa Kısa Cadde

Zara, imaj değişikliğine gittiği fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı. Instagram’ı aktif kullanan ünlü isimlerin başında gelen sanatçı, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Zara’nın değişen imajına takipçileri övgü yağdırırken, sanatçıyı yenilenmiş ve enerjik bulduklarını dile getirdi.

Mest ettiler

Kısa Kısa Cadde

Mehmet Fatih, geçtiğimiz aylarda dinleyicileriyle buluşturduğu ‘Ay Işığı’ albümünün ilk konserini önceki akşam Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenledi. Şarkıcı, çalışmasında yer alan ‘Süryani’ isimli türküyü yorumlayan Bedri Ayseli’yi sahneye davet ederek, hayranlarına sürpriz yaptı. Eseri birlikte seslendiren ikili, ayakta alkışlandı.

‘Tek Taş’ desteği

Kısa Kısa Cadde

Sinan Akçıl’dan Talha’ya destek... Genç şarkıcı, ‘Bebeğim’, ‘Sultanım’ ve ‘Vefası Eksik Yarim’ isimli cover çalışmalarının ardından ‘Tek Taş’ adlı yeni single’ını müzikseverlerin beğenisine sundu. Sözü ve müziği Akçıl’ın imzasını taşıyan, düzenlemesini ise Enes Yolcu’nun üstlendiği esere, Alişan Günay yönetmenliğinde klip çekildi.

Haberin Devamı

Ölümden döndü

Kısa Kısa Cadde

Ebru Keskin, önceki gün Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden şarkıcı, geçtiğimiz günlerde klip çekimlerinde hipotermi şoku yaşadığını söyledi. Keskin, “Resmen ölümden döndüm. Soğuk suyun etkisiyle hipotermi şokunu yaşadım. Bir süre çekime ara verdik. Çok şükür toparladım kendimi” diye konuştu.

‘Beni oynayacak kadın doğmadı’

Kısa Kısa Cadde

Jennifer Lopez, Vogue dergisinin sorularını yanıtladı. Şarkıcı, eşi Ben Affleck’in kendisini en çok güldüren insan olduğunu söyledi. Sanatçı, “Biyografi filminiz çekilse, sizi kim oynardı?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Öyle bir kadın henüz dünyaya gelmedi.”

Konseri kahvede verdi

Kısa Kısa Cadde

Edirne’nin İpsala ilçesinin kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında konser veren Haluk Levent, sahnede üşüyünce elinde mikrofonla yakındaki bir kahvehaneye girerek, şarkı söyledi. O anları Instagram’dan yayınlayan şarkıcı, “Bir taraftan eseri kesmeden söyledim, diğer taraftan pişti oynadım. Son papazla pişti yaptım” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Albüm jesti

Kısa Kısa Cadde

Ebru Gündeş’in sosyal medya projesi ‘Ebru Gündeş Dinliyor’, albüme dönüştü. Sanatçının müzik dünyasına yeni şarkılar ve yetenekler kazandırmak amacıyla düzenlediği dijital yarışmada, dereceye giren katılımcılar, aynı albümde toplandı. Sosyal medyada en çok oy alan yedi şarkıcının seslendirdiği albümde Gündeş, eserlerinin tümünü kliplendirdi.

Beğenilen poz

Kısa Kısa Cadde

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile ayrıldıklarını açıklayıp, ülkesi Arjantin’e dönen Wanda Nara, sosyal medyada paylaştığı karelerle beğeni yağmuruna tutuldu. Polis aracının önünde siyah mayosuyla çektirdiği kareleri Instagram’dan yayınlayan model, “Ben gitmedim” notunu düştü. Nara’ya hayranları, “Icardi ile yeniden barış” mesajları gönderdi.