Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

13.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Memleketinde konser verdi

Haberin Devamı

Tuğba Özerk, memleketi İzmir’de sahne aldı. Bornova Katina adlı mekanda sevenleriyle buluşan şarkıcı, hemşehrilerine müzik ziyafeti sundu. Sahnede Hasan Altın imzalı kıyafetiyle göz kamaştıran Özerk, izleyenlerden tam not aldı.

Kısa Kısa Cadde

‘Hüzün Maskesi’ çıktı

Derya Bedavacı, ‘Hüzün Maskesi’ adlı yeni teklisini 2K Prodüksiyon etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu. Sanatçı, yeni şarkısında melankolik, romantik ve samimi müzik dilini bir kez daha dinleyenlerine hissettirecek. Eserin sözü Şakir Askan’a müziği Bedavacı’ya düzenlemesi ise Berkay Şenol’a ait.

Kısa Kısa Cadde

‘Survivor’a gidiyor

Berdan Mardini, Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşecek ‘Survivor 2023’e gidecek. Acun Ilıcalı, duyuruyu Twitter’dan yaptı. Ilıcalı, “Survivor 2023’ sezonu ilk yarışmacımız Berdan Mardini oldu, kendisine başarılar diliyorum” diye yazdı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Dans ettirecek

Emre Altuğ, bir döneme damgasını vurmuş ‘Su Gibisin’, ‘Hoşgeldin’ ve ‘Sıcak’ gibi eserlerini ONErpm Türkiye dağıtımıyla yayınladığı ‘Dans İçin’ (Live) albümünde topladı. Şarkıcı, parçaların yeni akustik versiyonlarıyla dinleyicilerini dans ettirmeye hazırlanıyor.

Rubato fırtınası

Rubato, Bahçeşehir Göl Sahne’de sevenleriyle buluştu. Sezen Aksu şarkılarının yanı sıra sevilen eserlerini seslendiren grup, adeta müzik ziyafeti yaptı. Gecede iki saat sahnede kalan Rubato, hayranlarından gelen istek şarkılara da yer verdi.

Kısa Kısa Cadde

Yeni yılda unutulmaz gece

Serkan Kaya, yeni yılda Luvia Yeşilköy’de sahne alacak. WOW İstanbul Hotel’s içinde yer alan mekanda izleyici karşısına çıkacak şarkıcı, hazırlıklara şimdiden başladı. Kaya, hayranlara unutulmaz bir gece yaşatacak.

Kısa Kısa Cadde

Kırmızı Hande

Yeni albümü için stüdyoya giren Hande Yener, Antakya Anemon Otel’de, oğlu DJ Çağrı Kulaçoglu’yla konser verdi. Özel repertuvar hazırlayan şarkıcı, “Sizleri çok seviyorum. Hepinize çok teşekkür ederim” diyerek, sevenlerini selamladı. Kırmızı- sarı saçıyla ve siyah mini elbisesiyle sahneye çıkan Yener, stiliyle de dikkatleri üzerine çekti.

Kısa Kısa Cadde

 

Sinema setinden sahneye

Cem Belevi, İzmir’deki Mumlu adlı mekanda izleyici karşısına çıktı. ‘Allah Biliyor’ eserini ilk kez seslendiren şarkıcı, “Uğuruna inandığım şehirde ilk kez okumak nasip oldu” dedi. Yaklaşık iki haftadır Fethiye’de devam eden film setinden çıkıp, İzmir’deki konserine giden şarkıcı, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Noel’e özel

Kısa Kısa Cadde

Sabrina Sato, yaklaşan Noel’e özel kostümüyle kamera karşısına geçti. Yılın bu döneminde çok heyecanlı olduğunu belirten sunucu, Rio de Janeiro’da pozlar verdi. Seksi kareleri Instagram’dan da yayınlayan Sato, “Karnaval insanları hazır mısınız?” diye sordu.

Ailece Kovid-19 oldular

Kısa Kısa Cadde

Fulya Zenginer, eşi Küntay Tarık Evren ve oğlu Milan’la koronavirüse yakalandı. Durumlarının ağır olduğunu söyleyen oyuncu, evlerinden çektirdiği kareleri Instagram’dan yayınladı. Zenginer, “Ben çok ağır geçiriyorum ilk gün ağrılarımla yolun sonunu, tünelin ucundaki ışığı gördüm diyebilirim. Üçüncü günde ise her şey daha az kötü” dedi.

Tarihi koluna kazıttı

Kısa Kısa Cadde

Melis İşiten, ‘Baş Belası’ oyununun turnesinden dönerken Merzifon’da geçirdikleri trafik kazasının tarihi, koluna kazıttı. 24 Kasım 2022’de ölümden dönen oyuncu, dövmesini Instagram’dan yayınladı. İşiten, “Bu sefer hiç etkilenmiyorum linçlemelerinizde ya da yaftalamalarınızdan. İnanın yasımı tutma şeklimle ve kaybettiğim can arkadaşıma olan sevgimle ilgili kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilim. Hayattayım, iyileşiyorum, iyileşmek için sahip olduğum yegane güç, kızım, kalabalık dünyamız ve işim... İçim ve kalbim çok rahat” dedi.

Haberin Devamı

Tarihi hamamda heykel sergisi

Kısa Kısa Cadde

Bugün hayatta olmayan ünlü Heykeltraş İrfan Korkmazlar’ın yarattığı atölye fikri günümüzde İstanbul Arnavutköy’deki Meercat Sanat Atölyesi’nde sanatçının eşi Zehra Korkmazlar’ın hocalığında ve önderliğinde sürdürülüyor. Heykel tutkunu 13 sanatçı kadının katıldığı atölye çalışmalarında ortaya çıkan eserler İçiçe başlığı altında Ortaköy’deki Hüsrev Kethüda Hamamı’nda beğeniye sunuluyor. Sergi, 14 Aralık’a kadar açık kalacak. 

Değerler geleceğe taşınıyor

Kısa Kısa Cadde

“Bizim Tarzımız Güzel” diyerek milletçe sahip olduğumuz değerlere dikkat çeken Boyner, bu kez geleneksel zanaatlara destek oluyor. Boyner’in, ülkemizin değerlerini yeni nesillere aktarmayı ve gündemde tutmayı hedeflediği yeni projesi Zanaat X Boyner’de yedi değerli zanaatkâr ve onların eserleri yer alıyor. Proje kapsamında hazırlanan yedi kısa belgesel film geleneksel zanaatları el emeği, göz nuru ile üretmeye devam eden sanatçıların aşkla dolu hikâyelerini anlatırken, sanatçıların eserleri boyner.com.tr üzerinden kitlelerle buluşuyor.

Haberin Devamı

JET-SET’İ BULUŞTURAN AÇILIŞ!

Kısa Kısa Cadde

Cemiyet hayatının dünyaca ünlü isimleri, İsviçreli bir mücevher ve saat üreticisinin New York’ta açılışını yaptığı yeni flagship mağazasının davetinde buluştu

Kısa Kısa Cadde

Dünyaca ünlü seçkin simalar, Chopard’ın New York Fifth Avenue’da yaptığı açılışa katıldı. İsviçreli mücevher ve saat üreticisi, Amerikan lüksünün kalbi olan prestijli Crown Binası’nda yeni bir ‘flagship’ mağazası açtı. Chopard Eş Başkanları Caroline ve Karl-Friedrich Scheufele’nin yanı sıra Uma Thurman, Katie Holmes, Maria Borges, Maye Musk, Olivia Palermo, Johannes Huebl, Pete Davidson, Liev Schreiber ve Fai Khadra’nın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte ikonik tasarımlar görücüye çıktı.

Kısa Kısa Cadde

Avril kreasyonu!

Kısa Kısa Cadde

Avril Lavigne, kendi adını taşıyan Killstar x Avril Lavigne Kapsül Koleksiyonu’nun satışa çıktığını duyurdu. Katalog karelerini Instagram hesabından yayınlayan şarkıcı, “Sonunda buradayız” ifadelerini kullandı.

Eğitim verecek

Kısa Kısa Cadde

Dünyaca ünlü yıldızların oyuncu koçu Ivana Chubbuck, iki günlük bir workshop için İstanbul’a geliyor. Birçok oyuncunun Oscar ödülü ve adaylığı almasının yolunu açan Chubbuck tekniğinin yaratıcısı ve Los Angeles’taki Ivana Chubbuck Studio’nun kurucusu ve yöneticisi olan Chubbuck, 25-26 Aralık tarihlerinde Maximum Uniq Box’ta eğitim verecek

Penguenleri ziyaret etti

Kısa Kısa Cadde

Josephine Skriever, Atlantik Okyanusu’nda bulunan Güney Georgia adalarını ziyaret etti. Penguenleri doğal ortamlarında gözlemleme şansı bulan model, özel anları Instagram’dan yayınlayarak, “Cennetteyim. Burası kesinlikle en mutlu olduğum yer” ifadelerini kullandı.

Yedinci kez baba oldu

Kısa Kısa Cadde

Puff Diddy, yeni bir kız çocuğunun dünyaya geldiğini açıkladı. ABD’li rapçi, mutlu haberi cumartesi günü Twitter hesabından paylaşırken, bebeğin annesinin kim olduğunu açıklamadan, “Kızım Love Sean Combs doğduğu için çok mutluyum. Tanrı en yücedir!” diye yazdı.

Ailece New York’ta

Kısa Kısa Cadde

Budy Valestro, eşi ve çocuklarıyla Noel öncesi New York’u ziyaret etti. Rocefeller Center’daki meydanda kurulan dev çam ağacının önünde poz veren aile, mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi.

Tavsiye almış

Kısa Kısa Cadde



Dove Cameron, kariyerinin ilk yıllarında Selena Gomez’den tavsiye aldığını anlattı: “Bir gün ınu evinde ziyaret ettim. Saatlerce mutfakta oturup sohbet ettik. Daha sonra toplum içinde panik olduğum anlarımı anlattım. O da bana kendim olmam önerisinde bulundu ve rahat hissetmem gerektiğini ancak bu şekilde başla çıkabileceğimi söyledi. Ona çok şey borçluyum.”

Pembeler içinde

Kısa Kısa Cadde

Zoey Deutch, hafta sonunda New York sokaklarında objektiflere takıldı. Oyuncu, Valentino imzalı pembe kombiniyle oyuncak bebekleri andırdı. Deutch, hızlı adımlarla ilerlerken, çevresine gülücük saçmayı ihmal etmedi.