Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

23.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Kafa dinleyecek

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

HÜSEYİN ALTUN - Hafsanur Sancaktutan, Kotex’in Setur Kalamış Marina’da düzenlediği ‘Yılın En Uzun Gecesi’ etkinliğine katıldı. Deniz Can Aktaş’la ayrıldığı iddialarına oyuncu, “Bu konuları konuşmak istemiyorum. Setim bitti. Kafa dinlemek için birkaç günlüğüne, tek başıma bir yerlere kaçacağım” cevabını verdi.

Tüdanya hayranlarına müjde! 

Kısa Kısa Cadde

Bir döneme damgasını vurmuş şarkıları, yüreklere dokunan yorumuyla fırtınalar estiren Tüdanya’dan hayranlarına güzel haber! Gırtlak kanserine yakalanarak sesini kaybeden sanatçının, yeni albümü ‘Aman Doktor’, bugün Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı.

Üsküp’te coşturdu

Kısa Kısa Cadde

Buray, Makedonya Türkleri’nin Milli Bayram olarak kutladığı Türkçe Bayramı etkinlikleri kapsamında, Üsküp’teki Boris Traykovski Spor Salonu’nda konser verdi. Şarkıcı, “Bu gece hiç bitmeyecek gibi eğleneceğiz. En uzun gecenin, en eğlenceli ve anlamlı konserindesiniz. Bence bu muhteşem gecenin tadını çıkarmalıyız” diyerek, dinleyenleri coşturdu.

Haberin Devamı

Desa’dan yeni yıl daveti

Kısa Kısa Cadde

Deri modasına yön veren Desa, Nişantaşı mağazasında düzenlediği yeni yıl daveti ile iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü simaları bir araya getirdi. Desa Yönetim Kurulu Üyesi Burçak Çelet ev sahipliğinde düzenlenen davette konuklar koleksiyonları tek tek inceledi. Yeni yıl konsepti ile mağazayı dekore eden Desa, misafirlerine ışıltılı bir ambiyans yaratırken zamansız tasarımları ve şık, zarif hediye seçenekleri konuklardan ilgi gördü.

Kısa Kısa Cadde

Bebek’te açılış heyecanı

Kısa Kısa Cadde

Uzun yıllar sağlık sektöründe pek çok başarıya imza atan uzman doktor Müge Uğurlu, birkaç yıl önce kollarlı sıvayıp yarattığı The M dermokozmetik markasıyla dikkat çekiyor. Uğurlu, önceki gün Bebek’te açtığı mağazasında dostlarını bir araya getirdi. Tıp ve iş dünyasından dostların buluştuğu davette, yeni ürünler büyük ilgi gördü.

Kısa Kısa Cadde

Sanatseverler buluştu

Kısa Kısa Cadde

Çağdaş iş insanları Derneği önderliğinde Wow İstanbul Hotels Convention Center’da düzenlenen etkinlik kapsamında Film-San Vakfı ve Çağsiad iş birliğinde Sinemanın Çakıl Taşları sergisi gerçekleşti. Sanatçı Ayfer Yelken tarafından Film-San Vakfı için hazırlanan 20 eser sanatseverle buluştu. Açılışa sanat hayatının seçkin isimleri katıldı.

Haberin Devamı

Projeler konuşuldu

Kısa Kısa Cadde

Bir Demet Umut Derneği, yeni başkanı İş kadını, Özgür İrey Nişantaşı’ndaki ofisinde destekçileri ile bir araya geldi. Dernekteki burs verilen çocuklara destek sağlayan dostlarına verilen ilk yemek daveti gerçekleştirdi. Konuklar yemekte derneğin yeni projelerini konuştu.

Kısa Kısa Cadde

Hayalleri gerçekleşti

Kısa Kısa Cadde

Lori Harvey, Essence dergisinin ocak-şubat aylarına kapak oldu. Hayallerini gerçekleştirdiğini belirten oyuncu, “Kapakta olmayı hep düşündüm ve nihayet istediğim oldu. Gerçek olduğuna inanamıyorum. Bu benim yolculuğum, benim kurallarım” ifadelerini kullandı. Harvey’in Laquan Smith imzalı kıyafeti dikkat çekti.

2023’te ‘Boşver’ diyecek

Kısa Kısa Cadde

Funda Arar, 2023’ü yeni bir albümle karşıladı. 2000 yılından bu yana kariyerine 13 albüm ve dokuz single sığdıran sanatçı, 14’üncü projesiyle sevenleriyle yeniden buluştu. İlk klip albüme de adını veren ‘Boşver’ şarkısına, Murat Joker yönetmenliğinde çekildi. Albüm bugün dijital platformlardaki yerini aldı.

Haberin Devamı

Boşanıyorlar mı?

Kısa Kısa Cadde

Burcu Binici’nin eylül ayında evlendiği müzisyen Tankurt Manas’la boşanacağı iddia edildi. Snob Magazin’in haberine göre; oyuncu, müzisyen eşinin Gamze adında biriyle mesajlarını yakaladı. Evliliklerinin ilk haftalarında boşanmanın eşiğinden dönen çiftin, evlerini ayırdığı öğrenildi.

İyi haber

Kısa Kısa Cadde

Ankara’da yumruklu saldırıya uğrayan Piiz grubunun üyesi Mehmet Dudarık, taburcu oldu. Yoğun bakımda hayat mücadelesi veren müzisyen, tedavi gördüğü Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki son halini Piiz grubu üyeleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Rekor kırdı

Kısa Kısa Cadde

Mabel Matiz ve Mert Demir’in ‘Antidepresan’ parçası, önceki gün ‘Bir Günde En Çok Dinlenen Şarkı’ olarak Spotify Türkiye rekorunu kırdı. Şarkı aynı zamanda büyük bir başarı göstererek, ‘Billboard Global 200’ listesinde 136 numaraya yükseldi. Eser, bir aydır listelerin üst sırasında yer alıyor.

‘En büyük hatıram’

Kısa Kısa Cadde

Hayko Cepkin, başrolünü Elçin Sangu’yla paylaştığı ‘Jekyll&Hyde’ müzikaliyle ilgili konuştu. Müzisyen, “Muhteşem hikaye, mest eden melodiler, vizyoner bir ekip ve kocaman bir aile olmayı başarabilen oyuncu kadrosu var... Teklifi aldığım ilk gün, sahneye adımımı attığım her gün, tükenmeyen heyecanım ve duyduğum gurur, ömrümün sonuna kadar hissedeceğim en büyük hatıram olacak” dedi.

Haberin Devamı

Motivasyon mesajı

Kısa Kısa Cadde

Halle Berry, sosyal medya hesapları üzerinden sevenlerine motivasyon mesajı verdi. Instagram’dan 8 milyon takipçisine seslenen oyuncu, “Bunu kimin duymasına ihtiyacı var bilemiyorum ama şunu bilsin ki, siz değerlisiniz” notunu yayınladı.

Tutankhamun’un hazinesi

Kısa Kısa Cadde

Tüm dünyada ziyaretçi rekorları kıran ünlü Firavun Tutankhamun’un hazinesi İstanbul’a geliyor. 3 bin 300 yıldan uzun bir süre önce dokuz yaşında tahta çıkan, ‘Çocuk Kral’, ‘Altın Kral’ gibi lakapları olan Tutankhamun’un mezarında bulunan paha biçilmez eserler, Ocak 2023’te UniqExpo’da İstanbullularla buluşacak. “Tutankhamun, Çocuk Kral’ın Hazineleri” isimli sergi, tarih ve gizem meraklılarıyla buluşacak.

Romantik kutlama

Kısa Kısa Cadde

Mathew Koma, eşi Hilary Duff ile üçüncü evlilik yıl dönümlerini kutladı. Düğünden bir karelerini yayınlayan sanatçı, “Evlilik kolay diyenler, ya evlenmemiştir ya da kudurmuştur. Ama güzel tarafı, gerçekten birisiyle daha önce hiç olmadığınız kadar derine inmek ve sadece ikinizin yürüyebileceği görünmez bir haritada gezinmektir. Zor şeyler, harika şeyleri daha da büyük yapar. Beni sevdiğin için teşekkür ederim” diye yazdı.

2023’TE BiZi BEKLEYEN ALTI SiBER TEHDiT

Kısa Kısa Cadde

2023 yılında ön plana çıkacak siber güvenlik trendlerine yönelik öngörüler açıklandı. İşte altı siber güvenlik tahmini...

Yoğun siber saldırılarla geçen 2022 sona eriyor. Gelecek yıl karşılabaileceğim siber güvenlik tehditlerini Laykon Bilişim açıkladı:

1-Yapay zeka araçlarıyla yapılan kodlamalar birçok temel güvenlik açığı yaratacak.

2- Otomativ sektöründe elektrikli araçlara yönelik saldırılar artacak.

3-Fırsat yaratan metaverse dünyasına yönelik saldırıları daha sık göreceğiz.

4-Devletler arası siber savaşlar yaşanabilir. Hackerlar veya siber suçluları konuşabiliriz.

5- Zero Trust ilkleri daha fazla şirket tarafından benimsenecek.

6-Blockchain, bitcoin ve alt coinleri barındıran kripto para birimleri hedefte olacak.

Gurur günü

Kısa Kısa Cadde

Idris Elba, Londra’daki Ravensbourne Üniversitesi’nden fahri doktora unvanı aldı. Mezuniyet törenine katılan ve bir konuşma yapan oyuncu, “Yaratıcı sanatların içinde bulunmak istedim, çünkü bir katkı sağlamak, masanda bir yere oturabilmek ve kendim gibi insanlarla karşılaşmak arzusundaydım” şeklinde konuştu.

Mars’tan örnek toplayacak

Kısa Kısa Cadde

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi’nin (NASA) keşif aracı Perseverance bu hafta Mars’ın yüzeyinden kaya örnekleri toplamaya başlayacak. Küçük titanyum tüplerde saklanacak örneklerin gelecekte bir Mars görevinde alınıp Dünya’ya geri getirilmesi bekleniyor. Görev, Kızıl Gezegen’de yaşam arayışında önemli bir kilometre taşı…. Kaya ve toprak örneklerinin sadece Dünya’daki laboratuvarlarda çözünebileceği düşünülüyor. Perseverance, Jezero Krateri’ndeki keşif alanından 10 tüp örnek alacak.

Piyasacıların kitabı

Kısa Kısa Cadde

30 yıla yakın bir süredir döviz piyasalarında işlem yapan Brent Donnelly’nin, finansal piyasalarda alım satım psikolojisi ve rasyonel davranış üzerine tecrübelerini paylaştığı kitabı ‘Alfa Trader’, Epsilon logosuyla Türkiye’deki okurlarla buluşuyor. Yayımlanır yayımlanmaz bir klasik haline gelen eser, para yönetmekle ve piyasayı yapanların arkasındaki davranışsal psikolojiyle ilgilenen herkes için temel bir kaynak olma özelliğini taşıyor.

Nüfusu Çin’i geçecek

Kısa Kısa Cadde

Hindistan’ın Nisan 2023’te Çin’i geçerek dünyanın en fazla nüfusa sahip ülkesi olması bekleniyor. BBC’nin haberine göre, Asya’nın bu iki dev ülkesinin her birinin nüfusu 1.4 milyarı aşmış durumda ve 70 yıldan fazla bir süredir de iki ülke nüfusunun toplamı, dünya nüfusunun üçte birinden fazlasını oluşturuyor. Çin nüfusunun önümüzdeki yıldan itibaren azalmaya başlaması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl bu ülkede doğan bebek sayısı 10.6 milyon ile, ölenlerin sayısından az öndeydi.