Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

02.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Aşkı buldu

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Nina Agdal, 2022’de aşkı bulduğunu itiraf etti. Boksör Logan Paul ile aşk yaşamaya başladıklarını itiraf eden model, birlikte fotoğraflarını Instagram’dan sevenlerinin beğenisine sundu. Agdal, romantik karelerin altına, “2022, senle benim başlangıcımız oldu” notunu düştü.

Ayrılık açıklaması

Kısa Kısa Cadde

Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu, ayrıldıklarını açıkladı. Birbirlerine ihanet ettikleri iddia edilen ikili, ortak bildiri yayınladı. Oyuncular, “Dört yıl çok mutlu bir ilişki yaşadık. İlişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Bu kararımızda hiçbir üçüncü kişinin bulunmadığını bilmenizi isteriz” dedi.

‘Şükrediyorum’

Kısa Kısa Cadde

Demet Özdemir, geçtiğimiz ağustos ayında evlendiği eşi Oğuzhan Koç’la selfie yaptığı kareyi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Oyuncu, “Şükrediyorum, sayende birçok şeye daha hoş gel 2023” diye yazdı. Şarkıcı ise, “Birlikte aşkla nice mutlu yıllara” karşılığını verdi.

Haberin Devamı

Evde karşıladılar

Kısa Kısa Cadde

Ayça Bingöl, 2023’ün ilk dakikalarında çektirdiği aile fotoğrafını Instagram’dan yayınladı. Oyuncu, eşi Ali Gökmen Altuğ, ikizleri Aylin ve Leyla’yla olan pozlarına, “Altuğ ailesi... Herkese iyi seneler diliyorum” notunu düştü. Bingöl, uzun bir aradan sonra çocuklarını paylaşmış oldu.

Aile pozu

Kısa Kısa Cadde

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, yeni yılı evlerinde karşıladı. İkinci çocuklarını kucağına almaya hazırlanan çift, çektirdiği fotoğrafları Instagram’dan paylaştı. İkilinin oğlu Karan’ın uyuduğu görüldü.