Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

04.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Anlamlı buluşma 

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

İstanbul BUSADER’in Büyük Kulüp’te düzenlediği etkinlik, cemiyet hayatının seçkin isimlerini bir araya getirdi. Tüm geliri burslu öğrencilere aktarılan davette BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgül ile İstanbul BUSADER Başkanı Dr. Yasemin Yakut, iyilik hareketine 2023’te de durmadan devam edeceklerini söyledi.

Mutlu çiftlik 20 yaşında!

Kısa Kısa Cadde

Hürriyet Gazetesi’nde Faruk Bayraktar imzası ile yayınlanan Sütaş’ın gülümseten yüzü Sütaş Çiftliği Karikatürleri, 20’nci yılını doldurdu. Kutlamalar çerçevesinde İstanbul Özdilek Park AVM’de Sütaş Çiftliği Karikatürleri Sergisi’nin açılışı gerçekleştirilirken, NFT Koleksiyonu da tanıtıldı.

Eğlenceli doğum günü

Kısa Kısa Cadde

Estesante Clinic sahibi Şebnem Demir önceki gün Kuruceşme Brooch’ta dostlarıyla süpriz doğum günü kutlaması yaptı. İş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen simalarının bir araya geldiği gecede Demir, doğum günü pastası kesimi için bütün misafirleri pasta başına topladı. Gecenin ilerleyen saatlerin de Pınar Yaranır sahnesiyle keyifli anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Rüya tatil

Kısa Kısa Cadde

Yılbaşı öncesinde Ayazpaşa’daki evlerinde ailenin tüm fertlerinin bir araya getirip erken yılbaşı kutlaması yapan Şebnem ve Celal Çapa çifti, yeni yılda Tayland’a gitti. Çapalar, Maya Bay koyunda doğal güzelliğe sahip koy denizin ve güneşin tadını çıkarıp, paylaşımlarda bulundu. Şebnem Hanım, kareye; “Bugün Maya Bay (Leonardo di Caprio’nun The Beach filminin çekildiği koya gittik) rüya gibiydi. En ufak bir filtre yok, suyun doğal rengi” notunu düştü.

Özel bir gün

Kısa Kısa Cadde

Yaşamlarını Amerika’da sürdüren Süreyya Yalçın, kuzeni Can Yalçın’ın sevgilisi Nihan Coşkundere’ye evlenme teklifi ettiği günde yanında oldu. Süreyya Yalçın ve eşi Ozan Baran’ın da ortak olduğu bu güzel günde mutlu anlarının sosyal medya hesabından paylaşan Süreyya Yalçın, “Ve evet dedi” notunu düştü. 

Eğlence burada!

Maximum Uniq’te eğlence devam ediyor. 7 Ocak’ta Esra Dermancıoğlu’nun tek kişilik gösterisi ‘Biri Flört Mü Dedi?’ ile sezonu açacak mekan, 11 Ocak’ta Berfu ve Eser Yenenler’in gösterisi ‘Çift Terapisi’ni, 11, 22 ve 28 Ocak’ta ‘Sırça’, 12 ve 23 Ocak’ta ‘Richard’, 13, 20 ve 27 Ocak’ta ‘Aydınlıkevler’i sahneleyecek.

Haberin Devamı

2023’ün sahneleri

Kemal Başar yönetimindeki ‘Tiyatro Keyfi’ çatısı altında sahnelenen eserler dikkat çekiyor. ‘Çılgın Zamanlar’, 18 Ocak’ta Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde, ‘Tut Elimden Rovni’ 27 Ocak’ta Kats Sahne’de ve ‘İnatçı Keçiler’ ise 15 Ocak’ta Profilo Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Yıldızlar buluştu!

Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği, Orchestra Content yapımı ‘Sevda Mecburi İstikamet’, 6 Ocak’ta vizyonda! Filmin başrollerinde Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu yer alıyor.

Yola devam

Osman Şahin, ikinci teklisi ‘Çelme’yi Bayhan Müzik etiketiyle yayınladı. Müzisyenin söz ve bestesi kendisine ait parçasının ilk versiyonunun düzenlemesinde kendisi ve Sabi Saltiel yer alırken, ‘Çelme/Göksun Çavdar Vers.’ versiyonunda ise Göksun Çavdar’ın imzası var.

Doğum sonrası ilk poz

Burak Yamantürk’le evliliğinden bir yıl önce kızı Mercan’ı kucağına alan Özge Özpirinçci, eski formuna kavuştu. Doğumdan sonra ilk defa objektif karşısına geçen oyuncunun karelerini, arkadaşı Umut Evirgen çekti. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğraflara Özpirinçci hayranları, “Maşallah”, “En güzel kadın” ve “Çok güzelsin” gibi yorumlar yaptı.

Haberin Devamı

Sahneden indirmediler 

Aynur Aydın, önceki akşam sahne aldığı mekanda hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şarkıcı, dans şovları ve parçalarıyla hayranlarını coşturdu. Gecenin ilerleyen saatlerinde Aydın’ın sahneden inmesini istemeyen sevenleri, tezahüratlarla performansına devam etmesini rica etti. Aydın da konserini yarım saat daha uzattı.

Kısa Kısa Cadde

Ameliyat oldu 

Ekin Uzunlar, önceki gün Ataşehir’deki özel hastanede, bir süredir sorun yaşadığı ses tellerinden ameliyat oldu. Prof. Dr. Şenol Civelek tarafından başarıyla gerçekleştirilen operasyon sonrası şarkıcı, Instagram’dan yaptığı paylaşımla hayranlarına iyi olduğunun mesajını verdi.

Karnı burnunda

Hamileliğinin son ayına giren Leyla Lydia Tuğutlu, dün sosyal medya hesaplarından karnı burnunda fotoğrafını, mavi kalp emojisiyle paylaştı. Ceyhun Ergin’le evli olan tescilli güzele, hayranları övgüler yağdırdı. Takipçileri, Tuğutlu’ya, “Oğlunuz sağlıkla gelsin”, “Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin” ve “Maşallah” diye yazdı.

Haberin Devamı

Yeni yıl hediyesi 

Soner Arıca, YouTube kanalının abone sayısı 500 bin kişiyi aşınca, ‘Umut Hep Var’ isimli yeni parçasının klibini yayınladı. Şarkıcı, söz ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Miraç Kutlu’ya ait eseri, hayranlarına yeni yıl hediyesi olarak sundu. Arıca, “Bu parça iklim krizi ile tehdit altında kalan doğanın şarkısı olsun” diye konuştu.

Kısa Kısa Cadde