Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

05.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Yeni projeler

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği‘nin İstanbul Başkanı Pedagog Şima Sunder ve arkadaşları yeni projelerin heyecanını yaşıyor. Dernek üyeleri Pera Palas Oteli’nde düzenledikleri çay davetinde Bodrum’da öncü oldukları Mazı Kadın Eğitim ve Üretim Projesine destek kampanyası dahilindeki ‘Pazar Yerinde’nin ardından, çok önemli bir proje için kolları sıvadıklarının müjdesini verdi.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Farklı dokunuşlar

Kısa Kısa Cadde

Tezhip sanatına farklı dokunuşlarla yeni bir nefes ve ahenk getiren Züheyde Gökçek, 15’inci sergisini Ümraniye Belediyesi Sergi Salonu’nda açtı. Yıllar önce hobi olarak başladığı tezhip ve hat sanatı çalışmalarını geliştiren Gökçek, 22 ayar gerçek altın kullanarak bezeyip süslediği birbirinden özel tezhip ve hat eserlerini 13 Ocak’a kadar sanatseverlerle buluşturacak.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Küba usulü kutlama

Kısa Kısa Cadde

İş dünyasının önde gelen girişimcileri arasında yer alan E&E Holding’in sahibi Erol Özmandıracı, önceki gün dostlarını sahibi olduğu 42 Maslak Küba’da ağırladı. Özmandıracı’nın anne ve babasının da yer aldığı davette iş dünyasından çalışma arkadaşları ve dostları hazır bulundu. Küba mutfağının eşsiz lezzetleri ile ağırlanan konuklar, keyifli bir gece yaşadı.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Şampiyonlar bir arada

Kısa Kısa Cadde

Spor dünyasının yakından tanıdığı iki başarılı genç ismi, okçulukta göğsümüzü kabartan Mete Gazoz ile golf dünyasının atom karıncası Can Marko Özdemir, önceki gün gerçekleşen etkinlikte bir araya geldi. Ayak üstü sohbetin ardından Can, şampiyon Gazoz’a üzerinde imzası olan golf topu armağan etti.

İyilik sanatla buluştu

Kısa Kısa Cadde

Sanatsever ve koleksiyoner Dr. Handan Yavuz Nişantaşı Medlook kliniğinde gerçekleşen yeni yıl davetinde sanat ile iyiliği buluşturdu. Anita Galeri iş birliği ile Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) yararına Exhibition 22/23 adlı karma resim sergisi düzenlendi. Sergide farklı disiplinlerde birbirinden değerli 22 sanatçının 40 eseri yer aldı.

Kısa Kısa Cadde

Paylaşmaya devam

Kısa Kısa Cadde

Yeni yıl öncesinde önce Miami’de Bal Harbour Shops ardından İstanbul’da ortağı Banu Yentür ile birlikte sahibi oldukları Selamlique mağazasında davetler veren Caroline Koç, iş hayatındaki başarıları ve sevimli dostlara olan düşkünlüğü de tanınır. Son zamanlarda hayvanlara yapılan eziyeti kınayan Koç, evindeki dostlarının fotoğraflaryla ‘vahşete dur!’ diyor.

Haberin Devamı

Sabancı’nın ödül yolculuğu

Kısa Kısa Cadde

Dilek Sabancı, Viyana’da, ülkenin önemli Minerwa kadın ödüllerinden birine layık görüldü.
Sheconomy ekonomi dergisinin her yıl düzenlediği kadın ödülleri galasında, Avusturya ve Avrupa’da çalışmalarıyla iz bırakan değerli kadınlara değişik ödüller takdim ediliyor. Avusturya’da yaşayan modacı, Atıl Kutoğlu’nun aday gösterdiği iş insanı Dilek Sabancı, 26 Mart’ta Viyana’da düzenlenecek galada ödülünü alacak.

Yolcu yolunda

Kısa Kısa Cadde

Berdan Mardini, ‘Survivor’ için hazırlıklarını tamamladı. Bavuluyla objektif karşısına geçen şarkıcı, “Ben gidiyorum. Dönünce görüşürüz inşallah. Hazırlıklar tamamlandı” ifadelerini kullandı.

Alışveriş günü

Kısa Kısa Cadde

Sinan Albayrak ve eşi Seda Albayrak, Vadistanbul’daydı. İkili, hem kendileri hem de evleri için alışveriş yaptı. Çift, daha sonra baş başa kahve içip bir süre sohbet etti.

Haberin Devamı

‘Yaşanmaz’ diyor

Kısa Kısa Cadde

Çınar İlhami Yıldırım, ‘Yaşanmaz’ adlı yeni çalışmasını çıkardı. Söz ve müziği kendisine ait eserle ilgili sanatçı, “2023 yılına damgasını vuracak... Kısa sürede radyolarda yayınlanmaya başladı ve 141 bin kişi tarafından izlendi. Bu da benim için büyük mutluluk” dedi.

Yılbaşı magazini

Kısa Kısa Cadde

Dream Türk’ün, sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, yapımcılığını Noah Entertaintment’ın, genel koordinatörlüğünü ise Suat Yanç’ın üstlendiği eğlence programı ‘50 Fifty’ yarın saat 20.00’de ekrana gelecek. Yapımda yılbaşı konserlerinden özel görüntüler ekrana gelecek.

Yoga zamanı

Kısa Kısa Cadde

Kelly Gale, yogaya merak sardı. 27 yaşındaki model, spor yaptığı anlarda çektirdiği kareleri Instagram’dan yayınladı. Son dönemde sıklıkla yoga yaptığını belirten Gale, esnek vücuduyla dikkat çekti.

Antarktika’yı keşfetti

Kısa Kısa Cadde

Nina Dobrev, yeni yıla Antarktika’da girdiğini duyurdu. Soğuk kıtadan kareleri Instagram hesabından yayınlayan oyuncu, “Yeni bir yıl, yeni bir kıta” notunu düştü. Buzulların arasında poz veren Dobrev, küresel ısınmaya da dikkat çekmek istediğini belirtti.

Haberin Devamı

AŞK TATİLİ

Kısa Kısa Cadde

Brad Pitt ile Ines de Ramon, aşk tatiline çıktı. Özel görüntüler magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Angelina Jolie’den olaylı bir şekilde boşanan Brad Pitt, yeni sevgilisi Ines de Ramon ile 2023’e Cabo’da girdi. Page Six’in çektiği görüntülerde, ikilinin aşk tatili objektiflere takıldı. Tüm günlerini havuzda geçiren çifte kumrulardan Ramon’un üstsüz güneşlenmesi gözlerden kaçmadı. 59 yaşındaki aktör de fit fiziği ve dövmeleriyle dikkat çekti.

Kısa Kısa Cadde

Sörf günü

Kısa Kısa Cadde

Sara Sampaio, hafta içinde Hawaii’de sörf yaparken objektiflere takıldı. Çok eğlendiğini belirten model, “Hayatımın en güzel anlarını yaşadım” ifadelerini kullandı. Sampaio’nun dengede kalmaya çalıştığı anlar kameralara işte böyle yansıdı.

Kısa Kısa Cadde

Maldivler çıkarması

Kısa Kısa Cadde

Ashley Louise James, ailesiyle tatile çıktı. İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayan oyuncu, Maldivler’de bulunduklarını söyledi. Cennet gibi adaların tadını çıkaran aile, hatıra fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarından sevenlerinin beğenisine sundu.

Evleniyorlar

Kısa Kısa Cadde

Tuan Tunalı, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan sevgilisi model Angela Caccamo’ya evlilik teklifinde bulundu. Oyuncu, sevgilisinin kendisine “Sonsuza dek evet” yanıtını verdiğini Instagram’dan duyurdu. Tunalı, mesajı hem Türkçe hem de İtalyanca yazdı.

Albüm müjdesi

Kısa Kısa Cadde

Behzat Gerçeker, önceki akşam Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Enbe Orkestrası’nın kurucusu olan müzisyen, hayranlarına yeni albüm müjdesi verdi. Gerçeker, “Yeni bir single çalışmamızı tamamladık. Çok yakında hayranlarımızla paylaşacağız” şeklinde konuştu. Müzisyen daha sonra mağazaları dolaşmaya devam etti.

‘Cennet bahçesi’ 

Kısa Kısa Cadde

Melis Sezen’in evi çiçek bahçesine döndü. 26’ncı yaşını kutlayan oyuncuya, çok sayıda arkadaşı ve hayranı, çiçek gönderdi. Fotoğrafları sosyal medya hesaplarından yayınlayan Sezen’e, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı. Oyuncuya, hayranları, “İyi ki doğdun papatya”, “İyi ki varsın güzel kalplim” ve “26 yaşında bir melek” yazdı.

1 saatte 1 milyon beğeni

Kısa Kısa Cadde

Hande Erçel, dün Instagram’dan paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyayı salladı. Oyuncunun, yayınladığı kareler bir saatte yaklaşık 1 milyon beğeni aldı. Erçel’e hayranları, binlerce kalp, ateş ve nazar boncuğu emojileri yolladı. 

Hayatının filmi için anlaştı

Kısa Kısa Cadde

Daha önce hayatının film olacağını açıklayan Bülent Ersoy, ‘Bergen’in yapımcısı Mine Şengöz’le anlaştı. Sanatçı, önceki gün menajeri Haluk Şentürk’le beraber Şengöz’le buluşarak, sözleşmeyi imzaladı. ‘Söylemezsem Olmaz’ programının iddiasına göre Ersoy, Türk-Amerikan ortak yapımı olacak proje için 2.5 milyon dolar (Yaklaşık 47 milyon TL) alacak.