Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

06.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Eski eşe gönderme

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Miley Cyrus, yeni single’ı ‘Flowers’ı, eski eşi Liam Hemsworth’un doğum günü olan 13 Ocak’ta yayınlayacak. Şarkıcı, parçasının sözleriyle dikkat çekti: “Ben kendimi senin sevebileceğinden daha iyi sevebilirim, ben kendime çiçekler alabilirim, ben kendi ellerimi kendim tutabilirim...”

Çekimleri tamamlandı

Kısa Kısa Cadde

Tuvana Türkay ve Mustafa Üstündağ’ın başrolünü paylaştığı ‘Emanet’ filminin çekimleri tamamlandı. Afyon’un Sultandağı ilçesinde çekilen yapım için, uzun bir ön hazırlık çalışması yapıldı. Kostümünden mekanlara, sanattan tekniğe kadar birçok detay üzerinde titizlikle çalışan sanat ekibi, boş araziye plato kurup, tamirhane yaptı.

'Kaybetmenin yaşı yok’

Kısa Kısa Cadde

Erkan Kolçak Köstendil, erken yaşta kaybettiği babası hakkında konuştu. Oyuncu, “Babayı kaybetmenin yaşı yok. Sağ olsaydı şu anda ve dün vefat etseydi, ‘Erken kaybettim’ derdim, doyulmaz çünkü. ‘Çocuğun olunca anlarsın’ diyorlar ya, maalesef öyle oluyor” diyerek, duygulandı.

Haberin Devamı

Tatlı atışma

Kısa Kısa Cadde

Özge Gürel, gidecekleri etkinliğe eşi Serkan Çayoğlu’ndan önce hazırlanınca, Instagram’dan fotoğraf paylaştı. Oyuncu, “Serkan’dan önce hazırlandıysam, belgelerim” diye yazdı. Çayoğlu’nun, “Üç dakika falan sanırım” yorumuna Gürel, “Üçün beşin hesabını yapmayalım” karşılığını verdi. İkilinin, tatlı atışmalarına hayranları da katıldı.

Sonses’ten ‘Ardından’

Bilal Sonses, 2023 yılına ‘Ardından’ isimli yeni şarkısıyla başladı. Şimdiye kadar milyonlarca dinlenme rakamına ulaşan eserleriyle dikkat çeken şarkıcı, eserin söz, müzik ve düzenlemesine imza attı. Parça bugün DMC etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı.

‘Acık Konuşalım’

Erkan Can ve Güven Kıraç, Vigor Sanat’ın yapımcılığında dijital platformlar için hazırlanan ‘Acık Konuşalım’ projesinde bir araya geldi. İkilinin, doğal ve mizahi üsluplarıyla her bölüm farklı bir konuyu ele alacakları yapımın ilk bölümüne yönetmen Yüksel Aksu konuk oldu. Projenin ilk yayını bu akşam Vigor Sanat YouTube kanalından ekrana gelecek.

Tarihi yalıda sofra sanatı

Kısa Kısa Cadde

Şık davetlerin, özel konseptli düğünlerin yaratıcısı ‘Sofra Sanatı’ dendiğinde ilk akla gelen KM Events ve KM Home Collection CEO’su Meltem Tepeler ile Mimarlık ve Sanat Tarihçisi Mine Çağlar’ın merakla beklenen yeni yılın ilk sohbet dersi, önceki gün Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşti. ‘Dünyadan Emperyal Sarayları, Sofra Sanatı Tarihi’ başlıklı buluşmada, zengin sunum örnekleri ve sofra tasarımları anlatıldı. 

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Ailece bir arada

Kısa Kısa Cadde

NG Kütahya Seramik Porselen’in Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ve eşi Yelda Güral’ın ilk çocukları Umut Güral, 20 yaşına girdi. Umut Bey, pastasını ailesiyle kesti. Erkan Güral, oğlunun doğum gününden kareleri paylaşarak, “Evimizin günlük doğallığı içerisinde ilk göz ağrımızın doğum gününü kutladık” notunu düştü.

Harikalar yaratıyor!

Kısa Kısa Cadde

Ünlü Japon Master Şef Hiroki Takemura’nın harikalar yarattığı yenilikçi Japon Restoranı Sushi Manga, Göktürk ve Ataşehir’den sonra, yenilenen konseptiyle Le Méridien Istanbul Etiler’de açıldı. Sushi Manga, zengin çeşitlerinin yanı sıra Japon mutfağının sevilen klasik lezzetlerine de menüsünde yer veriyor. 

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde