Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

21.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Kız çocuklarına destek

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Priyanka Chopra, Vogue’a kapak oldu. Hint oyuncu, “Güney Asya kıtasında yaşayan kız çocuklarının uluslararası alandaki kazanımlarını kutlamak istiyorum, çünkü bunu hak ediyoruz” dedi.

Şapka ele verdi

Kısa Kısa Cadde

Adı Çağatay Ulusoy’la anılan İlkin Tüfekçi’nin Instagram’daki paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı. Oyuncunun, daha önce Ulusoy’un taktığı şapkayla poz vermesi dikkat çekti. Tüfekçi’ye hayranları, “Artık sanırım aşk belgelendi” ve “Bu detayla mesaj alındı” gibi yorumlar gönderdi.

Puket pozları

Kısa Kısa Cadde

Murat Kazancıoğlu’yla barışan Şevval Şahin, Londra’dan sonra Puket’e gitti. Bikiniyle çektirdiği kareleri Instagram’dan paylaşan modele, mesaj yağdı. Zayıflığıyla yine dikkat çeken Şahin’e sevenleri, “Tamam modelsin ama bu kadar zayıflık fazla”, “Hiç mi yemek yemiyorsun?” ve “Canın makarna çekmiyor mu?” gibi yorumlar yaptı.

Haberin Devamı

Suda doğum yaptı

Kısa Kısa Cadde

Leyla Lydia Tuğutlu, anne oldu. Geçtiğimiz yıl Ceyhun Ergin’le Almanya’da evlenen oyuncu, üç gün önce dünyaya gelen oğluna Evren Deniz adını verdi. Sağlıklı bir şekilde doğum yapan Tuğutlu, bebeğini suda doğum yöntemiyle dünyaya getirdi. Oyuncu, “Bundan sonra hayatımızda yepyeni bir dönem başlıyor” dedi.

124 bin TL’lik kombin

Kısa Kısa Cadde

Serenay Sarıkaya, katıldığı galaya kıyafetiyle damga vurdu. Oyuncu gecede, elbisesinin 77 bin TL, ayakkabısının 14 bin TL, çantasının ise 33 bin TL olduğu kombinle boy gösterdi. Toplam 124 bin TL’lik kostümle dikkat çeken Sarıkaya, sosyal medyanın da gündemi oldu.

‘2023 model’

Kısa Kısa Cadde

Bir dönem psikoz teşhisi konulması nedeniyle uzun süre tedavi gören Arda Kural’ın son hali, dikkat çekti. Geçtiğimiz yıllarda saç ektiren oyuncu, bu defa yaklaşık 20 kilo verdi. Zayıf haliyle çektirdiği kareyi Instagram’da yayınlayan Kural, “2023 model Arda Kural” diye yazdı.

Hekimler için söyledi

Kısa Kısa Cadde

Erol Evgin, geleceğin hekimlerini yetiştiren Lokman Hekim Sağlık Vakfı yararına, sahne aldı. Sanatçı, 41 tıp fakültesi öğrencisi ve mezunlarından oluşan dev koro eşliğinde ‘Sevdan Olmasa’ şarkısını seslendirdi. Evgin, “Bu kadar doktorun arasında; artık bana bir şey olmaz kolay kolay” sözleriyle izleyenleri güldürdü.

Haberin Devamı

Altı ayda beş single

Kısa Kısa Cadde

Petek Dinçöz, son altı aydaki beşinci single’ını hayranlarının beğenisine sundu. Şarkıcı, kendi şirketi PD Production etiketiyle, sözü müziği Ümit Yaşar’a, düzenlemesi Sezgin Gezgin’a ait ‘Tanımam’la müzikseverlerin karşısına çıktı.

Türkiye pazarına ‘Merhaba’

Kısa Kısa Cadde

Fransa’da fitoterapinin önde gelen markalarından Arkopharma’nın ünlü saç serisi Forcapil’in Türkiye gelişi, JW Marriott İstanbul’da Oyuncu Akasya AsılTürkmen’in davetiyle kutlandı. Beste Bereket, Melike Güner, Ece Uslu ve Rüya Büyüktetik’in de aralarında yer aldığı misafirler, Arkopharma Türkiye Genel Müdürü Pınar Akçam ve Uluslararası Pazarlama Direktörü Thierry Beauxis’den konuya dair bilgi alırken ürünleri yakından inceleme fırsatı buldu.

Sergi için geri sayım

Kısa Kısa Cadde

Ressam Devrim Erbil’in en geniş NFT koleksiyonunu orijinal, giclee ve limitli seri eserleriyle birlikte sanatseverlerle buluşturacak olan ‘Neonist by Devrim Erbil’ sergisi, Erbil Kare ve The Stay Boulevard Hotel proje ortaklığıyla 26 Ocak’ta açılıyor. Erbil küratörlüğünde hayata geçecek seri, sanatçının klasikleşmiş İstanbul konseptlerini Neon renklerle yenilemesinden doğuyor.

Haberin Devamı

Lezzet katlandı

Kısa Kısa Cadde

Arzum OKKA ve Ali Muhiddin Hacı Bekir, Türk kültürünün köklü geleneklerinden olan Türk kahvesi ve lokumun, lezzeti çifte katlayan birlikteliğini anlamlı bir iş birliğine dönüştürdü. Bu kapsamda Ali Muhiddin Hacı Bekir’in Kadıköy’deki mağazasında yapılan özel davette, kahve danışmanı ve yazar Cenk Girginol’un katılımıyla Türk kahvesi-lokum eşleşmesi gerçekleştirildi.

VİRTÜÖZ GECESİ

Kısa Kısa Cadde

Dünyaca ünlü gitar virtüözü Steve Vai, iki özel gecede Türk izleyicisiyle buluşacak.

Rock müziğin en önemli gitar virtüözlerinden Steve Vai, Epifoni organizasyonu ile iki ayrı şehirde konser vermek üzere ülkemize geliyor. Grammy tarihine damgasını vuran ABD’li besteci, gitarist ve prodüktör, geçtiğimiz yıl yayınladığı son albümü ‘İnviolate’in Avrupa turnesi kapsamında 18 Nisan Ankara Congresium’da, 19 Nisan’da ise İstanbul Volkswagen Arena’da sahnede olacak. Bugüne dek 15 milyondan fazla albüm satan Vai’nin biletleri satışta...

Haberin Devamı

Kırmızılar içinde

Kısa Kısa Cadde

Margot Robbie, Londra Curzon Mayfair’deki ‘Babylon’ prömiyerine katıldı. Filmde başrol olan oyuncu, deri ceket pantolon takımı ve botlarıyla dikkat çekti. Robbie’nin Bottega Veneta kombini beğeni topladı.

Renkli davet

Kısa Kısa Cadde

Nicky Hilton Rothschild, New York Soho’da düzenlenen Nocturne etkinliğinde ev sahipliği yaptı. Seçkin isimler, 2023 kış tasarımlarını inceleme fırsatı buldu. AllEyesOnUs temalı sezon hikayesi ve tasarımlarla ilgili Rothschild, “Üzerimdeki degrade elbise ise favorim; N desenleri sadece markanın değil, Nicky’nin de N’sini simgeliyor!” dedi.

'Cennette gibiyim’

Kısa Kısa Cadde

A$AP Rocky, baba olmaktan bahsetti. Geçtiğimiz yıl Rihanna’dan bir oğlu olan şarkıcı, “Anlatılamaz bir durum. Farklı bir kulübün üyesi oldu. Tam anlamıyla bir babayım. Bambaşka bir bakış açısına sahip oldum Her gün cennette gibiyim” dedi. Her gün şükrettiğini belirten Rocky, Rihanna’nın yaklaşan Super Bowl Devre Arası performansı içinse şunları söyledi: “Aşırı heyecanlıyım. Çok büyük ve inanılmaz olacak. Rihanna’nın müziğe dönmesi beni memnun ediyor.”

Kalpleri ısıttı! 

Kısa Kısa Cadde

Gülcan Arslan, dün sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini heyecanlandırdı. Bir kayak merkezinde objektif karşısına geçen oyuncu, seksi pozlarıyla hayranlarının beğenisini kazandı. Sevenleri, Arslan’a, “Karlar eridi!”, “Efsane”, “Mutlak güzellik” ve “Küresel ısınma sebeplerinden birisin” gibi yorumlar yaparken, çok sayıda da alev emojisi gönderdi.

Aşkım yazdı Nihan söyledi

Kısa Kısa Cadde

Nihan Çelik, Aşkım Kapışmak’ın pandemi döneminde yazdığı ‘Çukur’ isimli şarkıyı yorumladı. Sözleri Aşkım Kapışmak’a, müziği ise Feride Hilal Akın’a ait parça Noah Entertainment etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı. Şarkıcı, insanların sosyal medya bağımlılığıyla ilgili eser için, “Hepimiz aynı çukurun içindeyiz. Kimse kendi değil” yorumunu yaptı.

Motosiklet inceledi 

Kısa Kısa Cadde

Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, önceki gün Watergarden İstanbul’da objektiflere takıldı. Motosikletlere olan düşkünlüğüyle de bilinen şarkıcı, Mv Agusta’da markaların yeni sezon modellerini inceledi.