Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

03.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Sportif çift

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, önceki gün Vadistanbul’da objektiflere takıldı. Spor tarzlarıyla dikkat çeken çift, mağazaları dolaştı. Evcen’in makyajsız doğal güzelliği ve formda görünümü de dikkatlerden kaçmadı.
 
Prömiyeri yapıldı

Kısa Kısa Cadde

Selin Şekerci, Uğur Uzunel ve Ulvi Kahyaoğlu’nun yer aldığı ‘Sığınak’ oyununun prömiyeri, Yapı Kredi Bomontiada’da gerçekleşti. Craft Tiyatro imzalı proje, seyircinin ilgisiyle karşılaştı. Birçok ünlü ismin katıldığı oyun, aidiyet duygusu üzerine yoğunlaşıyor.

Mart ayının şampiyonu

Kısa Kısa Cadde

İrem Derici, YouTube Music Charts verilerine göre mart ayında YouTube’da eserleri, ‘En Çok Dinlenen’ ve ‘Klipleri En Çok İzlenen’ kadın sanatçı oldu. Son dönemde yayınladığı ‘Papatya’ ve ‘Yaz Gülü’ gibi hit parçalarla zirvede olan şarkıcı, “Doğduğum ay, bana bu mutluluğu yaşattığınız için teşekkür ederim” açıklamasında bulundu. 

Haberin Devamı

İtalya güzeli 

Kısa Kısa Cadde

Hande Erçel, bir davet için gittiği Milano’da çektirdiği fotoğraflarla sosyal medyanın gündemine oturdu. Siyah kıyafetiyle poz veren oyuncu, kombiniyle beğeni topladı. Kısa sürede binlerce yorum alan Erçel’e hayranları, “İtalya güzel gördü” gibi yorumlarda bulundu. 

21 Nisan’da vizyonda

Kısa Kısa Cadde

Başrollerini Turgay Tanülkü, Wilma Elles, Barış Küçükgüler, Mehmet Çepiç, Emin Olcay, İpek Tenolcay ve Selahattin Taşdöğen’in paylaştığı ‘İntikam Oyunları’ filmi, 21 Nisan’da vizyona girecek. Yapımcılığı ve hikayesi Zeki Sincar’a ait olan yönetmen koltuğunda Servet Aksoy’un oturduğu projenin galası, 16 Nisan’da Grand Pera Emek Sineması’nda yapılacak. Galanın sunuculuğunu Özge Ulusoy üstlenecek.