Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

05.04.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Doğa dostu

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Aybüke Pusat, yüzü olduğu hummel’ın, doğa dostu ‘Mindful Training’ koleksiyonunu tanıttı. Ürünler bireyin kendini bulma yolculuğunda doğadaki özüne dönmesine olanak sağlarken; zihinsel ve fiziksel dikkat dağınıklığını ortadan kaldırmak amacıyla tasarlandı.

Sevimli dostlara anlamlı film

Kısa Kısa Cadde

Birçok ünlü oyuncu, başrolünü animasyon köpek Badi ile paylaştıkları ‘Beni Sen İnandır’ filmiyle sokak hayvanlarına dikkat çekiyor.

Özge Özder, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Özge Yağız ve Pelin Akil gibi isimler, başrolünü animasyon köpek Badi ile paylaştıkları ‘Beni Sen İnandır’ filmiyle, sokak hayvanlarına dikkat çekiyor. Projede Haluk Bilginer seslendirme yaparken, Pinhani’nin yapıma destek verdiği eserini ise Sertab Erener söyleyerek, destek oldu.

Haberin Devamı

Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği’nin, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’ne özel farkındalık filminin yönetmen koltuğunda Tuğkun Zeroğlu otururken, senaryosunu ise Dance Floor ve Berkay Özay kaleme aldı. Sokak hayvanlarını temsil eden animasyon köpeğin tasarımı Taha Karar, Elçin Çetin ve Roots Post Production tarafından yurt dışında gerçekleştirildi.

Asansör pozuyla gönderme

Kısa Kısa Cadde

Ata Demirer, asansör pozu veren ünlüleri ti’ye almaya devam ediyor. Bazı isimler gibi ayna selfie’si yaptığı kareyi Instagram’dan yayınlayan komedyen, “Klasik asansördeki narsist kız pozumuzu veriyor, güne başlıyoruz. Buyrun” diye yazdı. Demirer’in ünlülere gönderme yaptığı pozu sosyal medyada gündem oldu.

Moral verdiler

Kısa Kısa Cadde

Acun Ilıcalı ve Varol Yaşaroğlu, Hatay’da bulunan Katar-Türkiye Konteyner Kardeşlik Kenti’ni ziyaret ederek, ‘Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop!’ filminin çocuklar için yapılan özel gösterimine katıldı. İş insanı, depremzede çocuklar ve vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Ilıcalı, herkesle sohbet ederek, onlara moral oldu.

Fragmanı yayınlandı

Kısa Kısa Cadde

Aslı İnandık, Serkan Çayoğlu, Nazlı Bulum, Özgür Emre Yıldırım, Nejat İşler, Zihni Göktay ve Nevra Serezli’nin kadrosunda yer aldığı ‘Oregon’ filminin fragmanı yayınlandı. 28 Nisan’da vizyona girecek projenin senaryosunu Ümit Ünal kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Kerem Ayan oturdu.