Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

17.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Hadise zirvede

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Hadise, geçtiğimiz cuma günü çıkardığı ‘Feryat’ eseriyle zirveye yerleşti. Şarkıcı, Apple Müzik’in müzikseverlerin en çok hangi eserleri dinlediğini tespit ettiği ‘İstanbul Top 25’ listesinde birinci sıraya çıktı. Parçanın video klibi de Azerbaycan, Almanya, Avusturya ve KKTC gibi ülkelerin ‘Music Videos Trendin’ listelerinde ‘İlk 10’ içinde yer aldı.

Kısa Kısa Cadde

‘İğne ipliğe döndün’

Beş ayda 22 kilo veren Ata Demirer, son halini Instagram’dan paylaştı. Bir dönem 140 kiloya çıkan komedyen, İzmir’e gitti. Çektirdiği fotoğrafları yayınlayan Demirer’e hayranları, “İğne ipliğe döndün” yorumunu yaptı. Komedyen, sağlıklı beslenmenin yanı sıra sabahları 45 dakika yürüdüğünü belirtti.

Kısa Kısa Cadde

Uçurtmalar çocuklar için...

İrem Helvacıoğlu, Gripin, Deniz Baysal, Bestemsu Özdemir, Mehmet Sinan Kuran, Sedat Girgin ve Ecem Dilan Köse gibi isimler, UNICEF yararına uçurtma tasarlayacak. Sanatçılar, çocuklar için hayal ederek tasarladıkları uçurtmaların satışından elde edilen gelirle UNICEF’in deprem bölgesindeki minikler için yaptığı çalışmalarına destek olacak. Etkinlik, 23 Nisan’da Fişekhane’de gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Bu mesaj kime?

Özge Borak, annelikle ilgili yaptığı itirafla dikkat çekti. Bülent Şakrak ve Ata Demirer’le nikah masasına oturan oyuncu, “Çocukluğumdan beri istediğim bir şeydi anne olmak ama olmadı. Yaşadığım ilişkilere baktığımda, kimseyi suçlamak için de söylemiyorum, o noktada bazı şeylerin yolunda gitmeme ihtimalini öngörüp, sırf istiyorum diye çocuk yapmadım!” dedi.

Kısa Kısa Cadde

‘Hatay’ı unutmayalım’

Sinan Albayrak, depremzede aileleri yalnız bırakmıyor. Yaklaşık iki aydır Hatay’da bulunan oyuncu, “Burası akıl alır gibi bir şey yaşamadı. Biz de depremin ilk gününden beri burada olmamıza rağmen hâlâ anlamakta güçlük çekiyoruz. Ne olur Hatay’ı unutmayalım” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Amerika yolcusu

Aleyna Tilki, önceki gün İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Alışveriş yaptığını belirten şarkıcı, “Yakında eser üretmek için Amerika’ya gideceğim. Uzun bir süre dönmemek gibi bir planım var, bugün de yolculuk için alışveriş yapmaya geldim, bavul hazırlıyorum” dedi.