Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

18.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Bayram sürprizi

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Melek Mosso, yeni eseri ‘İlletim’i bayramın ilk günü yayınlayacak. Eserde Hakan Altun, Aydın Kara ve Gürsel Çelik’le çalışan şarkıcı, klip için Murat Joker yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Duygusal bir video’yla izleyiciyle buluşacak Mosso, konserlerine de devam edecek.

Kısa Kısa Cadde

Eski eşten yardım çığlığı

Okan Karacan ile eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasında sular durulmuyor. Taraflar, sürekli karakolluk ve adliyelik oluyor.

Üç ay önce boşanan Okan Karacan ile Zeynep Kadıoğlu arasında gerginlik gittikçe artıyor. Geçtiğimiz hafta alacak kavgası yüzünden karakolluk olan taraflar, bir kez daha karşı karşıya geldi. Kadıoğlu, aldatıldığını söyleyerek eski eşi için, “Sahte isimlerle beni taciz ediyor. ‘Tanışabilir miyiz?’ diyerek beni tuzağa düşürmeye çalışıyor” iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

Haberin Devamı

‘Tehditler savurdu’

Bu olayın ardından, eski eşini, kayınvalidesi Emine Kadıoğlu’nu ve baldızı Zerrin Kadıoğlu’nu darp ettiği için, gözaltına alınan komedyen, daha sonra tehditler savurdu. Serbest bırakılan Karacan, “Geliyorum Zeynep kapıya çık... Çocukları alacağım” diyerek, Instagram’dan küfürlü video paylaştı. Kadıoğlu ise, “Can güvenliğim yok” notuyla yetkililerden yardım istedi.

Kısa Kısa Cadde

‘Tehdit ediliyorum’

Damla Ersubaşı, arkadaşı Müge Işık’ın ‘Eşim Sönmez Işık’a müstehcen fotoğraflar gönderiyor’ iddilarına tepki gösterdi. Avukatıyla Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan oyuncu, “Üç gündür çok sistematik bir şekilde tehdit ediliyorum, üstüme iftiralar atılıyor. Hukuk yoluyla cevap veriyorum. Kimse elinin kirini benim üzerimden temizlemesin. Bugüne kadar hiç yüz kızartıcı davranışta bulunmadım. Kendi ayakları üzerinde duran ve iki çocuğuna bakan bir anneyim” şeklinde konuştu.

Kısa Kısa Cadde

Ev krizi

Kaan Sekban, yaşadığı ev problemlerini anlattı. Komedyen, dört yıl önce taşındığı mekândan mülk sahibinin, “Bahara kadar boşaltın” sözlerinden sonra daire satın aldığını söyledi. Sekban, tadilat işlerine başlayacağını belirtirken, bu defa Kahramanmaraş depreminden sonra binaya çıkan risk raporuyla yeniden evsiz kaldığını söyledi. Kolilerin önünde çektirdiği
kareyi Instagram’dan paylaşan komedyen, yeni arayışa girdi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

İlk kez Harbiye’de

Erdal Beşikçioğlu, vinç üzerinde eşsiz performans sergilediği kapalı gişe oyunu ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’ ile 20 Nisan akşamı ilk kez Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak. 18 yılda 700 bin kişinin izlediği oyunun geliri, İstanbul’a gelen depremzede kız öğrenciler için eğitim bursu olmak üzere İstanbul Vakfı’nın ‘Büyüt Hayallerini’ projesine aktarılacak.

Yazarlar