Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

22.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Hadid’den imalı flört tavsiyesi

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

ABD’li manken Gigi Hadid, kısa süre ilişki yaşadığı söylenen Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio’nun geçtiğimiz hafta müzik festivali Coachella’da Irina Shayk ile görülmesinin ardından sosyal medyadan imalı bir paylaşımda bulundu. Model, Instagram’da yaptığı paylaşımda June adlı 87 yaşındaki bir kadının, üzerinde sadece “Yapma” (flört etme) şeklinde tek bir flört tavsiyesi yazan pankartı tutarken çekilen fotoğrafını yayınladı.

Kısa Kısa Cadde

Alec Baldwin aklandı

ABD’li aktör Alec Baldwin’e, aleyhindeki 2021’de ‘Rust’ filminin setinde görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i yanlışlıkla vurarak öldürmesi nedeniyle yapılan suçlamalar düşürüldü. New Mexico eyaletindeki savcılar, Baldwin hakkındaki, ‘kasıtsız adam öldürme’ suçlamalarını reddedeceklerini bildirdi. Ancak savcılar, ofisin daha fazla soruşturma açacağını ve suçlamaların yeniden yapılabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Deniz’den ‘Titanik’ sahnesi

Dilan Çiçek Deniz, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’yla gittiği Maldivler tatilinden fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor. Siyah bikinisiyle olan karesini yayınlayan oyuncu, ‘Titanik’ filminden bir diyalog yazdı. Deniz, “Jack, beni Fransız kızlarından biri gibi çizmeni istiyorum” diye yazdı.

Kısa Kısa Cadde

‘Hayatımı mahvetti’

ABD’li televizyon yıldızı Kim Kardashian’a dakikada 1 milyon dolar kazandıran emoji uygulaması ‘Kimoji’yi geliştiren eski iş ortağı David Liebensohn, anlaşmaları bozulduğunda 2 milyon dolar’lık servetini, evini ve eşini kaybettikten sonra şimdi de otomobilinde yaşadığını açıkladı. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle anlaşmaları bozulduğunda Kardashian’ın kârından hiçbir şey alamadığını belirten Liebensohn, “Hayatımı mahvetti” dedi.

Kısa Kısa Cadde

30 yıl sonra...

Selen Görgüzel, Zuhal Olcay’ın yıllar önce seslendirdiği ‘İyisin’ isimli eserini, 30 yıl sonra farklı yorumuyla dinleyicilerin beğenisine sundu. Azka Müzik etiketiyle dijital platformlarda yayınlanan parçanın sözü Leyla Tuna, müziği ise Onno Tunç’a ait.