Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

28.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Shayk’tan renkli pozlar

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Irina Shayk, Zeki’nin yeni koleksiyonu için Mert Alaş’a poz verdi. Rus model, Milano’daki çekimlerde derin dekolteli bikinilerden print mayolara, renkli kimonolardan zarif kesimli tek parça tasarımlara kadar pek çok farklı modelle objektif karşısına geçti.

Kısa Kısa Cadde

Düet yaptılar

Tolga Güleç ve Ayşegül Coşkun, sözleri Hakan Altun’a ait ‘Hep Var Olacaksın’ isimli eseri seslendirdi. İkilinin, birkaç prova sonrası, tek seferde akustik olarak okuduğu parça, dijital platformlarda dinleyicinin beğenisine sunuldu. Güleç, ilk defa orkestra eşliğinde şarkı söyledi.

Kısa Kısa Cadde

Boz’un uğuru

Alina Boz, PUMA ile iş birliği yaparak, markanın Lucky Charms adındaki yeni ayakkabı koleksiyonu için kamera karşısına geçti. “Sembollerin enerjisine inanan biriyim” diyen oyuncu, “Üzerimde taşıdığım minik uğurlar, ritüeller ve manifestler bana her zaman kendimi iyi hissettiriyor. Giyim tarzımın da bu pozitif ruh halini yansıtması çok önemli” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

‘Karabağ Mirası’ Ankara’da

UNESCO Profesyonel Ressamlar Birliği Üyesi Nigar Helmi Abbasbeyli’nin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına ve Azerbaycan’ın Ulu Önderi Haydar Aliyev’in 100’üncü anı yılına ithaf ettiği ‘Karabağ Mirası’ adlı kişisel sergisi, sanatseverlerle buluştu. Sanatçı, Ankara Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Binası’nda görücüye çıkan sergisi için depremzede bir kız çocuğundan ilham aldığını söyledi.

Kısa Kısa Cadde

Marka yüzü oldu

Murat Yıldırım, Boyut Çelik Kapı’nın reklam yüzü oldu. Oyuncu, “Köklü bir markayla iş birliği yaptığım için mutluyum. Bu tarz buluşmalarda titiz davranırım. Marka öncü ve güvenilir olduğu için içime sinen, güzel bir iş oldu. Kamera karşısına geçeceğim gün için sabırsızlanıyorum” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Müze kuruyor

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde 2 bin 300 rakımlı Meşar Köyü’nde kurulacak olan Nuh’un Gemisi Müzesi için ilk adım atıldı. Önceki gün Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Ahmet Eraslan, il ve ilçe protokol üyelerinin katılımıyla, Ağrı Valiliği Konferans Salonu’nda proje için imza töreni düzenlendi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde