Cadde Kişiye özel albüm

Kişiye özel albüm

15.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Piyanist ve besteci Gamsızoğlu, yeni albüm projesiyle ilginç bir çalışmaya imza atıyor. Satışı yapılmayacak olan albüm, sadece maddi destek sağlayanların arşivinde bulunacak

Kişiye özel albüm

Piyanist ve besteci Emir Gamsızoğlu, ‘Alla Turca ile Devr-i Alem’ adlı albümü için ilginç bir çalışmaya imza atıyor. Sanatçının albüm projesi, dileyen herkesin maddi desteği ile ortaya çıkacak. Albüm satışa sunulmayacak, sadece, maddi destekte bulunan katılımcıların arşivlerinde yer alabilecek. Üstelik albümde Gamsızoğlu’na klasik müziğin önemli isimleri opera sanatçısı Burak Bilgili, İsrailli ünlü klarinetçi Chen Halevi, Fransa’nın en iyi kemancılarından Mariana Chiche, Cem Çetinkaya ve Erkin Arslan eşlik edecekler.
Satılmıyor, desteklenebiliyor
Albüme destek vermek isteyenler kendileri için en uygun kategoriyi seçebiliyor. İyi Niyetli Katılımcı başlığı altında 50 TL bağışta bulunursanız ‘Alla Turca ile Devr-i Alem’in sahibi olacaksınız. Şayet Müziksever Katılımcı iseniz 100 TL karşılığında albümün yanı sıra kitapçıkta isminiz yer alacak. 200 TL bağışta bulunursanız Romantik Katılımcı olacaksınız ve size sanatçılar tarafından imzalı CD/DVD, yine sanatçı tarafından imzalanmış eserlerin nota kitabı hediye edilecek ve CD kitapçığında isminiz yer alacak. Çılgın Katılımcı olmanız için ödemeniz gereken bağış miktarı 500 TL. Bunun karşılığında tüm bu hediyelerin yanı sıra sizin için özel tasarlanmış CD kapağı ve Emir Gamsızoğlu’nun 4 konserine davetiye kazanıyorsunuz.
“Ala Turca ile Devr-i Alem”i bir kayıt projesi olarak tanımlayan Gamsızoğlu, albümde 15 yıla yakın bir süredir yazdığı eserlerin bulunacağını söylüyor.