Cadde Konserinde tek gözünü açamaması çok konuşulmuştu! Ünlü şarkıcıdan açıklama

Konserinde tek gözünü açamaması çok konuşulmuştu! Ünlü şarkıcıdan açıklama

25.03.2023 - 11:42 | Son Güncellenme:

ABD'li şarkıcı Katy Perry, geçtiğimiz sene verdiği bir konserde tek gözünü açamıyor gibi görünmesiyle sosyal medyada viral olmuştu. Twitter kullanıcıları, ünlü ismin felç geçiriyor olduğunu düşünmüş; hatta şarkıcının aslında bir robot olduğunu bile iddia etmişti. Perry, geçtiğimiz gün çektiği bir TikTok videosunda gündem olan olaya değinerek, 'oyuncak bebek gözü hilesini' açıkladı.

Konserinde tek gözünü açamaması çok konuşulmuştu Ünlü şarkıcıdan açıklama

'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Karayip Korsanları' gibi yapımlarda yer alan Orlando Bloom'dan Daisy Dove adını verdikleri bir çocuk sahibi olan dünyaca ünlü popçu Katy Perry, geçtiğimiz sene ekim ayında verdiği konserinde gözünü kontrol edemediği anlarla sosyal medyada gündem olmuştu.

Haberin Devamı

Söz konusu görüntülerde bir gözü tamamen kapalı olan şarkıcı, eliyle göz kapağını düzeltirken görülmüştü.

Konserinde tek gözünü açamaması çok konuşulmuştu Ünlü şarkıcıdan açıklama

BİRÇOK İDDİA ORTAYA ATILDI

Katy Perry'nin gözünü kontrol edememesi ile ilgili birçok iddia ortaya atılmıştı. Kimisi şarkıcının sahnede poz verdiği sırada kısmi yüz felci geçirebiliyor olduğunu iddia ederken, kimisi ise bu durumun şovun bir parçası olduğunu savunmuştu.

"AKSAYAN BİR ROBOT"

Hatta sosyal medya kullanıcıları, 28 yaşındaki Perry'nin 'aksayan bir robot' olduğunu bile söylemişti.

Konserinde tek gözünü açamaması çok konuşulmuştu Ünlü şarkıcıdan açıklama

TİKTOK VİDEOSUNDA ANLATTI

Tüm bunların ardından Katy Perry, 'Life in Looks' adlı web dizisi için Vogue'a gönderdiği bir videoda viral 'oyuncak bebek gözü' yeteneğinden bahsederek; bunun sebebibin makyaj ekibini izlemesi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

SAÇ VE MAKYAJ EKİBİNE GÖZ KULAK OLMAYI SEVİYOR

Pop yıldızı, görünümünün yerinde olduğundan emin olmak için saç ve makyaj ekiplerine göz kulak olmayı sevdiğini anlattı. Perry, bunu görenleri tedirgin eden; bir gözünü sürekli açık tutma 'hilesiyle' yapıyor.

Konserinde tek gözünü açamaması çok konuşulmuştu Ünlü şarkıcıdan açıklama

"NE YAPTIKLARINI GÖRMEK İSTİYORUM"

Ünlü isim, bir TikTok videosunda bu durumu şöyle açıkladı:

'Oyuncak bebek gözü' denilen bu hareketi yapıyorum. Bir gözümü istediğim gibi kapatıp, yüzümdeki tüm diğer fonksiyonlarımı koruyabiliyorum. Kariyerim boyunca saç ve makyajımın yapılması için makyaj sandalyelerine oturdum. Eğer bir gözüme far sürüyorlarsa ve arakada biri saçlarımı yapıyorsa, gerçek zamanlı olarak ne yaptıklarını görmek ve notlar vermek istiyorum.