Cadde Konur Alp kimdir, nasıl öldü? Kuruluş Osman dizisinde Konuralp karakterini oynayan Berk Erçer'in hayatı...

Konur Alp kimdir, nasıl öldü? Kuruluş Osman dizisinde Konuralp karakterini oynayan Berk Erçer'in hayatı...

09.03.2022 - 18:50 | Son Güncellenme:

Konuralp karakteri, Kuruluş Osman dizisiyle gündeme geldi. Dizide Konuralp karakterine ise Berk Erçer hayat veriyor. Dizide Alemşah tarafından yaralandığı görülen Konuralp ölüyor mu? Başarılı oyuncu, aynı zamanda fotoğrafçılık da yapıyor. Peki, Kuruluş Osman'ın Konuralp'i Berk Erçer kimdir?

Konur Alp kimdir, nasıl öldü Kuruluş Osman dizisinde Konuralp karakterini oynayan Berk Erçerin hayatı...

Berk Erçer, Kuruluş Osman dizisinde saygın kumandan Konualp'e hayat veriyor. Oyuncu, Doktorlar dizisi ile adını duyurdu. Medcezir ve Bedel gibi popüler dizilerde rol aldı. İşte, Berk Erçer hakkında...

Haberin Devamı

KONURALP TARİHTE KİMDİR?

Osmanlı Devletinin kuruluşunda büyük hizmeti olan ilk Türk kumandanlarından Konuralp, Osman Gazi ve Orhan Gazi'nin yakın silah arkadaşlarından biridir.1328 yılında vefat etmiştir. 

Konur Alp'in mezarının nerede olduğu kesin olarak bilinmemekte, fakat Düzce taraflarında olduğu tahmin edilmektedir. Söğüt'te türbe bahçesindeki kabir, makamdır. Asıl kabri değildir Asıl kabri Düzce'nin Konuralp mahallesinde şehir merkezindedir.

BERK ERÇER KİMDİR?

Erçer, Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım Fotoğrafçılık ve Video bölümünden mezun oldu. Oyunculuğun yanı sıra profesyonel olarak fotoğrafçılık ile ilgilenen Berk Erçer, Doktorlar dizisinde rol almış daha sonra Kurt Seyit Şura adlı dizide oyunculuğunu pekiştirmiştir.

Haberin Devamı

2014 yılında ise Medcezir dizisinde Sinan karakterini canlandırmış sonrasında ise Atv’de yayınlanan Bedel adlı dizide rol almıştır. İstanbul doğumludur. Bengü Erden’in Unut Beni adlı şarkısının video klibinde oynamıştır. 2018 yılında Elçin Sangu ile birlikte Gülizar isimli dizide başrolü paylaşmıştır.