Cadde Kurtlar Vadisi oyuncusu Şekip Taşpınar'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme!

Kurtlar Vadisi oyuncusu Şekip Taşpınar'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme!

15.06.2023 - 16:04 | Son Güncellenme:

2009-2010 yıllarında fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi Pusu'da 'Cevat Akarsu' karakterine hayat veren Şekip Taşpınar, sahte içkiden zehirlendiği için Muğla’da Sıtkı Koçman Hastanesi’nde yoğun bakımda uyutuluyor. Önceki gün entübe edildiği açıklanan oyuncunun sağlık durumuyla ilgili umut verici bir gelişme yaşandı.

Kurtlar Vadisi oyuncusu Şekip Taşpınarın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

'Kurtlar Vadisi' dizisindeki 'Cevat Akarsu' rolüyle tanınan Şekip Taşpınar, Datça ilçesindeki evinde 8 Haziran günü gece saatlerinde rahatsızlanınca Datça Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bilinci kapalı olan Taşpınar, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Haberin Devamı

ENTÜBE EDİLDİ

Acil serviste yapılan tetkiklerde sahte içkiden zehirlendiği belirlenen Şekip Taşpınar, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. 'Beyaz Gelincik', 'Kurtlar Vadisi', 'Behzat Ç.', 'Tek Başımıza', 'Karadayı', 'Şefkat Tepe', 'Cesur Yürek', 'Arıza', 'Arka Sokaklar', 'Teşkilat', 'Yürek Çıkmazı' isimli dizi ve sinema filmlerinde rol alan Şekip Taşpınar'ın dün yoğun bakım ünitesinde entübe edildiği belirtildi.

Kurtlar Vadisi oyuncusu Şekip Taşpınarın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

"GÖZLERİNİ AÇTI AMA HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR"

Oyuncunun son durumuyla ilgili menajeri Temmuz Karikutal açıklama yaptı. Karikutal, "Şekip Taşpınar dün gözlerini açtı ve eşi Berna Hanım ile göz teması kurdu. Bilinci açık, ancak hayati tehlikesi devam ediyor. Solunum cihazına bağlı ve ara sıra diyaliz desteği ile hayatta kalmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"BİLİNCİ AÇIK"

Eşi Berna Özdemir Taşpınar da sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

Kurtlar Vadisi oyuncusu Şekip Taşpınarın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

"BİZİ DAHA FAZLA BEKLETME"

Taşpınar, geçtiğimiz günlerde duygusal bir mesaj paylaşmıştı:

Benim canım sevgilim. Haydi artık bak kaç gün oldu sesini duyamıyorum. Beni ve çocuklarımızı daha fazla bekletme. Biz olmadan her şey eksik. Sen çok güçlüsün ben bunu biliyorum, o kadar çok seviliyorsun ki tanıdığın tanımadığın tüm insanlar sana tüm güzel enerjilerini ve dualarını yolluyorlar. Minik, Pıtı, Kömür, Beşiktaş, Balım, Asi, Beyak, Coci, Müdür, Tostos ve bu çok küçük ve çok zayıf bu ölür. 'Benim bunu yaşatmam lazım' diye aldığın benim onun adını Cino koyduğum çocuklarımız hepimiz evde seni bekliyoruz. Senin o güzel şefkatin, merhamet dolu yüreğinden bizi mahrum bırakma sevgilimmmm. Hadi uyan ‘Haziranda Ölmek Zor’ Seni çok seviyorum, seni çok seviyoruz.

Kurtlar Vadisi oyuncusu Şekip Taşpınarın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme