Cadde Kuruluş Osman bu akşam yok mu, var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Kuruluş Osman bu akşam yok mu, var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

27.04.2022 - 19:40 | Son Güncellenme:

Kuruluş Osman dizisi, her hafta çarşamba akşamları yeni bölümleri ile seyircisi karşısına çıkıyor. Dizide Osmanlı Devleti'nin kuruluşu anlatılıyor. Dizi 27 Nisan Çarşamaba günü yayın akışında, normal saatinde yer almadı. Peki, Kuruluş Osman yeni bölüm bu hafta yok mu?

Kuruluş Osman bu akşam yok mu, var mı Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman, saat kaçta

ATV ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman, çarşamba akşamlarına damga vuruyor. Dizi yayın akışında farkllı saatte yer aldı. Sevenleri, Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman, yok mu? sorularını peş peşe sıralıyor. İşte, Kuruluş Osman dizisi detayları ve ATV yayın akışı...

Haberin Devamı

KURULUŞ OSMAN BU AKŞAM VAR MI?

Sevilen dizis Kuruluş Osman, 27 Nisan Çarşamba günü yayın akışında saat 20:45'de belirtildi. Dizi özzetsiz yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak.

Kuruluş Osman'ın söz konusu saat farkı ise Kadir Gecesi olmasından ötürü yayımlanacak Kadir Gecesi Özel programı.

ATV YAYIN AKIŞI 27 NİSANhaberler,

16:00 Esra Erol'da

19:00 Ana Haber

19:20 Nihat Hatipoğlu ile İftar

20:00 Kadir Gecesi Özel

20:45 Kuruluş Osman

00:20 Hz. Muhammed Allah'ın Elçisi - Film

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bilecik'te yapılan düğün hazırlığı bütün hızıyla devam eder. Bilecik Tekfuru Justinyanus, Osman Bey ve ailesini öldürmek için nasıl bir hamle yapacaktır? Osman Bey ve Hatunları düğün davetlisi kisvesiyle kaleye girerler. Niyetleri Bilecik'i fethetmektir fakat hesap etmedikleri bir şey vardır. Osman Bey tekfurların oyununa nasıl karşı koyacaktır? Orhan ve Alaeddin'in Bilecik'te esir tutulduğunu bilen Bala Hatun ve Malhun Hatun çocuklarının yerini bulabilecek midir?

Haberin Devamı

Kayı Obası yüreği ağzında, çocuklardan ve Osman Bey'den gelecek iyi haberleri beklerken Barkın ise Söğüt'ü ele geçirmek için kendi oyununu kurmaya çalışır. Barkın'ın hain planı nedir?

Bilecik tekfuru Justinyanus, Yarhisar'dan gelecek olan düğün kafilesini büyük bir heyecanla beklemektedir. Gelinin gelmesini bekleyen tekfur büyük bir şok yaşar. Osman Bey ve Alpları Bilecik'i fethetmeye gelmiştir fakat Bilecik Tekfuru Juntinyanus'un elinde büyük bir koz vardır. Orhan ve Alaeddin! Osman Bey çocukları için fütuhattan vazgeçecek midir?