Cadde Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.'

Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.'

19.04.2024 - 07:30 | Son Güncellenme:

Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Aydın, estetik operasyon sonrası gündem olan Cenk Eren hakkında açıklamalarda bulundu.

Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Erene imrendi Çok güzel olmuş, bayıldım.

Asıl adı Muharrem Aydın Uğurlular olan Kuşum Aydın, son dönemde değişimiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Artık ekranlarda yer almayan ünlü isim, sosyal medya hesabını ise oldukça aktif kullanıyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde 5 ayda 17 kilo verdiğini söyleyen Kuşum Aydın zayıflama sırrını da sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmemişti.

TUZAĞA DÜŞTÜ

Bir dönem yaptırdığı dolgular sonucu yüzünde oluşan deformelerden pişman olup, sahnelere küsen Kuşum Aydın geçtiğimiz haftalarda 'mucize krem' tuzaklarına düşmüş ve TikTok hesabından isyan etmişti.

'AYIP BE'

Aldığı kremden beklediği işlevi göremeyen Kuşum Aydın, sosyal medya hesabında isyan ettiği gönderiyi yayınlamış ve 'Yok bunu alın mucize bir krem diyenlere söylüyorum. Aldık param bitti biliyor musunuz ayıp' diyen ünlü isim, 'Arada bir doğruyu da söyleyin' diyerek kızmıştı.

'PARA İLE İŞİMİZ YOK'

Şarkıcı Aydın, geçtiğimiz günlerde yüz gerdirme operasyonu sonrası son görüntüsüyle şaşırtan Cenk Eren'in doktoruna gideceğini söyledi. Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ve göz nezlesi olduğu için doktora geldiğini anlatan Aydın, "Arkadaşlar sizi gördüm, ağlıyorum. Yok şaka yaptım, göz alerjisi olmuşum, şimdi doktordan çıktık" diye konuştu. Bayramı çalışarak sahnede geçirdiğini ancak hayattaki amacının çok para kazanmak olmadığını belirten şarkıcı "Biz o devirleri atlattık, para ile işimiz yok, bitti. Yeniler düşünsün. Para ikinci planda, biz artık hayatı yaşıyoruz o döneme geçtik. Para hep ikinci planda oldu benim için" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Erene imrendi Çok güzel olmuş, bayıldım.

"MALİ İLE FAZLA KONUŞMUYORUZ"

Aydın, ayrıca bir dönem aralarından su sızmayan yakın dostu Mehmet Ali Erbil'le sanılanın aksine küs olmadıklarını anlatıp "Niye küs olayım? Ben hayatımda hiç küsmedim öyle bir şeyim de olmadı. Şimdi fazla konuşmuyoruz. Mehmet Ali ile çok eğlendik, zamanında çok güldük, keyifli zamanlar geçirdik" ifadesini kullandı.

"KISKANDIM YANİ"

Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde yüz gerdirme operasyonu sonrası bandajlı fotoğraflarıyla gündemden düşmeyen meslektaşı Cenk Eren'in son halini kıskandığını da ifade edip, "Çok güzel olmuş, bayıldım. Cenk'in doktoruna gideceğim, kıskandım yani" dedi.

Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Erene imrendi Çok güzel olmuş, bayıldım.