Cadde Kylie Jenner 'estetik' iddialarını yalanladı: Yalnızca dolgu yaptırdım!

Kylie Jenner 'estetik' iddialarını yalanladı: Yalnızca dolgu yaptırdım!

21.07.2023 - 08:36 | Son Güncellenme:

Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, hakkında çıkan estetik iddiaları üzerine konuştu. Toplum baskısına maruz kaldığını belirten yıldız, "Her zaman odadaki en özgüvenli çocuk olduğumu hatırlıyorum. Kendimi hep sevdim, kendimi hala seviyorum" dedi.

Kylie Jenner estetik iddialarını yalanladı: Yalnızca dolgu yaptırdım

2017'de Travis Scott ile aşk yaşamaya başlayan reality show yıldızı Kylie Jenner, 2018'de ilk çocuğu Stormi'yi kucağına almasının ardından 2019 yılında rapçi ile yollarını ayırmıştı. 2021'de yeniden bir araya gelen ünlü çift, ikinci kez bebek sevinci yaşadıklarını duyurmuştu.

Haberin Devamı

Ancak 2 Şubat 2022'de oğullarını kucağına alan çiftin mutluluğu uzun sürmemiş; ikili, Ocak 2023'te bir kez daha ayrılmıştı. Jenner,ayrılığın ardından başarılı oyuncu Timothee Chalamet ile aşk yaşamaya başlamıştı.

"ARALARINDA CİDDİ BİR ŞEY YOK"

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda ikiliyle ilgili konuşan bir kaynak, "Aralarında ciddi bir şey yok ama Kylie Timothee ile takılmaktan ve işin nereye varacağını görmekten keyif alıyor. Bu onun için gerçekten eğlenceli çünkü geçmiş ilişkilerinden çok daha farklı hissettiriyor. Kylie için yeni, heyecan verici ve çok eğlenceli" demişti.

Kylie Jenner estetik iddialarını yalanladı: Yalnızca dolgu yaptırdım

"KENDİMİ HEP SEVDİM"

The Kardashians adlı realite şovda toplum baskısı üzerine konuşan Jenner "Her zaman odadaki en özgüvenli çocuk olduğumu hatırlıyorum. Kendimi hep sevdim, hala da seviyorum. Çok özgüvensiz bir çocuk olduğuma ve yüzümü tamamen değiştirdiğime dair büyük bir yanılsama var. Yalnızca dolgu yaptırdım" dedi.

Kylie Jenner estetik iddialarını yalanladı: Yalnızca dolgu yaptırdım

Haberin Devamı

"BENİ ÇOK KÖTÜ ETKİLEDİ"

Jenner, kız kardeşlerinin özgüveninin zedelenmesinde rol oynadığı itiraf etti. "Kulaklarım hakkında nasıl konuştuğunuzu hatırlıyor musunuz? Herkesin kulaklarımla dalga geçtiğini düşünürdüm. Beni çok kötü etkiledi" diyen yıldız kulaklarını beğenmediği için saçlarını bir dönem hiç toplamadığını söyledi.

Kylie Jenner estetik iddialarını yalanladı: Yalnızca dolgu yaptırdım

Sosyal medyada kendisi hakkında çok fazla olumsuz yorum gördüğünü söyleyen Jenner "Bu söylentiler arttıkça daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz" ifadelerini kullandı.