Cadde La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel 5. sezon fragman çıktı mı? Twitter çalkalanıyor #LCDP5

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel 5. sezon fragman çıktı mı? Twitter çalkalanıyor #LCDP5

15.05.2021 - 12:08 | Son Güncellenme:

Dünya çapında büyük izleyici kitlesine sahip olan La Casa De Papel ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Netflix Türkiye Twitter hesabından, La Casa De Papel 5. sezon çekimlerinin tamamlandığı duyuruldu. Yeni bölümler için sabırsızlanan izleyiciler ise La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel 5. sezon fragman çıktı mı? sorularına cevap aramaya geçti. İşte Twitter'ın çalkalandığı #LCDP5 hakkında gelişmeler...

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak La Casa De Papel 5. sezon fragman çıktı mı Twitter çalkalanıyor #LCDP5

İnternet üzerinden sezonluk yayımlanan dizileri yakından takip eden izleyiciler için dönem dönem gelişmeler yaşanıyor. Son yaşanan gelişme ise dünyayı kasıp kavuran La Casa De Papel dizisi ile ilgili oldu. İlk 4 sezonuyla büyük başarı sağlayan La Casa De Papel dizisinin 5. sezonu için nefesler tutuldu. Çekimleri tamamlanan La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel 5. sezon fragman çıktı mı? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON DUYURUSU

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak La Casa De Papel 5. sezon fragman çıktı mı Twitter çalkalanıyor #LCDP5

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

La Casa De Papel 5. sezon ile ilgili henüz yayın tarihi açıklanmadı. Konuya ilişkin duyuru yapıldığında haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

La Casa De Papel 5. sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Fakat yeni bir fotoğraf karesi paylaşıldı. İşte o görüntü...

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak La Casa De Papel 5. sezon fragman çıktı mı Twitter çalkalanıyor #LCDP5

LA CASA DE PAPEL 4. SEZONDA NELER OLDU?

1. Oyun Bitti

Öfke ve üzüntü, ekip içindeki gerilimi yükseltir. Yas tutmakta olan Profesör, cüretkâr ve tehlikeli bir kaçma girişiminde bulunur.

2. Berlin'in Düğünü
Palermo, yaptıklarıyla grubu şaşırtır. Sierra, sorguladığı kişiyi bir anlaşma yapmaya zorlar. Profesör, abisinin düğününü anımsar.

3. Anatomi Dersi

Profesör'ün köstebeği, mesajını çadırdaki kişiye iletmeye çalışır. Denver'ın Mónica ile Rio'nun dostluğu konusunda duyduğu kıskançlık daha da artar.

4. Paso Doble

Geçmişte Berlin, Gandía'nın operasyonun başına bela olacağını tahmin eder. Sierra'nın Lizbon'u sorgulaması kişisel bir açıklamaya yol açar.

Haberin Devamı

5. 5 Dakika Önce

Denver gerçek kimliğini gizleyen birinden yardım ister. Çevrelerindeki tehlike yoğunlaşırken Nairobi ekibini motive etmeye çalışır.

6. Teknik Nakavt

Nairobi'nin rehin alınmasının ardından Gandía ekiple pazarlık yapar. Profesör, ekibini kurtarmak için çaresizce yeni bir plan arayışına girer.

7. Çadırı Vurmak

Grup, içlerinden birinin uğradığı saldırının ardından sarsılır. Profesör ise revize ettiği planı ekibin yeni üyelerinin ve Palermo'nun yardımıyla uygulamaya koyar.

8. Paris Planı

Profesör, Benjamin ve diğerleri, Lizbon'u kurtarmaya çalışır. Tokyo, öfkesi nedeniyle plana karşı duyduğu inancı yitirmek üzeredir. Sierra dizginleri eline alır.