Cadde Levent Yüksel'e eşi Özlem Öztürk'ten şans öpücüğü

Levent Yüksel'e eşi Özlem Öztürk'ten şans öpücüğü

28.10.2022 - 12:30 | Son Güncellenme:

Mutlu birlikteliklerini iki yıl önce evlilikle taçlandıran Özlem Öztürk ile Levent Yüksel, zaman zaman romantik paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz hafta 58 yaşına basan Yğksel'in doğum gününü Instagram hesabından kutlayan Öztürk, Harbiye konseri öncesi eşine şans öpücüğü verdi. Levent Yüksel de bu anı ölümsüzleştirerek takipçilerinin beğenisine sundu.

Levent Yüksele eşi Özlem Öztürkten şans öpücüğü

Şarkıcı Levent Yüksel (58), uzun süredir birlikte olduğu Özlem Öztürk (42) ile 2020 yılında İzmir'de sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu. Birlikteliklerini sürdüren ünlü çift, zaman zaman mutluluk pozlarıyla adlarından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

"BU DÜNYAYA BİR SEN DAHA GELMEZ"

Romantik paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Özlem Öztürk-Levent Yüksel çiftinden ünlü şarkıcı, 21 Ekim'de 58 yaşına basmıştı. Öztürk de eşinin doğum gününü, sosyal medya hesabından yayınladığı kare ile kutlamıştı. Öztürk, paylaşımına; "Aşkım,hayal kahramanım, hayat arkadaşım... Bu dünyaya bir sen daha gelmez ve ben seni dünyalara değişmem" notunu düşmüştü.

Levent Yüksele eşi Özlem Öztürkten şans öpücüğü

YÜKSEL KAYITSIZ KALAMADI

Eşi Özlem Hanım'ın bu sözlerine kayıtsız kalmayan Levent Yüksel de Öztürk'e; "Bir daha gelsem yine seni bulurum" diye seslenmişti. Ünlü çiftin aşk dolu karesine binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

"KONSERE ÇIKMADAN ŞANS ÖPÜCÜĞÜ"

Doğum gününden birkaç gün sonra Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluşan Levent Yüksel, konser öncesi eşiyle verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. Özlem Öztürk'ün kendisini öptüğü anı ölümsüzleştiren ünlü isim, paylaşımına; "Konsere çıkmadan şans öpücüğü" notunu düştü. Öztürk-Yüksel çiftine, binlerce beğeni ve "Levent Yüksel'in şansa ihtiyacı yok ama çok tatlısınız", "Nazar değmesin", "Çok yakışıyorsunuz" gibi yorumlar geldi.

Levent Yüksele eşi Özlem Öztürkten şans öpücüğü