Cadde Leyla Tanlar’ın değişimi şaşırttı! 'Ne yaptın yüzüne?'

Leyla Tanlar’ın değişimi şaşırttı! 'Ne yaptın yüzüne?'

30.11.2021 - 19:13 | Son Güncellenme:

'Paramparça' adlı dizide canlandırdığı 'Cansu' karakteriyle tanınan Leyla Tanlar, sosyal medya hesabından yayınladığı son karelerle adından söz ettirdi. Genç oyununu son haline gören hayranları, Tanlar'ı tanımakta zorlandı.

Leyla Tanlar’ın değişimi şaşırttı Ne yaptın yüzüne

Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya ve Ebru Özkan gibi deneyimli isimlerin başrollerini paylaştığı Paramparça dizisiyle oyunculuğa adım atan ve  son olarak 'Ferhat ile Şirin' adlı yapımda rol alan Leyla Tanlar, bir ara sosyal medyayı aktif olarak kullanıyordu.

Haberin Devamı

SAÇ RENGİNİ DEĞİŞTİRDİ
4 Eylül 2020'de üniversiteden mezun olduğunu duyurup dijital ortamlardan elini ayağını çeken ünlü oyuncu, geçtiğimiz ay sosyal medya detoksunu bitirmişti. İki yıldır ekranlardan uzak olan genç oyuncu, değiştirdiği saç rengini takipçilerinin beğenisine sunmuştu. 

SON HALİNE YORUM YAĞDI
Değişimiyle hayranlarını şaşırtan oyuncu, Instagram hesabından son olarak art arda siyah beyaz fotoğraflarını paylaştı. Kimi takipçileri oyuncunun paylaşımına ‘Ne kadar güzelsin’ yorumunu yaparken oyuncunun değişimini beğenmeyen takipçileri de vardı.

Leyla Tanlar’ın fotoğraflarına bir takipçisi, “Tanıyamadım!” yorumunu yaparken bir başka takipçisiyse “Sen ne yaptın yüzüne, başka bir Leyla görüyorum” şeklinde yorum yaptı.

Leyla Tanlar’ın değişimi şaşırttı Ne yaptın yüzüne