Cadde Lindsay Lohan-Bader Shammas çifti Bodrum'da

Lindsay Lohan-Bader Shammas çifti Bodrum'da

10.07.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Bir dönem Hollywood’un skandallar kraliçesi olarak tanınan Lindsay Lohan, İsviçre merkezli bir bankanın Dubai şubesinin başkan yardımcısı olarak görev yaptığı öğrenilen nişanlısı Bader Shammas ile evlendiğini duyurmuştu. Mutluluğunu sosyal medyada takipçileriyle paylaşan oyuncuya tebrik mesajları yağmıştı. Balayı için Bodrum'a gelen ünlü çift, Yalıkavak'ta görüntülendi.

Lindsay Lohan-Bader Shammas çifti Bodrumda

KAMİL SÜMER / MİLLİYET
2000'lerin ilk yarısında sürdürdüğü hareketli hayat tarzı ve başrolünde olduğu skandallarla magazin gündeminden düşmeyen Lindsay Lohan, Kasım 2021'de üç yıldır aşk yaşadığı Bader Shammas ile nişanlandığını açıklamıştı. Sevgilisiyle birlikte objektif karşısına geçen ABD'li oyuncu, fotoğraflarına, "Aşkım... Hayatım... Ailem... Geleceğim..." notunu düşmüştü. Lohan'ın parmağındaki iri taşlı nişan yüzüğü dikkatlerden kaçmamıştı.

Haberin Devamı

Son dönemde özel hayatını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden 36 yaşındaki güzel, geçtiğimiz hafta Shammas ile evlendiğini duyurdu. Oyuncu, müjdeli haberi doğum günü olan 2 Temmuz tarihinde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla açıklamıştı.

Lindsay Lohan-Bader Shammas çifti Bodrumda

"DÜNYANIN EN ŞANSLI KADINIYIM"

Eşiyle pozlarını Instagram'dan paylaşan oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Ben dünyanın en şanslı kadınıyım. Hayatıma girmenle mutluluğu ve zarafeti aynı anda buldum. Benim kocam olduğun için şaşkınım. Hayatım ve her şeyim. Her kadın her gün böyle hissetmeli.

BALAYI TERCİHLERİ BODRUM

ABD'li oyuncu ve model, önceki gün eşi Bader Shammas ile Bodrum Yalıkavak’ta konakladıkları otelin sahilinde objektiflere yansıdı. Balayı tercihlerini Türkiye'nin popüler tatil bölgesinden yana kullanan çiftin, bir süre daha burada konaklayacakları öğrenildi.

Lindsay Lohan-Bader Shammas çifti Bodrumda

Geçtiğimiz yıllarda sık sık Türkiye'ye yaptığı ziyaretlerle adından söz ettirmeyi başaran Hollywood yıldızı, Bodrum tatili sırasında çekilen fotoğraflarını, 11 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Lindsay Lohan-Bader Shammas çifti Bodrumda

Haberin Devamı

LINDSAY LOHAN KİMDİR?

2 Temmuz 1986 tarihinde dünyaya gelen Lindsay Lohan, henüz üç yaşında modellik ajansına kaydolarak kariyerine başlamış, 10 yaşına kadar birçok dizide kamera karşısına geçmişti. Büyük çıkışını çocuk yıldız olarak 'The Parent Trap' filmiyle yapmıştı.

Oyuncu, filmin elde ettiği başarıdan sonra birçok başka yapımlar için de kamera karşısına geçmişti. ABD'li yıldız, özellikle 2004'te Mark Waters'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 'Mean Girls' adlı filmle hafızalarda yer etmişti.