Cadde Mahkum Derya komiser kimdir, hangi oyuncu oynuyor? Komiser Derya'yı oynayan Neslihan Arslan yaşı ve boyu kaç, nereli?

Mahkum Derya komiser kimdir, hangi oyuncu oynuyor? Komiser Derya'yı oynayan Neslihan Arslan yaşı ve boyu kaç, nereli?

12.05.2022 - 19:36 | Son Güncellenme:

Neslihan Arslan, Mahkum dizisinde Komiser Derya olarak dahil oluyor. Cemre'nin ölümü üzerine devreye giren Derya'nın dengeleri değiştirmesi bekleniyor. Mahkum dizisinin sevenleri ise 'Komiser Derya kimdir, hangi oyuncu oynuyor?' sorularına yanıt arıyor.

Mahkum Derya komiser kimdir, hangi oyuncu oynuyor Komiser Deryayı oynayan Neslihan Arslan yaşı ve boyu kaç, nereli

Mahkum dizisinde ayrılıkların yanı sıra yeni oyuncular da yerini almaya başladı. Talat Bulut'un ardından Neslihan Arslan da dizi kadrosunda göründü. Dizide Komiser Derya'ya hayat verecek olan Neslihan Arslan kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

NESLİHAN ARSLAN KİMDİR?

Arslan, 13 Temmuz 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde tamamladı.

Kamera karşısına ise ilk kez 2016 yılında Familya dizisi ile çıktı. Efkar karakterini canlandırdı. Ardından 2017 yılında İstanbullu Gelin dizisinde Dilara karakterine can verdi. 2018’de BluTv’de yayınlanan Bartu Ben isimli dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. 2020 yılında Hizmetçiler isimli dizide Neslihan karakteri olarak yeniden sevenleri karşısına çıktı.

2010 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu Temiz Ev oyunu ile sahnelerde yer almaya başladı. Bunu Dip Sahne, Tiyatro Adam ve İkinci Kat’ta yer alan Zenciler, Arturo Ui’nin Önlenebilir Tırmanışı, LET, Küçük ve Aynur Hanım’ın Bebeği izledi. Fanatik isimli oyunda Salih Bademci ve Nurhan Özenen ile birlikte yer alıyor.

Haberin Devamı

2010 yılında Kerem Yılmazer Ödülleri’nde Genç Yetenek Teşvik Ödülü aldı. 2011 yılında Sadri Alışık Müzikal ya da Komedi Efes Özel Ödülü’nün sahibi oldu. 2011 yılında Afife Jale Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu dalında aday oldu. Aynı zamanda seslendirme ve dublaj sanatçısıdır. Oyuncu 1,73 boyundadır.