Cadde Mahkum Yadigar kimdir, neden konuşmuyor? Yadigar'ı oynayan Melih Çardak kaç yaşında, nereli?

Mahkum Yadigar kimdir, neden konuşmuyor? Yadigar'ı oynayan Melih Çardak kaç yaşında, nereli?

28.04.2022 - 18:44 | Son Güncellenme:

Melih Çardak, Mahkum dizisine Yadigar karakteri ile konuk oldu. Oyuncunun canlandırdığı rolün hiç konuşmaması ise izleyenin dikkatinden kaçmadı. Mahkum dizisinin Yadigar'ı Melih Çardak kimdir, dizileri neler?

Mahkum Yadigar kimdir, neden konuşmuyor Yadigarı oynayan Melih Çardak kaç yaşında, nereli

Mahkum dizisinde Yadigar karakteri son bölümlere damga vurdu. Karakter, Fırat ve arkadaşlarının hayatıne etki edecek. Dizide Yadigar'ı oynayan Melih Çardak ise İstanbul'da doğdu son olarak ise Kalp Yarası dizisi ile ekrana geldi. İşte, Melih Çardak hayatı...

Haberin Devamı

Mahkum dizisinin Yadigar karakterinin dizide konuşma yetisi olmadığı için hiç konuşmadığı görüldü. Konuşmama nedenine dair bir detay bulunmuyor. Öte yandan Mahkum'da da Beybaba'nın arkadaşıdır.

MELİH ÇARDAK KİMDİR?

Çardak, 1959 yılında İstanbul dünyaya geldi. 1978-1985 yılları arasında Şan Tiyatrosu, Devekuşu Kabare, Levent Kırca tiyatrolarında, 1987-1990 yılları arasında İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu – dansçı - koreograf görevlerinde bulundu. 1990-1998 yılları arasında koreografi ve film çalışmaları yaptı.

1997 yılında Sinema Yazarları Derneği En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Eşkiya) ödülünü aldı. 1980 yılından itibaren birçok film ve dizide rol alan Melih Çardak, 2017’de ekranlara gelen Kadın dizisinde Hikmet, 2018’de rol aldığı Halka dizisinde Tamirci karakterini, 2021’de rol aldığı Kalp Yarası dizisinde Sadık karakterini canlandırdı.