Cadde ‘Marka olmak için ömrümü verdim’

‘Marka olmak için ömrümü verdim’

09.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

'Kylie' adını markalaştırmaya çalışan Kylie Jenner’a karşı verdiği yasal mücadeleyi kazanan şarkıcı Kylie Minogue, “Sömürülmeye kesinlikle tahammül edemem” dedi.

‘Marka olmak için ömrümü verdim’

Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue, ABD’li TV yıldızı ve kozmetik markası sahibi Kylie Jenner’a karşı, isimlerinin ticari markası nedeniyle başlattığı yasal mücadeleyle ilgili sessizliğini bozdu. Minogue katıldığı bir TV şovunda, 2014’te Jenner’ın ABD’de giyim ve kozmetik şirketleri için “Kylie” adını ticari marka haline getirmek amacıyla yaptığı başvurunun ardından başlattığı yasal mücadelenin “gerekli” olduğunu söyledi. Minogue, aynı zamanda kendi ismi olan “Kylie” ile “TV kişiliği” olarak marka kurmaya çalıştığında Jenner’ın yaşça kendisinden büyük olduğunu sandığını belirtti.

Haberin Devamı

‘Adımı korumalıyım’

Şimdi 54 yaşında olan şarkıcı şunları söyledi: “Kylie Jenner’ın 2014’te sadece 17 yaşında olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğradım. Çünkü benden büyük biriyle tanışacağımı sanıyordum. Ama yasal savaşı başlatmıştım. Çünkü adımı bir marka olarak inşa etmek ve korumak için bir ömür harcadım, dolayısıyla yapmam gerekeni yaptım” dedi. Minogue’nun avukatlarının müdahalesinin ardından Jenner’ın tescil başvurusu ABD Patent Ofisi tarafından reddedilirken, şarkıcı “Ancak Jenner ile bir anlaşmaya vardığımızı da söylememe izin verin” ifadesini kullandı.