Cadde MasterChef Hamza kimdir? Hamza Mercimek nereli, kaç yaşında?

MasterChef Hamza kimdir? Hamza Mercimek nereli, kaç yaşında?

12.08.2021 - 19:47 | Son Güncellenme:

Hamza Mercimek, MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında iddialı tavırları ile öne çıkıyor. Yarışmanın takipçileri ise MasterChef Hamza kim, aslen nereli? sorularına yanıt arıyor. İşte, MasterChef Hamza Mercimek hayatı...

MasterChef Hamza kimdir Hamza Mercimek nereli, kaç yaşında

MasterChef'te ana kadroya için mücadele eden yarışmacılar arasından Hamza Mercimek, üst tura çıkmaya hak kazandı. Tabaklardaki başarısı ile 7. yarışmacı oldu. MasterChef Hamza ismi ise yarışmada dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

MASTERCHEF HAMZA KİMDİR?

Üçlü düellolarda jürinin dikkatini çeken Hamza Mercimek 1996 yılında İstanbul Kadıköy'de dünyaya geldi. İstanbul'dan yarışmaya katılsa da aslen Bolulu'dur. Ailesinin de yemekle uğraştığını ifade eden Mercimek, Karaköy'de çalışıyor. Şu anda 25 yaşında olan Hamza, iki kardeştir ve kardeşi de aşçıdır. Liseyi Mengen Aşçılar Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde okudu. Hayatını İstanbul Ümraniye’de sürdürmektedir. 2020’de World Food İstanbul’un düzenlediği yarışmada asma yaprağında barbun yemeği ile ‘En Yaratıcı Tabak’ ödülünü aldı. Instagram hesabı @hamzamercimekk'tir.