Cadde 7 Aralık MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? Kırmızı - mavi takım kaptanları ve kadrosu...

7 Aralık MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? Kırmızı - mavi takım kaptanları ve kadrosu...

08.12.2020 - 01:10 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye pazar günü ekrana gelen bölümde eleme heyecanı yaşattı. Ebru'nun yarışmaya veda etmesiyle MasterChef ilk 6'sı da belli oldu. 7 Aralık Pazartesi akşamı altı yarışmacı da son kaptanlık oyunu için mücadele etti. Peki, 7 Aralık mavi takım kaptanı kim oldu, kırmızı takım kaptanı kim?

7 Aralık MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı Kırmızı - mavi takım kaptanları ve kadrosu...

Lezzetli birçok yemeği evlere getiren MasterChef Türkiye kaptanlık yarışmasıyla seyircinin karşısına çıktı. Tek kadın kalan Özgül, 5 erkek yarışmacıya karşı verdiği mücadele ise MasterChef jürisinden tam not altı. işte, MasterChef 7 Aralık takımları...

Haberin Devamı

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
TV8 ekranlarında Türkiye ve Dünya mutfağından yemeklerle izleyici karşısına çıkan MasterChef, son kaptanlık oyununu da gerçekleştirdi. Mehmet, Somer ve Danilo şefi, 6 yarışmacıdan da 10 adet çöp şiş, lavaş ekmek ve ayran menüsü istedi. Bunun sonucunda şeflerin değerlendirmeleri akabinde Eray, Serhat ve Emir tabağı beğenildi. Emir kaptanlığa ilk veda eden kişi oldu. Mavi takımın son kaptanı ise Sefa seçildi.

MASTERCHEF MAVİ VE KIRMIZI TAKIMLARI

Mavi takım kaptanı olan Sefa, kırmızı takım kaptanlığına Emir'i seçti. Böylece 2020 MasterChef'in son kaptanlı oyunu da yapılmış oldu.

Mavi Takım: Sefa, Babaros, Serhat.

Kırmızı Takım: Emir, Özgül, Eray.