Cadde Masterchef'te elenen isim belli oldu! Büşra'nın yaptığı hata geceye damga vurdu

Masterchef'te elenen isim belli oldu! Büşra'nın yaptığı hata geceye damga vurdu

31.07.2023 - 00:24 | Son Güncellenme:

Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Bir kişinin veda ettiği Masterchef'te yarışmacılar duygusal anlar yaşadı. Büşra'nın yaptığı hata geceye damga vurdu.

Masterchefte elenen isim belli oldu Büşranın yaptığı hata geceye damga vurdu

Masterchef'te bu hafta kıyasıya mücadele edildi. İki takımdan da eleme adayları çıktı. Eleme adayları olan Mert, Çağatay, Rıfat, Tolga, Büşra, Eda ve Batuhan iki etaplı oyunda mücadele etti.

Haberin Devamı

Yaratıcı oyunda yarışmacılar iki üründen tabak yapmaya çalıştı. Yarışmacılara, yedikule marulu ve kerevit ürünleri verilirken süre 45 dakika olarak belirtildi. Mehmet şef, kerevitte pişirme tekniğinin çok önemli olduğunu vurguladı.

İLK ETABIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

Yedikule marulu ve kerevit ürünlerinden en yaratıcı tabakları yapan ve hayallerine devam eden yarışmacılar belli oldu. En başarılı tabak yapan yarışmacı Tolga oldu. Tolga'dan sonra ikinci tura kalmadan potadan kurtulan yarışmacılar Batuhan ve Mert oldu.

ELEME YEMEĞİ SOMER ŞEFTEN

Son dörde Çağatay, Büşra, Eda ve Rıfat kaldı. Yarışmacılar Somer şefin 'Kiraz Yaprağı Sarması' adlı yemeğini yapmaya çalıştılar.

Masterchefte elenen isim belli oldu Büşranın yaptığı hata geceye damga vurdu

Masterchefte elenen isim belli oldu Büşranın yaptığı hata geceye damga vurdu

BÜŞRA KASNAĞI ÇIKARMAYI UNUTTU

Haberin Devamı

1 saat sürenin ardından yarışmacılar yemekleri bitirdi. Büşra tabaktan kasnağı çıkarmayı unuttu. Büşra bu durum karşısında gözyaşlarını tutamadı. Eda, Rıfat ve Çağatay Büşra'yı teselli etmeye gitti. Büşra, "Bitsin bugün" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

DEĞERLENDİRME YAPILAMADI

Somer şef, "Hepimiz için zor bir gece. Masterchef tarihinde elemelerde ilk defa bir yarışmacımız tabak değerlendirmesine gerek kalmadan yarışmaya veda ediyor. Aramızda yaptığımız değerlendirmede diğer tabaklarda büyük hatalar dahi olsa içerisinde kasnak unutulan bir tabağı değerlendirmeye alamayacağımızı aramızda konuştuk. Hepinizin üzgün olduğunu biliyoruz, bizler de çok üzgünüz." dedi.

Masterchefte elenen isim belli oldu Büşranın yaptığı hata geceye damga vurdu

BÜŞRA'DAN AÇIKLAMA

Büşra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Bir konuşma hazırlamamıştım. Çıkarım diye düşünüyordum aksine. Çağatay'ın sesini duyunca fark ettim kasnak unuttuğumu. Üzgünüm size bir tabak tattıramadığım için. Diğer tabakları da tadamadınız benim yüzümden. Bu sene gerçekten çok istiyordum, istemek yetmiyormuş. Daha çok yemek yapmak istiyordum burada.

YENİ YARIŞMACI GELDİ

Öte yandan bu haftanın yeni yarışmacısı belli oldu. 2019 yılında finalistlerden biri olan Alican yarışmaya dahil oldu.