Cadde Masterchef'te gergin anlar! Hakaretler havada uçuştu

Masterchef'te gergin anlar! Hakaretler havada uçuştu

01.10.2022 - 08:00 | Son Güncellenme:

MasterChef takım oyunları sürüyor. Haftanın son dokunulmazlığı da kıran kırana bir rekabetle geçti. Dört eleme adayı ardından cuma akşamı MasterChef'te takımlar, elemeden önce son kez karşı karşıya geldi. Darülaceze'de düzenlenen dış oyun sonunda kaybeden takımdan son iki eleme adayı çıkarıldı. Öte yandan dinlenme odasında Fatma Nur ve Barış arasında gerginlik yaşandı.

Masterchefte gergin anlar Hakaretler havada uçuştu

MasterChef, Darülaceze'de konuklarına birbirinden lezzetli tabaklar çıkardı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, haftanın son takım yarışında performans sergiledi. Kazanan takım ise kırmızılılar oldu. Mavi takım arasında bireysel dokunulmazlık yarışı gerçekleşti. İşte, MasterChef eleme adayları...

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE (DARÜLACEZE) DIŞ OYUNU KİM KAZANDI?

Haftanın son takım mücadelesi, Darülaceze'de yapıldı. Kırmızı ve mavi takımlar, dokunulmazlığı elde etmek için sıra dışı performansla yarıştı. Beş farklı yemeğin yapıldığı dokunulmazlık oyununda kazanan kırmızı takım oldu. Takımların yaptığı menü şu şekildeydi:

Mercimek çorbası
Barbunya Pilaki
Yaprak sarma
Palamut tava ve roka salata
Su muhallebisi

Mavi takım yarışmacıları son kez bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçti. İlk dört isim de mavi takımdan çıkmıştı. Yarışmacılar bu etapta karnabahar ile yaratıcı tabaklar çıkardı. Tolga, Büşra ve Tayfun ilk üçe kaldı. Günün son dokunulmazı da şeflerin seçimi ile Tolga oldu.

Masterchefte gergin anlar Hakaretler havada uçuştu

FATMA NUR İLE BARIŞ ARASINDA GERGİNLİK!

Haberin Devamı

Misafirlerin oylaması sonucunda yeniden galip gelen kırmızı takım ile mağlup olan mavi takım, stüdyo arkasına geçti. Bu sırada Barış ile Fatma Nur arasında tartışma yaşandı. Ayaz'ın Fatma Nur'a 'ne yaptın?' demesinin ardından Fatma Nur'un verdiği cevap şoke etti. Fatma Nur, "Ne yapayım karaktersizlerle uğraşıyorum" dedi. Barış'ın 'Ötede kudur, bak orada kudur' sözlerinin ardından Fatma Nur deliye döndü. 'Bir şey söyleyeyim mi sen karaktersizsin' diyen Fatma Nur ve Barış'ı sakinleştirmek için Kıvanç araya girdi. Bir anda yükselen Fatma Nur, ağır ifadeler kullanırken, Barış ise 'Ötede oyna.' şeklinde yanıt verdi. Tartışmanın büyümesine ise Metin ve Kıvanç engel oldu. Fatma Nur sinirlenerek odadan ayrıldı.

Masterchefte gergin anlar Hakaretler havada uçuştu

ATİKE'NİN BÜYÜK TALİHSİZLİĞİ

Bireysel dokunulmazlık turuna çıkan mavi takım yarışmacıları arasından Atike ise talihsizlik yaşadı. Tabağını şeflere sundu ve Mehmet Şef farkında olmadan tadımdan sonra tabağı tezgahta hızlı itince tabak tuzla buz oldu. Gelişmenin ardından Mehmet Şef ''Pardon, kusura bakma.'' ifadelerini kullandı.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI 30 EYLÜL

MasterChef'te haftanın ilk dört eleme adayı; Fatma Nur, Kaan, Çağatay ve Görkem olmuştu. Dokunulmaz olan Tolga, beşinci isim olaran Şule'yi potaya soktu. Oylama sonucunda son eleme adayı Tayfun oldu.

Masterchefte gergin anlar Hakaretler havada uçuştu