Cadde Masumlar Apartmanı Ceylan öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Ceylan'ı oynayan Aslıhan Gürbüz hayatı, dizileri

Masumlar Apartmanı Ceylan öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Ceylan'ı oynayan Aslıhan Gürbüz hayatı, dizileri

12.04.2022 - 22:21 | Son Güncellenme:

Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterine hayat veren Aslıhan Gürbüz'ün akıbeti merak konusu oldu. Bölümde kaza geçiren ve ambulansa alınan Ceylan'ın o anlarında yanında olan Han'dır. Peki, Ceylan ölüyor mu? Aslıhan Gürbüz diziden ayrıllıyor mu?

TRT1'in fenomen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Han'ın eski aşkı olan ve yeniden hayatına giren Ceylan, kaza geçiriyor. Baygın halde ekrana gelen Ceylan'ın son durumu sorgulanmaya başladı. Ceylan'ı oynayan Aslıhan Gürbüz Masumlar Apartmanı dizisinden ayrıllıyor mu?

Haberin Devamı

CEYLAN ÖLECEK Mİ?

Masumlar Apartmanı dizisinde Birkan Sokullu'nun hayat verdiği Han karakterinin aşık olduğu kadını canlandıran Aslıhan Gürbüz, Ceylan rolü ile seyirci karşısına çıkıyor. 65. bölümde kaza geçirdiği ve aracı içinde baygın halde olduğu görüldü. Ardından hastaneye kaldırılan Ceylan'ın sağlık durumu merak ediliyordu. Ceylan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belli oldu.

ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR?

Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde Çanakkale'de dünyaya geldi. Ayhan adında bir kardeşi vardır.

Küçük yaşlarda ailesiyle İstanbul'dan İnegöl'e taşındı; ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Meslek lisesinde bilgisayarlı muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden birincilikle mezun oldu.

Haberin Devamı

Senaryosu Meral Okay tarafından yazılan Bir Bulut Olsam dizisiyle adını duyurdu. Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter "Cazibe Abbasova"'yı canlandırdı. Zeytin Tepesi dizisinde Deniz, Muhteşem Yüzyıl: Kösemde ise Halime Sultan karakterini canlandırdı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrol karakterlerinden "Merve Aksak"'ı canlandırdı.Masumlar Apartmanı dizisinde başrol karakterlerinden "Ceylan Ongun"'u canlandırdı.