Cadde Masumlar Apartmanı Esat kim, kaç yaşında? Esat'ı oynayan Uğur Uzunel nereli, boyu ve kilosu kaç?

Masumlar Apartmanı Esat kim, kaç yaşında? Esat'ı oynayan Uğur Uzunel nereli, boyu ve kilosu kaç?

09.11.2021 - 21:03 | Son Güncellenme:

Esat kim sorusu, salı akşamlarının konusu olmaya devam ediyor. Uğur Uzunel tarafından canlandırılan Esat karakteri Masumlar Apartmanı dizisine damga vuruyor. Dizide Han'ın hem çocukluk arkadaşı hem de ortağı olarak izleyici karşısına çıkıyor. Esat rolünü oynayan Uğur Uzunel kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Uğur Uzunel biyografisi...

Masumlar Apartmanı Esat kim, kaç yaşında Esatı oynayan Uğur Uzunel nereli, boyu ve kilosu kaç

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben ile yakınlaşması ile son dönemde sosyal medyada adından söz ettiren Esat'a Uğur Uzunel hayat veriyor. İzleyenler, Esat'ı oynayan Uğur Uzunel boyu ve yaşı da merak konusu. İzmir'de doğan Uzunel, daha önce de Aşk ve Mavi dizisiyle adından söz ettirmişti. 

Haberin Devamı

UĞUR UZUNEL KİMDİR?

Uzunel, 12 Kasım 1988 tarihinde İzmir, Kadifekale'de dünyaya geldi. 1.80 metre boyunda ve 74 kilodur. Lise öğreniminin sonuna kadar Bornova'da yaşadı. 1997 yılında Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda kursiyer olarak çalışmalarına başladı. Daha sonra Hayrettin Filiz yönetimindeki Bilimsel Tiyatro Atölyesi'nde çalışmaya başladı. Yönetmen yardımcılığı ve yönetmenlik yapan oyuncu, 2008 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'nda öğrenci olmaya hak kazandı. Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda kadrolu çalışan olarak işe başladıktan sonra BBŞT oyunlarında yeniden görev almaya başladı.

Kumdan Kale, Ferah Feza, El Yazısı ve Evdeki Yabancılar adlı uzun metraj sinema filmlerinde oynadı. İlk başrol deneyimi Ferah Feza filmi Malatya ve Fibresci Film Festivalleri'nden En İyi Film ödülüyle döndü. Ağır Roman Yeni Dünya adlı televizyon dizisinde ana kadroda rol aldı. Kendi kurdukları İntakt adlı gruplarıyla İstanbul'da Penetratör adlı bir oyunda oynadı. Stutgart'ta Türk Oyunları Festivaline giden oyun En İyi Oyun ödülünü aldı.  

Haberin Devamı

DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Masumlar Apartmanı (TV Dizisi 2020)

Afili Aşk (Erkut, TV Dizisi 2019)

Halka (Şener, TV Dizisi 2019)

Her Şey Yolunda (Abi, Kısa Film 2018)

Aşk ve Mavi (İsmet (Ali’nin kardeşi, TV Dizisi 2016)

İkimizin Yerine (Sevilin Aşığı, Sinema Filmi 2016)

Takım: Mahalle Aşkına! (Sinema Filmi 2015)

Nefesim Kesilene Kadar (Yusuf, Sinema Filmi 2015)

Şeref Meselesi (Selim, TV Dizisi 2014)

Ağır Roman Yeni Dünya ( TV Dizisi 2012)

Ferahfeza (Ali, Sinema Filmi 2012)

El Yazısı (Hamit, Sinema Filmi 2012)