Cadde Uğur Uzunel kimdir, kaç yaşında? Masumlar Apartmanı 'Esat' koronavirüs'e mi yakalandı?

Uğur Uzunel kimdir, kaç yaşında? Masumlar Apartmanı 'Esat' koronavirüs'e mi yakalandı?

23.03.2021 - 16:55 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında Salı akşamları ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinde Esat karakterine hayat veren Uğur Uzunel'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Oyuncunun test sonucunun pozitif çıkmasının ardından sete ara verildiği açıklanırken dizi bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelecek. Peki Masumlar Apartmanı 'Esat' kimdir? Uğur Uzunel koronavirüs'e mi yakalandı. İşte merak edilenler...

Uğur Uzunel kimdir, kaç yaşında Masumlar Apartmanı Esat koronavirüse mi yakalandı

TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Masumlar Apartmanı dizisinde Esat karakterine hayat veren Uğur Uzunel'in koronavirüs'e yakalandığı duyuruldu. Dizinin çekimlerine bir süre ara verildiği açıklandı. Oyuncunun sağlık durumuna ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken dizinin takipçilerinin yakından takip ettiği isimlerin başında gelen Masumlar Apartmanı 'Esat' Uğur Uzunel kimdir sorusu araştırma konusu olmaya başladı. Peki Masumlar Apartmanı 'Esat' Uğur Uzunel kimdir?

Haberin Devamı

UĞUR UZUNEL KİMDİR?

Uzunel, 12 Kasım 1988 tarihinde İzmir, Kadifekale'de dünyaya geldi. 1.80 metre boyunda ve 74 kilodur. Lise öğreniminin sonuna kadar Bornova'da yaşadı. 1997 yılında Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda kursiyer olarak çalışmalarına başladı. Daha sonra Hayrettin Filiz yönetimindeki Bilimsel Tiyatro Atölyesi'nde çalışmaya başladı. Yönetmen yardımcılığı ve yönetmenlik yapan oyuncu, 2008 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'nda öğrenci olmaya hak kazandı. Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda kadrolu çalışan olarak işe başladıktan sonra BBŞT oyunlarında yeniden görev almaya başladı.

Kumdan Kale, Ferah Feza, El Yazısı ve Evdeki Yabancılar adlı uzun metraj sinema filmlerinde oynadı. İlk başrol deneyimi Ferah Feza filmi Malatya ve Fibresci Film Festivalleri'nden En İyi Film ödülüyle döndü. Ağır Roman Yeni Dünya adlı televizyon dizisinde ana kadroda rol aldı. Kendi kurdukları İntakt adlı gruplarıyla İstanbul'da Penetratör adlı bir oyunda oynadı. Stutgart'ta Türk Oyunları Festivaline giden oyun En İyi Oyun ödülünü aldı.

Haberin Devamı

DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Masumlar Apartmanı (TV Dizisi 2020)

Afili Aşk (Erkut, TV Dizisi 2019)

Halka (Şener, TV Dizisi 2019)

Her Şey Yolunda (Abi, Kısa Film 2018)

Aşk ve Mavi (İsmet (Ali’nin kardeşi, TV Dizisi 2016)

İkimizin Yerine (Sevilin Aşığı, Sinema Filmi 2016)

Takım: Mahalle Aşkına! (Sinema Filmi 2015)

Nefesim Kesilene Kadar (Yusuf, Sinema Filmi 2015)

Şeref Meselesi (Selim, TV Dizisi 2014)

Ağır Roman Yeni Dünya ( TV Dizisi 2012)

Ferahfeza (Ali, Sinema Filmi 2012)

El Yazısı (Hamit, Sinema Filmi 2012)