Cadde Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı dizisinde hangi karaktere hayat verecek? Melisa Şenolsun kimdir, kaç yaşında?

Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı dizisinde hangi karaktere hayat verecek? Melisa Şenolsun kimdir, kaç yaşında?

14.09.2021 - 15:04 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Masumlar Apartmanı yeni sezon ilk bölüm ile ekrana gelecek. Dizide İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılmasının ardından dizinin kadrosuna Melisa Şenolsun dahil olmuştu. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Melisa Şenolsun'un hangi karaktere hayat vereceği belli olacak.

Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı dizisinde hangi karaktere hayat verecek Melisa Şenolsun kimdir, kaç yaşında

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı dizisi yeni sezon ilk bölüm ile ekrana gelecek. Geçtiğimiz sezon ekrana gelen 37 bölüm ile reytingleri alt üst eden Masumlar Apartmanı dizisinin sezon finalinde İnci karakteri kaza yapıp hayatını kaybederek diziden ayrılmıştı. Yayımlanan yeni sezon fragmanında Han karakterine hayat veren Birkan Sokullu'nun dizide İnci'yi kaybetmesinin ardından yaşadığı sorunlar ve sonrasında Melisa Şenolsun (Dizide hayat vereceği karakter bu akşam belli olacak) ile tanışması ile süregelen olaylar dizide işlenmeye devam edecek. Peki Melisa Şenolsun kimdir?

Haberin Devamı

MELİSA ŞENOLSUN MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNDE HANGİ KARAKTERE HAYAT VERECEK?

Masumlar Apartmanı dizisi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Melisa Şenolsun fotoğrafıyla birlikte Hikayemize rüzgar gibi girecek başına buyruk Rüya ile tanışmaya hazır mısınız? Sözlerine yer verildi. Oyuncunun hangi karaktere hayat vereceği bu akşam dizinin yeni sezon ilk bölümünün yayımlanması ile netlik kazanacak.

Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı dizisinde hangi karaktere hayat verecek Melisa Şenolsun kimdir, kaç yaşında

MELİSA ŞENOLSUN KİMDİR?

Melisa Şenolsun 24 Eylül 1996 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile adım atan Melisa Şenolsun sonrasında Kiralık Aşk dizisinde rol aldı. Dijital platform üzerinden yayımlanan Atiye dizisinde cüretkar sevişme sahneleri ile adından söz ettiren başarılı oyuncu son olarak Masumlar Apartmanı dizisi kadrosuna dahil oldu.

Haberin Devamı

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisidir. Kendisi gibi oyuncu olan Efecan Şenolsun'la kardeştir. Kariyerine 2015 yılında Türk dizisi Tatlı Küçük Yalancılar ile başladı. İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi mezunu olan Melisa Şenolsun, Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. Kiralık Aşk dizisinde "Sude" karakterini canlandırdı. Daha sonra ise Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide Mert Yazıcıoğlu ile birlikte "Ceren" karakteriyle başrol oyuncu olarak yer aldı.

Melisa Şenolsun son olarak Atiye dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Güzellik algısını şöyle anlatıyor: Kendimi aynada gördüğüm için yorumlayamıyorum. Ben doğal olanı, kusurlu güzellikleri, estetik müdahaleye maruz kalmayan görüntüleri seviyorum. Mesela yüzünü çil basan insanlar, yamuk bir burun ya da cilt lekeleriyle dikkat çeken Winnie Harlow gibi yüzler çok hoşuma gidiyor.

Şenolsun yaklaşık üç buçuk yıldır Türk aktör Mehmet Ozan Dolunay ile çıkıyordu, çift 2019'da ayrıldı. Melisa Şenolsun 2020 yılında yönetmen Umut Evirgen ile çıkmaya başladı.

MELİSA ŞENOLSUN FİLM VE DİZİLERİ

SİNEMA

2017 Babam (Feride)

2019 Güzelliğin Portesi (Hilal)

2021 Buluşma Noktası (Kimya)

TELEVİZYON

2015 Tatlı Küçük Yalancılar (Hande)

Haberin Devamı

2015-2016 Kiralık Aşk (Sude İplikçi)

2016-2017 Umuda Kelepçe Vurulmaz (Ceren)

2018 Nefes Nefese (Rüya Kıran)

2020 Menajerimi Ara

2021 Masumlar Apartmanı

DİJİTAL

2019-2021 Atiye (Cansu Özgürsoy /Elif Kurtiz)