Cadde Matador Ziynet

Matador Ziynet

05.09.2017 - 08:40 | Son Güncellenme:

Güzel şarkıcı Ziynet Sali bayramın 3. günü Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe & Spa otel de sahne aldı. Derin göğüs dekolteli kuyruklu turuncu elbisesiyle göz kamaştıran şarkısı kendisini “Matador” ilan etti.

Matador Ziynet

Geniş repertuvarı ve bitmek bilmeyen enerjisi ile sahneden hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan Ziynet Sali, konser alanını dolduran yaklaşık 1000 kişi hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti. Birbiri ardına sevilen şarkılarını seslendiren başarılı sanatçı iki saati aşkın sahnede kaldı.

Haberin Devamı

Aşk yok, iş var
Dünyaca ünlü prodüktör evli Anthony Marshall’la aşk yaşadığı söylenen Ziynet Sali, Marshall’la aşk değil, iş bağı olduğundan bahsetti. Sali, “Prodüktörüm benim İngiltere’de Marshall benim çok çok iyi arkadaşım. Müzik yapıyoruz biz, onun ailesini de tanıyorum. Aşk değil, iş yapıyoruz” dedi.

Küs değilim, ama kırgınım
Komedyen Ahmet Kural’la aşk yaşayan yakın dostu Sıla ile küs oldukları söylentilerine, “hayır” diyerek cevap veren Ziynet Sali, küsmediğini ama kırgın olduğunu söyledi. Sali, “İnsan en çok sevdiğine kırılırmış” dedi.