Cadde Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan ayrıldı!

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan ayrıldı!

31.10.2023 - 09:04 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil, son olarak 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifinde bulunmasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Nikah masasına oturması beklenen çiftten şoke eden bir haber geldi. Gülseren Ceylan, ünlü şovmen ile ayrıldıklarını açıkladı.

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan ayrıldı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil (66), kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a, doğum günü partisinde özel yapım bir yüzük hediye ederek evlilik teklifinde bulunmuştu.

Haberin Devamı

"EV İSTEDİĞİM YALAN!"

26 yaşındaki güzel, "sevgilisinden kendisine ev almasını istediği, bunun üzerine ünlü şovmenin nişanlısıyla yollarını ayırdığı" iddiasına cevap vermişti.

Ev istediğim yalan! En başından beri beraber yaşıyoruz. Onun olduğu her yer zaten benim evim, o yüzden ekstra bir ev aldırmama ihtiyaç yok.

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan ayrıldı

ŞOKE EDEN AÇIKLAMA!

İlişkileriyle gündemden düşmeyen ikiliden Gülseren Ceylan, 12.7 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden şoke eden bir açıklamada bulundu.

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan ayrıldı

Ünlü şovmen ile ayrıldıklarını duyuran Ceylan, şu ifadeleri kullandı:

Mehmet Ali Erbil ile yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Size buradan toplu cevap olsun, bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım.

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan ayrıldı

CANLI YAYINDA AĞLADI

Öte yandan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün Serdar Ortaç ile canlı yayında sohbet etmişti. Erbil, Ortaç'ın 'Bilsem Ki' şarkısından bahsedildiği anlarda ağlamaya başlamasıyla sosyal medyada gündem olmuştu.