Cadde Mehmet Ali Erbil: Para işleriyle hiç ilgilenmiyorum!

Mehmet Ali Erbil: Para işleriyle hiç ilgilenmiyorum!

29.09.2022 - 07:40 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aylarda kendine bir TikTok hesabı açan Mehmet Ali Erbil, bu hesap üzerinden akşamları canlı yayın yaparak gelir elde etmesi tartışma konusu oldu. Ünlü şovmen, bu konuda davalık olduğu şarkıcı Ece Ronay'ın çok konuşulan iddiasına cevap verdi. Ayrıca bu yayınlar sırasında bir hanımefendi ile tanıştığını söyleyen Erbil'in itirafı dikkat çekti.

Mehmet Ali Erbil: Para işleriyle hiç ilgilenmiyorum

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Mehmet Ali Erbil, son günlerde TikTok'ta yaptığı canlı yayınlarla konuşuluyor. Takipçilerinden pahalı hediyeler isteyen ünlü şovmenin, "Bu Onur hala araba yollamadı. Bu kadar cimri mi?" şeklindeki sözleri gündem olmuştu. Erbil'in davalık olduğu Ece Ronay, 65 yaşındaki sanatçı hakkında 'dilenci' yorumunda bulunurken, konuk olduğu 2. Sayfa' programında da çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Mehmet Ali Erbil: Para işleriyle hiç ilgilenmiyorum

Haberin Devamı

"GÜNLÜK KAZANCI 100 BİN TL"

Mehmet Ali Erbil günlük 70 ile 100 bin TL arasında para kazanıyor. Orada her tarzda insan var. Video paylaşıp takipçi elde ediyorsunuz ama canlı yayın açarsanız para kazanıyorsunuz. Bunun için karşı tarafla yarışma yapıyorsunuz, karşılıklı ceza verme oyunları oynuyorsunuz. İnsanlar da size canlı yayın boyunca hediye gönderiyor. Bu hediyeleri almanın belirli bir miktarda ücreti var. Aslında insanlar dalga geçiyorlar, karşılarında büyük gördükleri isimleri rezil duruma düşürüyorlar. Mesela karşılıklı yarışmada onu küçük düşürecek şeyler yaptırıyorlar. Genelde buraya ünü bitenler girmeye başladı. Son dönemde Merve Boluğur girdi, 7/24 canlı yayın açıyor. 700 TL gönderdiyseniz yarısını platform alıyor, 350 TL’si size geliyor. 48 saat canlı yayın açanlar var, uyurken de devam ediyor.

"ÇOK PARA KAZANDIĞIMI DÜŞÜNÜYORLAR AMA KAZANMIYORUM"

Mehmet Ali Erbil, önceki gece Beyoğlu'ndaki bir mekan çıkışı görüntülendi. Dostları ile yemek yiyen şovmen, Ece Ronay'ın "Günlük 70 bin ile 100 bin TL arasında para kazanıyor" sözleri hakkında, "Bu hesap üzerinden akşamları canlı yayınlar yaparak eğleniyorum. Onu söyleyenler ve yorum yapanlar herhalde benim mali danışmanlarımdan daha iyi biliyor" diyerek kahkaha attı ve "Öyle bir şey yok be. Çok para kazandığımı düşünüyorlar ama kazanmıyorum. Ben zaten para işleriyle hiç ilgilenmiyorum" yanıtını verdi.

Mehmet Ali Erbil: Para işleriyle hiç ilgilenmiyorum

"BİLMEDİĞİM BİR KIZIM VAR SANDIM"

Tiktok'da geçtiğimiz günlerde yaptığı yayında bir hanımefendi ile tanıştığını belirten ünlü isim, "Yayında bir hanımefendi geldi ve 'Sizi birisiyle tanıştıracağım' dedi. Ben de bilmediğim bir kızım var sandım. Meğerse yıllar önce doğum yapmış ve hastane masraflarını ben karşılamışım ama hatırlamıyorum. Dedesi olarak tanıtmış hep beni. Çok mutlu oldum" ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil: Para işleriyle hiç ilgilenmiyorum

Haberin Devamı

Muhsine Şehnaz Kamiloğlu'yla iki kez (1980-1982 ve 1985), Nergis Kumbasar (1989-1996), Sedef Altuntaş (2001-2003) ve Tuğba Coşkun (2005-2011) ile evlenip boşanan sanatçının; Sezin ve Yasmin adında iki kızı, Ali Sadi adında da bir oğlu bulunuyor.

"KARISI VAR, METRESİ VAR, RUS SEVGİLİSİ VAR"

Bir televizyon programında yaptığı "Çok aşıktım bir eşime, rüyamda ayrıldığımızı görür ağlardım, sonra aldatırdım" açıklamaları ile magazin gündemine gelen Merhmet Ali Erbil, bu sözleri hakkında şöyle konuştu:

O bir rüyaydı. Ben hep açık sözlü olduğum için eleştiriliyorum. Bazılarının karısı var, metresi var bir de üstüne Rus sevgilisi var.