Cadde Mehmet Ali Erbil'den kızı Yasmin Erbil'e: Babası bundan sonra kaç yaz görecek?

Mehmet Ali Erbil'den kızı Yasmin Erbil'e: Babası bundan sonra kaç yaz görecek?

28.01.2024 - 13:51 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda tekrar çocuk sahibi olmak istediğini söylemişti. Kızı Yasmin Erbil ise babası için; "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum" açıklamasıyla gündem olmuştu. Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil ile yüzleşti. Baba-kızın konuşması duygusal anlara sahne oldu.

Mehmet Ali Erbilden kızı Yasmin Erbile: Babası bundan sonra kaç yaz görecek

Kendisinden 20 yaş küçük Gülseren Ceylan ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile 1989-1996 yılları arasında yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda babasıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu:

Haberin Devamı

Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa, benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. Hayatında çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor, aşabildiğimi söyleyemem. Bazen benden bile küçük olduğunu duyduğum kadınlar olunca rahatsız ediyor bilmiyorum, insan rahatsız oluyor. Artık 27 oldum, hayatında 25 yaşında bir kız duyunca rahatsız olduğum oluyor. Babam gibi insanlardan hoşlanmam, uzak dururum.

"BU SÖZLERİ HAK ETMEDİM"

Bunun üzerine Mehmet Ali Erbil ise "Kızımın açıklamalarına çok üzüldüm. Bunca sağlık sorunuyla uğraşırken bu sözleri hak etmediğimi düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTERİM"

Sonrasında konuk olduğu bir programda nikah masasına oturmaya sıcak baktığını belirten Erbil, "Tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim. Çocuk yeniden hayata gelmek gibi bir şey, çocuklarımın da hoşuna gider bu. Ailemize yeni bir enerji, yeni bir heyecan katar" demişti.

Mehmet Ali Erbilden kızı Yasmin Erbile: Babası bundan sonra kaç yaz görecek

Kızının sitem dolu açıklamaları sonrası Kanal D magazin müdürü Asiye Acar'a konuşan Mehmet Ali Erbil 'her zaman yanlarında oldum' dedi. Baba-kız, telefonda konuşup küslüğü bitirdi.

İşte Mehmet Ali Erbil'in açıklamalarından satır başları...

Haberin Devamı

"BABALIĞIM SORGULANAMAZ"

"Prensesim öyle bir röportaj vermiş orada iki dakikalık konuşmayla benim babalığım sorgulanamaz.

Yıllardır onların ve eski eşlerimin geleceklerini garanti altına almak için çalıştım. Yılın 365 günün 350 gününü çalışarak geçirdim.

Benim vicdanım çok rahat önemli olan da bu. Kızım böyle bir şey söylemiş olabilir haddini aşmış bir cümle. Bir dediklerini iki etmedim, maddi anlama gelirsek... Her türlü, en yüksek standartlarda yaşatmaya çalıştım.

Şuna katılabiliyorum tabii ki onun yaşından küçük insanlarla beraber olmam bir genç kız olarak onun kalbini acıtabilir, canını yakabilir ama buna saygı duymalı. Ben onun hiçbir ilişkisine bu zamana kadar müdahale etmedim."

Mehmet Ali Erbilden kızı Yasmin Erbile: Babası bundan sonra kaç yaz görecek

"BENİM DE CANIM ÇOK YANDI"

'Bana babalık etmedi' sözleri çok iddialı. Onun nasıl canı yandıysa benim de çok canım yandı, kırıldım.

Ben çok büyük bir hastalık atlattım 3 - 4 sene önce, buna biraz saygı duyulmasını beklerdim. Hassasiyet gösterilmesini isterdim. Direkten döndüm, babası bundan sonra kaç yaz görecek bu yüzden de kırıldım.

Ben ne kadar sevgi görmediysem iki misli onlara göstermeye çalıştım.

Yeniden baba olabilirim, neden olmasın çocuk isterim. Evlenirsem sevdiğim bir kadından çocuğum olmasını isterim.

Belki çocuk bana bambaşka bir enerji verecek... Çok zor günler, aylar geçirdim...

Haberin Devamı

Ali Sadi 'onu kolundan alır atarım' diyor. Evlenmemi bile istemiyor Ali Sadi ama tabii sonunda saygı duyarlar.

Mehmet Ali Erbilden kızı Yasmin Erbile: Babası bundan sonra kaç yaz görecek

"BENİ DAHA ÇOK ARAMANI İSTİYORUM"

Babasının sözlerine cevap veren Yasmin Erbil ise şunları söyledi:

“Kırıldığım şeyler olabilir ama babamsın. ‘Babalık görmedim’ derken maddi olarak algılanmasın, zaman geçiremedik anlamında söyledim.

‘Yeni çocuk yapacağım' demişsin ben artık ne yaparım bilemiyorum. Ben zaten babamı paylaşmak istemiyorum, hoşuma gitmiyor.

Senden de beni daha çok aramanı bekliyorum.

Çocukluğuma dönsek ben bir kere annemle babamı beraber olsun isterdim.

Babamı kırdıysam özür dilerim. Ben bildiği şeyler diye konuştum bunları...”

Mehmet Ali Erbilden kızı Yasmin Erbile: Babası bundan sonra kaç yaz görecek

 

 

 

 

 

 

 

Yazarlar