Cadde Mehmet Turgut: Babamın bu fotoğrafımızdaki yaşına girdim

Mehmet Turgut: Babamın bu fotoğrafımızdaki yaşına girdim

22.07.2023 - 15:57 | Son Güncellenme:

Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut, 21 Temmuz olan doğum gününü, 2020 yılında kaybettiği babası Ahmet Turgut ile yer aldığı nostaljik bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşarak kutladı.

Mehmet Turgut: Babamın bu fotoğrafımızdaki yaşına girdim

Yıllar önce babası Ahmet Turgut ile objektif karşısına geçtiği bir fotoğrafını yayınlayan fotoğrafçı Mehmet Turgut, Instagram göndersine yazdığı mesajla dikkat çekti.

Haberin Devamı

"O YÜZDEN FOTOĞRAFÇI OLDUM"

Babamın bu fotoğrafımızdaki yaşına girdim bu akşam. Genetik gerçekten bir piyango, kimin, hangi huyunu, özelliğini alacağına karar veremiyorsun. Şanslıyım ki babamdan almışım. İçimdeki iyiliği, yardımseverliği, dürüstlüğü onun yarısı kadar yapabiliyorsam, çevremi onun yarısı kadar kollayabiliyor, sahip çıkabiliyorsam ne mutlu bana. Hayatım boyunca büyütülme şeklimden midir bilmem bu yaşıma kadar kendimi acımasızca yargılayarak geldim. Son bir sene ve bu son bir senenin son altı ayını inşa eden herkese sonsuza kadar müteşekkir kalacağım, yalnız kalabilmeyi ve basit yaşayabilmeyi öğrettikleri için. Hepimizin ışığı var, söndürmelerine izin vermeyelim, ışıldayalım, daha çok ışıldayalım. 47'de görüşürüz, bakalım bizi açık hava tımarhanesinde neler bekliyor. Evet muhteşem bir yazı olmadı biliyorum, o yüzden fotoğrafçı oldum.

Mehmet Turgut: Babamın bu fotoğrafımızdaki yaşına girdim