Cadde Melike İpek Yalova: İnsanoğlu bir garip oldu!

Melike İpek Yalova: İnsanoğlu bir garip oldu!

29.09.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Bir Zamanlar Çukurova', 'Hayat Şarkısı' ve 'Muhteşem Yüzyıl' gibi yapımlarla adından söz ettiren başarılı oyuncu Melike İpek Yalova, geçtiğimiz aylarda sokakta bulup tedavisini yaptırdığı bir köpeği sahiplenerek gündeme gelmişti. Geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülenen ünlü isim, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayarak sokak hayvanlarıyla ilgili konuştu.

Melike İpek Yalova: İnsanoğlu bir garip oldu

Türkan Şoray’a benzerliğiyle şöhreti yakalayan oyuncu Melike İpek Yalova, geçtiğimiz ay Acarkent’te sokağa bırakılan köpeği sahiplenmişti. Köpeğine Maverick ismini veren 38 yaşındaki ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Daha önce elimden geldiğince birçok patili dostumuzun tedavisine yardımcı olmaya çalıştım. Ama Maverick’in süreci benim için çok duygusal oldu. Çok şükür şu anda iyi... Sadece yavru köpek sahiplenip sevmek ve sokağa bırakmak, vicdanen beni rahatsız ediyor.

Melike İpek Yalova: İnsanoğlu bir garip oldu

MASKESİNİ ÇIKARMADI

Son olarak 'Mahkum' adlı dizide rol alan güzel oyuncu, tüm bunların ardından Akmerkez'de objektiflere takıldı. Şimdilerde artan vaka sayıları sonrası tedbiri elden bırakmayan Melike İpek Yalova, maskesini bir an olsun çıkarmadı.

Basın mensuplarını karşısında gören Yalova, "Aşırı panikteyim şu anda" diye söze girerek mikrofonu gösterip; "Aşırı korkuyorum mikrofondan, görünce heyecanlanıyorum" dedi. Ünlü isim bunun üzerine gazetecilerin, "O kadar kamera önündesiniz, neden?" demesine ise; "Onunla bu aynı değil" cevabını verdi.

"BİZE MANEVİ OLARAK FAYDASI OLUYOR"

Sokaklarda yaşayan bir sokak hayvanını sahiplenerek tedavilerini yaptıran Melike İpek Yalova'ya konu hatırlatılınca, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Hepimizin yapması lazım, çok köpek var sokaklarda. İnsanlar alıp atıyorlar. Ben gerçi neye şaşıracağımı bilmiyorum. İnsanoğlu bir garip oldu son dönemde. Yapabilen, imkanı olan herkesin yapması gerek. Bana bu çok çok iyi geldi. Sokak hayvanlarını sahiplenince onların bize manevi faydası çok çok daha fazla oluyor bence.

Melike İpek Yalova: İnsanoğlu bir garip oldu

"HAYVANLAR MUCİZE VARLIKLAR"

Maverick adını verdiği köpeği sahiplendikten sonra aksi giden işlerinin yoluna girdiğini söyleyen Yalova, "Bir kere insan kendisini daha güçlü hissediyor. Biri için ayakta durmanız gerektiğini biliyorsunuz. Ufak tefek şeylere takmıyorsunuz, her sinirinizi alıyorlar. İnanılmaz çok mucize varlıklar bence hayvanlar, gerçekten" diye konuştu.

"Sokakta kalan hayvanlara sahip çıkma adına bir desteğiniz oluyor mu? sorusuna ise "Benim bir arkadaşım var, Banu Aydın. O zaten gönüllü olarak, inanamayacağınız kadar çok köpeğe ulaşmaya çalışıyor ve tedavilerini yaptırıyor. Ben birazcık onu takip etmeye çalışıyorum, elimden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum" şeklinde yanıt verdi.

Yazarlar