Cadde Melisa Aslı Pamuk-Mustafa Mert Koç galada el ele!

Melisa Aslı Pamuk-Mustafa Mert Koç galada el ele!

11.03.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Başrollerini İsmail Filiz, Esra Bilgiç, Baki İlhan, Serdar Deniz, Nevzat Yılmaz, Aslıhan Karalar ve Turgay Tanülkü'nün paylaştığı ‘Adanış Kutsal Kavga’ adlı filmin galası önceki akşam Kanyon’da gerçekleştirildi. Geceye katılan ünlü isimler arasında yer alan Melisa Aslı Pamuk ve Mustafa Mert Koç çiftinin mutlulukları gözlerinden okundu. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan çift, bir birleri hakkında yorumlarda bulundu.

Melisa Aslı Pamuk-Mustafa Mert Koç galada el ele

Yapımcılığını Şenel İlhan’ın yaptığı ve Emir Khalilzadeh’ın üstlendiği, İsmail Filiz, Esra Bilgiç, Baki İlhan, Serdar Deniz, Nevzat Yılmaz, Aslıhan Karalar'ın kadrosunda yer aldığı ‘Adanış Kutsal Kavga’ sinema filmi, önceki akşamı Cinemaximum Kanyon’da gerçekleştirilen muhteşem gala gecesiyle seyirciyle buluştu.

Haberin Devamı

Gala gecesinde boy gösteren Melisa Aslı Pamuk-Mustafa Mert Koç çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan sevgililer, bir biri hakkında yorumlarda bulundu.

Mustafa Mert Koç, İsmail Filiz’in aksiyon filmlerini beğendiğini dile getirirken, “İsmail aksiyon filmlerini çok seviyor çekimleri her zaman dikkatli bir şekilde sık sık izliyordu" dedi.

"MELİSA HEP YANIMDA"
Son dönemde müzikle ilgilenen yakışıklı oyuncu, yeni parçaları ve yeni albümünden konuştu. Koç, bu süre zarfında sevgilisi Melisa Aslı Pamuk'un, hep yanında olduğunu söyledi. Ünlü isim, evlenecekleri yönünde çıkan haberlerin yalan olduğunu da bir kez daha vurguladı.

Melisa Aslı Pamuk-Mustafa Mert Koç galada el ele

"BANA TAŞINMIŞSIN"
Yaklaşık 10 aydır aşk yaşayan Melisa Aslı Pamuk ile Mustafa Mert Koç, birkaç gün önce de Emirgan’daki La Boom çıkışı objektiflere yansımıştı. Ayaküstü basın mensuplarıyla muhabbet eden ikili, aynı eve taşındıkları, yakın zamanda evlenecekleri yönündeki haberleriyle alakalı konuşmuştu.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu, "Sizler yazmışsınız haberi, sizden öğrendik biz de" dediği sırada sevgilisi, "Bana taşınmışsın' diye espri yaptım” şeklinde konuşup haberleri yalanlamıştı. 27 yaşındaki Koç, "Melisa çalışıyor ama sürekli vakit geçiriyoruz, aynı ev falan yok” ifadelerini kullanmıştı.

"İNŞALLAH İLERİDE"
"Birliktelik resmiyete döküldü mü?" sorusuna Mustafa Mert Koç, "Hayır, yok” cevabını verdi. Ailelerin tanışmadığını söyleyen Pamuk, "İnşallah ileride, neden olmasın?” demişti.

"ONDAN SÜREKLİ AKIL ALIYORUM"
Mustafa Mert Koç, "Son zamanlarda müzikle ilgileniyorum, stüdyo falan yaptık eve” dedi. Melisa Aslı Pamuk’a müzikle aranız nasıl diye sorulduğu sırada sevgilisi Koç, "Çok iyi ben sürekli akıl alıyorum ondan” diye konuşmuştu.

Melisa Aslı Pamuk-Mustafa Mert Koç galada el ele

OYUNCU ÇİFTTEN 'EVLİLİK' AÇIKLAMASI
Yaz aylarında aşk yaşamaya başlayan ve geçtiğimiz eylül ayında ilk kez yan yana görüntülenen Melisa Aslı Pamuk-Mustafa Mert Koç çifti ilişkileri hakkında konuşmuştu.

Koç, konuyla ilgili; "Süper gidiyor, her şey yolunda" demişti. "Nasıl tanıştınız?" sorusunu cevaplayan oyuncu, "Tanışma hikayemiz çok uzun. Ortak arkadaşlarımız vardı. Oradan denk geldi ama çok güzel gidiyor her şey, hiçbir sıkıntı yok. Yaklaşık dört aydır birlikteyiz" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

"Beraberliğimiz çok güzel gidiyor" şeklinde konuşan Pamuk ise 'evlilik' sorularına, "Daha çok erken" yanıtını vermişti. Mustafa Mert Koç da 'evlilik' sorusu üzerine "Hayırlısıysa olur ama şu an öyle bir düşüncemiz yok tabii ki. İşimize odaklandık" ifadelerini kullanmıştı.

Melisa Aslı Pamuk-Mustafa Mert Koç galada el ele