Cadde Meltem Miraloğlu'ndan hamilelik açıklaması

Meltem Miraloğlu'ndan hamilelik açıklaması

31.01.2023 - 12:14 | Son Güncellenme:

2011-2013 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide 'çocuk gelin' rolüyle ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük ABD'li eşi Patrick Grady ile olaylı evliliğiyle gündem olmuştu. Son olarak Miraloğlu'nun beşinci tüp bebek tedavisinde başarılı olduğu ve anne olmaya hazırlandığı iddia edilmişti. Miraloğlu, hakkındaki iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Meltem Miraloğlundan hamilelik açıklaması

"Hayat Devam Ediyor" isimli dizideki çocuk gelin rolü ile şöhreti yakalayan Meltem Miraloğlu, birkaç yıl önce kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady  ile dünyaevine girmiş ve bu evlilik ile çiftin arasındaki yaş farkı günlerce konuşulmuştu.

Haberin Devamı

HAMİLELİK İDDİASI

Yaptığı evliliğin ardından tüp bebek tedavisine başlayan çiftin dört kez düşükle sonuçlanan bir süreç yaşadığı ileri sürülmüştü. Meltem Miraloğlu'nun eşiyle beşinci kez tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilmişti.

Meltem Miraloğlu'na embriyo transferi yapıldığı, oyuncunun tedavisinin sonuç verdiği ve hamile olduğunu öne sürülmüştü.

Meltem Miraloğlundan hamilelik açıklaması

AÇIKLAMA YAPTI

Meltem Miraloğlu, hakkında çıkan haberlerin ardından konuyla alakalı açıklamada buldu. Sessizliğini bozan Miraloğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla dedikoduları yalanladı. Eski oyuncu, "Hamile değilim, çocuğum yok" şeklinde konuştu.

Meltem Miraloğlundan hamilelik açıklaması

"TEKLİF GELMİYOR" DEYİP, ABD'YE GİTMİŞTİ

Öte yandan 2019'da ABD'ye yerleşen Meltem Miraloğlu, "Beni ekranda görememenizin sebebi, şu an bir proje teklifi gelmiyor ve proje teklifi alamadığım için ben bugün Amerika’dayım ve beni ekranda göremiyorsunuz" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

ABD'ye yerleşen Meltem Miraloğlu, "Kendimi bulmak için çıktığım bu yolda, kendimi kaybetmemek ve bunca zulme karşı akıl sağlığımı korumak tek dileğim. (Allah biz gençleri, büyüklerimizin zulmünden ve de tecavüzünden korusun)" şeklinde şaşırtan bir paylaşımda bulunmuştu.

Meltem Miraloğlundan hamilelik açıklaması

"EVLENDİKTEN SONRA BABA-KIZ İLİŞKİMİZ DEĞİŞMEDİ" DEMİŞTİ

Ayrıca Meltem Miraloğlu, daha önce evliliğiyle ilgili itiraflarda bulunmuştu. Oyuncu, "Kuzenim Adem'in yanına Cordova'ya geldim ve Patrick ile tanıştım. Kendisi beni 'kızı' olarak görüp, evine aldı. Patrick, iyi bir eş değil ama iyi bir baba. Evlendikten sonra baba-kız ilişkimiz değişmedi" demişti.

Meltem Miraloğlundan hamilelik açıklaması

SESSİZ SEDASIZ BOŞANDILAR

Meltem Miraloğlu, 2016'da altı aydır birlikte olduğu yönetmen ve yapımcı Tayfur Aydın’la evlenmiş fakat bu evlilik uzun sürmemişti. Oyuncu, 2017'de yapımcı eşinden boşanmıştı.

Meltem Miraloğlundan hamilelik açıklaması